Palvelut taloyhtiölle

Julkisivuremontit taloyhtiölle Primalta kaikkialle Suomeen ympäri vuoden!

Prima – taloyhtiöiden luotettava kumppani

Kokenut osaaja – Prima-rakentajat – hoitaa ammattitaidolla
taloyhtiöiden kattoremontit ja katon korotukset tasakatosta harjakatoksi. Teemme myös taloyhtiöiden ulkoverhousremontit ja valesokkelin korjaukset.

99 %

Asiakastyytyväisyys

12 000

Uusittua kattoa

33 000+

Kunnostettua kotia

100

Alan huippuammattilaista

Prima korotti taloyhtiön tasakatot harjakatoiksi – Mitä mieltä asiakkaat olivat remontin onnistumisesta?

Nurmijärvellä As. Oy Sorsantie 1-6 vaihtoi kuuden omakotitalon tasakatot harjakatoiksi. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Tauno Korpua kertoo, että hankkeen toteuttajaksi haettiin yritystä, joka hallitsee projektin alusta loppuun asti hyvin. – Pelkkiä pellinvaihtajia ei tässä nyt haettu, hän sanoo.

– Otimme useita tarjouksia, päädyimme Primaan kotimaisena, ammattinsa osaavana yrityksenä. Prima-rakentajat osoittautui luotettavaksi kumppaniksi. Olemme tyytyväisiä työn jälkeen ja muutenkin Prima-rakentajien systeemiin, sanoo Tauno Korpua. – Suosittelen Primaa muillekin taloyhtiöille katto- ja muihin uudistusprojekteihin. Lue lisää

Valitse taloyhtiön remontin tekijäksi luotettava ja osaava kumppani – Valitse Prima!

Valitse taloyhtiön julkisivuremontin, kuten katon uusimisen, kattorakenteiden muutostöiden (esim. tasakatosta harjakatoksi) tai ulkoverhousremontin tekijäksi toimija, jolla on vankka kokemus tällaisen projektin hallitusta ja kustannustehokkaasta läpiviennistä. Näin vältytte epämiellyttäviltä yllätyksiltä remontin aikana ja saatte lopputuloksena taatusti sellaista jälkeä, josta olette maksaneetkin.

Me Prima-rakentajat olemme saaneet runsaasti suosituksia vaativistakin projekteista taloyhtiöissä. Lupaamme, että ette pety, kun valitsette meidät taloyhtiön remonttikumppaniksi!

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin. Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE:

Prima-rakentajat Oy
020 775 1350
prima@prima-rakentajat.fi

Prima-rakentajat Oy
Taipaleenkatu 2
41310 Leppävesi

Puh. 020 775 1350
Email prima@prima-rakentajat.fi