KATSO TARJOUS TÄSTÄ

Palvelut taloyhtiölle

Taloyhtiöiden luotettava kumppani

Kokenut osaaja, Prima-rakentajat, hoitaa ammattitaidolla
taloyhtiöiden kattoremonttit ja kattouudistukset tasakatosta harjakatoksi.
Teemme myös taloyhtioiden ulkoverhous– ja valesokkelikorjaukset.

12523

Uusittua kattoa

33419

Kunnostettua kotia

100

Alan huippuammattilaista

Taloyhtiön kattojen muutostyö

Omakotitalojen tasakatot harjakatoiksi

Nurmijärvellä As. Oy Sorsantie 1-6 vaihtoi kuuden omakotitalon tasakatot harjakatoiksi. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Tauno Korpua kertoo että hankkeen toteuttajaksi haettiin yritystä, joka hallitsee projektin alusta loppuun asti hyvin. – Pelkkiä pellinvaihtajia ei tässä nyt haettu, hän sanoo.

– Otimme useita tarjouksia, päädyimme Primaan kotimaisena, ammattinsa osaavana yrityksenä. Prima-rakentajat osoittautui luotettavaksi kumppaniksi. Olemme tyytyväisiä työn jälkeen ja muutenkin Prima-rakentajien systeemiin, sanoo Tauno Korpua. – Suosittelen Primaa muillekin taloyhtiöille katto- ja muihin uudistusprojekteihin. Lue lisää

Luotettava ja osaava kumppani

Taloyhtiöt valitsevat katon uusimiseen ja myös kattorakenteiden muutostöihin (esim. tasakatosta harjakatoksi) toimijan, jolla on vankka kokemus tällaisen projektin hallitusta, kustannustehokkasta läpiviennistä. Prima-rakentajat on saanut runsaasti suosituksia vaativistakin projekteista taloyhtiöissä.

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin. Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE:

Prima-rakentajat Oy
020 775 1350
prima@prima-rakentajat.fi

Prima-rakentajat Oy
Taipaleenkatu 2
41310 Leppävesi

Puh. 020 775 1350
Email prima@prima-rakentajat.fi