Talon maalaus Urjala

Hilseileekö talosi maalipinta? Onko väri haalistunut? Oletko kyllästynyt nykyiseen väriin ja haluat vaihtaa sen? Onko edellisestä maalauskerrasta jo yli 10 vuotta?

Eipä hätää! Ota yhteyttä meihin ja varaa maksuton kartoituskäynti Urjalassa jo tänään! Saat asiantuntijan arvion maalaustarpeesta sekä tarkan hinta-arvion talon maalaukselle.

Primalta talon maalaus ammattitaidolla ja laadukkaasti Urjalassa – saat laatujälkeä ripeästi!

Milloin talon maalaus on tarpeellista?

Talon maalaus on tarpeellista ainakin, kun:

  • Maalipinta hilseilee tai halkeilee
  • Väri on haalistunut
  • Maalipinnassa näkyy hometta tai mustia pisteitä
  • Edellisestä maalauskerrasta on kulunut 10 vuotta
  • Väri ei enää miellytä

Miksi talo pitää maalata säännöllisesti?

Talon seinien ulkomaalaus on tärkeää, sillä erilaiset sääolosuhteet, likaantuminen, kuluminen ja ajan patina kuluttavat seiniä. Maalaamalla talon seinät säännöllisesti, huolehdit, että talosi ulkoverhoilu säilyy hyväkuntoisena pitkään. Maalaus on siis helppo ja halpa tapa pidentää talosi ulkoverhouksen käyttöikää.

Kysy tarjous talon maalauksesta jo tänään!

talon maalaus primalta

Primalta talon maalaus aina käsin ja pensselillä

Me Primalla teemme talon ulkomaalaukset pelkästään pensselillä ja käsin maalaten. Näin saamme tasaisen ja viimeistellyn pinnan.

Pensselillä saadaan ruiskumaalausta tarkempi, peittävämpi ja kestävämpi jälki. Siksi luotamme ainoastaan tähän perinteiseen työtapaan. Kun talon maalaus on tehty oikein, eli pensselimaalauksena, pysyy maalipinta paremmin puhtaana ja säilyttää värinsä sekä pitää talon ulkonäön siistinä.

Käyttämästämme maalaustavasta huolimatta talon ulkomaalaus sujuu ammattilaisiltamme ripeästi. Keskikokoisen omakotitalon maalaus valmistuu 2-3 päivässä säävarauksella.

Jos etsit Urjalassa ammattitaitoista omakotitalon maalaajaa, joka tekee laadukasta maalausjälkeä, niin olet oikeassa paikassa. Prima-rakentajien ammattilaiset maalaavat talosi nopeasti ja ensiluokkaisella kädenjäljellä.

“Talon maalaus sujui nopeasti ja ongelmitta. Maalaukselle annettu aikataulu piti ja jälki oli aivan täydellistä. Ystävälliset maalarit hoitivat hommansa ammattitaidolla. Olen todella tyytyväinen Priman maalauspalveluun.”

99 %

Asiakastyytyväisyys

12 000

Uusittua kattoa

33 000+

Kunnostettua kotia

100

Alan huippuammattilaista

Valitse talon maalaus Primalta Urjalassa, koska

Saat maksuttoman kartoituskäynnin

Tilaa meiltä asiantuntija paikalle kartoittamaan talosi maalaustarve sekä antamaan hinta-arvio ja alustava aikataulu talon maalauksesta. Saat puolueettoman arvion maalaustarpeesta, eikä käynti sido sinua vielä mihinkään.

Ammattitaitoiset ja kokeneet maalarit

Maalarimme ovat koulutettuja ja kokeneita maalausalan ammattilaisia, joilta maalaaminen sujuu nopeasti ja huolellisesti alusta loppuun.

Läpinäkyvää toimintaa

Primalla voit aina luottaa siihen, että asiantuntijamme arvioi maalaustarpeen rehellisesti. Emme maalaa kohteita, jotka eivät maalausta aidosti tarvitse.

Hyvin johdettu maalausprojekti

Meillä maalausprojekti sujuu kivuttomasti alusta loppuun. Olemme tukenasi koko projektin ajan ja ohjeistamme sinua kaikesta tarvittavasta selkeästi.

Laadukasta maalausjälkeä

Me emme tingi laadusta! Maalaamme kaikki ulkomaalaukset käsityönä pensselillä, jolloin varmistamme tasaisen, huolellisen ja viimeistellyn lopputuloksen.

Prima tunnustukset

Aletaanko hommiin?

Talon ulkomaalaus.

Taloon uusi maalipinta ensi kesänä? Varaa talon maalaus Primalta nyt!

Kesä odottelee jo kulman takana, ja samalla myös maalauskelit lähestyvät. Nyt onkin oikea hetki ottaa yhteyttä ja varata talon maalaus ensi kesälle!

Erilaiset sääolosuhteet, auringonvalo, lika yms. kuluttavat hiljalleen talon puuverhousta, siksi talon maalaaminen on tärkeää. Maalaamalla talon ulkoverhouksen säännöllisesti, pidät huolta, että se kestää vaivatta jopa kymmeniä vuosia.

Primalla talon ulkomaalaus alkaa aina tarkalla pohjatyöllä. Jos maalattavan talon ulkoverhous ei ole uusi, teemme tarvittaessa homepesun sekä maalipinnan kaapimisen irtonaisen maalin poistamiseksi. Maalaamme puhdistetun ulkoverhouksen valitsemallasi värillä jopa kahteen kertaan. Tällöin voimme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen. Maalaamme talosi perinteisellä ja ainoalla oikealla tavalla – pensselityönä, kotimaisin käsin.

Jos et ole varma, tarvitseeko talosi maalausta, ota yhteyttä meihin ja varaa maksuton kartoituskäynti. Asiantuntijamme tulee käymään ja tekee puolueettoman ja rehellisen arvion talosi maalaustarpeesta. Emme maalaa taloja, jotka eivät maalausta tarvitse! Kartoituskäynti ei myöskään sido sinua vielä mihinkään.

Talon maalaus.

Talon maalauksen hinta – Mitä talon maalaus maksaa Urjalassa?

Talon maalauksen hinta Urjalassa vaihtelee n. 3 000 € – 10 000 € välillä riippuen monista tekijöistä, joita koko maalausprojektiin sisältyy. Suoraa taulukkohintaa talon maalaukselle ei voi tästä syystä sanoa. Siksi helpoin tapa saada tietää talon maalauksen hinta juuri sinun talosi osalta, on kutsua asiantuntijamme maksuttomalle kartoituskäynnille.

Maksuttomalla kartoituskäynnillä saat hinta-arvion maalauksesta sekä alustavan aikataulun projektille. Muista, että meidän maksuton kartoituskäynti ei sido sinua vielä mihinkään.

Lue täältä lisää talon maalauksen hinnasta >>

Huolettaako maalauksen kustannukset?

Ei huolta, meillä on ratkaisu!

Meiltä saat edullisen Prima-rahoituksen jopa 50 000 euroon saakka. Muista lisäksi hyödyntää kotitalousvähennys. Autamme sinua molempien hakemisessa.

Usein kysyttyä – talon maalaus

Talon maalauksen hinta Urjalassa määräytyy työn laajuuden, tarvikemenekin sekä maalattavasta kohteesta riippuvien yksityiskohtien perusteella. Saat helpoiten tietää hinta-arvion talosi maalauksesta varaamalla meiltä maksuttoman kartoituskäynnin. Saat samalla myös alustavan aikataulun maalausprojektille. Maksuton kartoituskäyntimme ei sido sinua mihinkään. Prima-rakentajien tarjoama maalaus on aina urakkahinnoiteltu, joten yllättäviä kuluja sinulle ei asiakkaanamme tule.

Talon ulkomaalauksessa pohjatyön tekeminen on tärkeää, jotta lopputulos on kestävä. Jos maalattavan talon ulkoverhous ei ole uusi, tulee tarvittaessa suorittaa homepesu ja maalipinnan kaapiminen irtonaisen maalin ja lian poistamiseksi. Jos ulkoverhous taas on puhdas, homeeton, eikä maali irtoile, voi riittää pelkkä harjaus ennen maalausta.

Paras ajankohta vuodesta talon maalaamiseen on toukokuun-syyskuun aurinkoiset päivät. Ulkomaalausta ei ole suositeltavaa tehdä kovalla kesähelteellä, suorassa auringonpaisteessa, eikä vesisateella. Paras maalausilma onkin lämmin pilvipouta. Aurinkoisella säällä maalatessa kannattaa työskennellä varjon puolella. Ilman lämpötilan tulee olla maalista riippuen vähintään +5 astetta ja suhteellisen kosteuden alle 80 % maalauksen ja maalin kuivumisen aikana. Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Huomioi myös, että maalikalvon tulisi ehtiä kuivua ennen iltakasteen laskeutumista, sillä kosteus voi aiheuttaa tuoreen maalipinnan himmenemistä.

Teemme talon ulkomaalauksen aina pensselimaalauksena, jotta saamme lopputuloksesta parhaan mahdollisen. Käytetystä työtavasta huolimatta koulutetut ja kokeneet ammattimaalarimme maalaavat talon ripeästi. Säävaraus huomioon ottaen keskikokoisen omakotitalon maalaus valmistuu 2-3 päivässä. Isoissa ja hankalissa tapauksissa, joissa vanhaa maalia joudutaan poistamaan, voi mennä viikko.

Nyrkkisääntönä voi pitää, että talo täytyy maalata (eli huoltomaalata) 7-10 vuoden välein. Jos rakennat uuden talon, sen puuverhous tulee pääsääntöisesti pintamaalata 12-18 kuukauden kuluessa asennuksesta.

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE TALON ULKOMAALAUS:

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin.

Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

Alla listattuna paikkakunnat, missä Prima tekee talon ulkomaalauksia:

LAPPI

Kemi  Keminmaa  Simo  Tervola  Tornio 

POHJOIS-POHJANMAA, KESKI-POHJANMAA, ETELÄ-POHJANMAA ja POHJANMAA

Alajärvi  Alavieska  Alavus  Evijärvi  Haapajärvi  Haapavesi  Hailuoto  Halsua  Ii  Ilmajoki  Isojoki  Isokyrö  Kalajoki  Kannus  Karijoki  Kaskinen  Kauhajoki  Kauhava  Kaustinen  Kempele  Kokkola  Korsnäs  Kristiinankaupunki  Kruunupyy  Kuortane  Kurikka  Kuusamo  Kärsämäki  Laihia  Lappajärvi  Lapua  Lestijärvi  Liminka  Lumijoki  Luoto  Maalahti  Merijärvi  Muhos  Mustasaari  Nivala  Närpiö  Oulainen  Oulu  Pedersöre  Perho  Pietarsaari  Pudasjärvi  Pyhäjoki  Pyhäjärvi  Pyhäntä  Raahe  Reisjärvi  Seinäjoki  Sievi  Siikajoki  Siikalatva  Soini  Taivalkoski  Teuva  Toholampi  Tyrnävä  Utajärvi  Uusikaarlepyy  Vaala  Vaasa   Veteli  Vimpeli  Vöyri  Ylivieska  Ähtäri 

KAINUU

Hyrynsalmi  Kajaani  Kuhmo  Paltamo  Puolanka  Ristijärvi  Sotkamo  Suomussalmi 

KESKI-SUOMI

Hankasalmi  Joutsa  Jyväskylä  Jämsä  Kannonkoski  Karstula  Keuruu  Kinnula  Kivijärvi  Konnevesi  Kyyjärvi  Laukaa  Luhanka  Multia  Muurame  Petäjävesi  Pihtipudas  Saarijärvi  Toivakka  Uurainen  Viitasaari  Äänekoski 

POHJOIS-SAVO

Iisalmi  Joroinen  Kaavi  Keitele  Kiuruvesi  Kuopio  Lapinlahti  Leppävirta  Pielavesi  Rautalampi  Rautavaara  Siilinjärvi  Sonkajärvi  Suonenjoki  Tervo  Tuusniemi  Varkaus  Vesanto  Vieremä 

POHJOIS-KARJALA

Heinävesi  Ilomantsi  Joensuu  Juuka  Kitee  Kontiolahti  Lieksa  Liperi  Nurmes  Outokumpu  Polvijärvi  Rääkkylä  Tohmajärvi 

SATAKUNTA

Eura  Eurajoki  Harjavalta  Huittinen  Jämijärvi  Kankaanpää  Karvia  Kokemäki  Merikarvia  Nakkila  Pomarkku  Pori  Rauma  Siikainen  Säkylä  Ulvila 

PIRKANMAA

Akaa  Hämeenkyrö  Ikaalinen  Juupajoki  Kangasala  Kihniö  Kuhmoinen  Lempäälä  Mänttä-Vilppula  Nokia  Orivesi  Parkano  Pirkkala  Punkalaidun  Pälkäne  Ruovesi  Sastamala  Tampere  Urjala  Valkeakoski  Vesilahti  Virrat  Ylöjärvi 

PÄIJÄT-HÄME

Asikkala  Hartola  Heinola  Hollola  Iitti  Kärkölä  Lahti  Orimattila  Padasjoki  Sysmä 

ETELÄ-SAVO

Enonkoski  Hirvensalmi  Juva  Kangasniemi  Mikkeli  Mäntyharju  Pertunmaa  Pieksämäki  Puumala  Rantasalmi  Savonlinna  Sulkava 

VARSINAIS-SUOMI

Aura  Kaarina  Kemiönsaari  Koski TL  Kustavi  Laitila  Lieto  Loimaa  Marttila  Masku  Mynämäki  Naantali  Nousiainen  Oripää  Paimio  Parainen  Pyhäranta  Pöytyä  Raisio  Rusko  Salo  Sauvo  Somero  Taivassalo  Turku  Uusikaupunki  Vehmaa 

KANTA-HÄME

Forssa  Hattula  Hausjärvi  Humppila  Hämeenlinna  Janakkala  Jokioinen  Loppi  Riihimäki  Tammela  Ypäjä 

KYMENLAAKSO

Hamina  Kotka  Kouvola  Miehikkälä  Pyhtää  Virolahti 

ETELÄ-KARJALA

Imatra  Lappeenranta  Lemi  Luumäki  Parikkala  Rautjärvi  Ruokolahti  Savitaipale  Taipalsaari 

UUSIMAA

Askola  Espoo  Hanko  Helsinki  Hyvinkää  Inkoo  Järvenpää  Karkkila  Kauniainen  Kerava  Kirkkonummi  Lapinjärvi  Lohja  Loviisa  Myrskylä  Mäntsälä  Nurmijärvi  Pornainen  Porvoo  Pukkila  Raasepori  Sipoo  Siuntio  Tuusula  Vantaa  Vihti