Julkisivuremontit taloyhtiölle

Julkisivuremontit taloyhtiölle Primalta kaikkialle Suomeen ympäri vuoden.

Olemme taloyhtiöiden luotettava kumppani. Hoidamme taloyhtiöiden isot julkisivuremontit ammattitaidolla, kivuttomasti ja nopeasti alusta loppuun. Meiltä saat kattoremontit, kattomuutokset, katon korotukset, ulkoverhousremontit ja valesokkelin korjaukset.

Valitse taloyhtiösi remontin tekijäksi luotettava ja osaava kumppani – valitse Prima!

Julkisivuremontit taloyhtiölle Primalta.

99%

Tyytyväiset asiakkaat

33 419+

Kunnostettua kotia

12 523+

Uusittua kattoa

100

Alan huippuammattilaista

Kokemuksia Priman taloyhtiön remontista

Nurmijärvellä As. Oy Sorsantie 1-6 vaihtoi kuuden omakotitalon tasakatot harjakatoiksi. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Tauno Korpua kertoo, että hankkeen toteuttajaksi haettiin yritystä, joka hallitsee projektin alusta loppuun asti hyvin. – Pelkkiä pellinvaihtajia ei tässä nyt haettu, hän sanoo.

– Otimme useita tarjouksia, päädyimme Primaan kotimaisena, ammattinsa osaavana yrityksenä. Prima-rakentajat osoittautui luotettavaksi kumppaniksi. Olemme tyytyväisiä työn jälkeen ja muutenkin Prima-rakentajien systeemiin, sanoo Tauno Korpua. – Suosittelen Primaa muillekin taloyhtiöille katto- ja muihin uudistusprojekteihin. Lue lisää

Play Video about drupsjo-andreas

Kysy tarjous taloyhtiön remontista!

Ulkoverhous ja ulkoverhousremontti.

Valitse taloyhtiön remontin tekijäksi luotettava ja osaava kumppani – Valitse Prima!

Valitse taloyhtiön julkisivuremontin, kuten katon uusimisen, kattorakenteiden muutostöiden (esim. tasakatosta harjakatoksi) tai ulkoverhousremontin tekijäksi toimija, jolla on vankka kokemus tällaisen projektin hallitusta ja kustannustehokkaasta läpiviennistä. Näin vältytte epämiellyttäviltä yllätyksiltä remontin aikana ja saatte lopputuloksena taatusti sellaista jälkeä, josta olette maksaneetkin.

Me Prima-rakentajat olemme saaneet runsaasti suosituksia vaativistakin projekteista taloyhtiöissä. Lupaamme, että ette pety, kun valitsette meidät taloyhtiön remonttikumppaniksi!

Kokemuksia Prima.

Tarjouspyyntölomake

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin. Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!