Avoimet työpaikat

Tule Primalle töihin –meillä viihdytään.

Prima-rakentajilla työskentelee noin 100 rakennusalan ammattilaista kirvesmiehistä suunnittelijoihin ja peltisepistä myynnin ammattilaisiin.

Täältä löydät tietoa avoimista työpaikoistamme. Jätä työhakemuksesi sivulla olevan lomakkeen kautta.

Jos sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt ole avoinna, voit jättää avoimen työhakemuksen. Säilytämme hakemuksia kaksitoista kuukautta. Otamme yhteyttä sinua kiinnostavan työpaikan tullessa avoimeksi.

Julkisivuremontit Primalta.

Avoimet työpaikat

Ulkoverhous taloon nopeasti ja helposti Primalta.

Jätä työhakemus lomakkeella

Primalla viihdytään hyvin

Monet ammattilaisemme ovat olleet palveluksessamme jo yrityksen alkuajoista lähtien. Asennustiimiemme palveluasenne ja hyvä henki välittyvät asiakkaillekin. Myyntihenkilöstömme on sitoutunut työhönsä, olemme saaneet palautetta heidän asiantuntemuksestaan ja hyvästä osaamisestaan.

Meillä Primalla pääset näyttämään taitoasi tehdä laatutyötä sekä osoittamaan kykyäsi tulla toimeen ihmisten kanssa. Toimimme valtakunnallisesti, joten meillä on tiimejä eri puolilla Suomea.

Alla Primalaisten uratarinoita:

Markku Ervasti.

”Pääsin Primalle myyjäksi vuonna 2009. Nykyään Priman aluemyyntipäällikkönä Pohjoisen myyntialueella liikun myyntitiimini tukena kaupanteossa ja huolehdin, että sekä uudet että vanhat myyjät pystyvät keskittymään työhönsä mahdollisimman hyvin. Hae meille töihin, jos sinulla on hyvä myyntiasenne. Meillä Primalla saat kaikki ainekset menestyä työssäsi, kasvattaa osaamistasi, saada arvostusta ja saat luontaisetuna reilut, hyvät työkaverit.”

Markku Ervasti

Timo Haapaniemi

”Primalle tulin yli 20 vuotta sitten myyjäksi. Tuotevalikoimamme on laaja (katot, ulkoverhoukset, valesokkelit, ikkunat, ovet, maalaukset) eli tarjoamme ’jokaiselle asiakkaalle jotakin’. Meillä myyjä voi myös halutessaan erikoistua tiettyyn tuoteryhmään.

Kehitämme systemaattisesti myyjien osaamista ja olemme myyjien tukena koko ajan, koska näin helpotamme myyjien työtä merkittävästi. Huolehdimme olosuhteet mahdollisimman hyviksi myyntityön tekijöille, ovathan he yksi tärkeimmistä voimavaroistamme. Hae meille, kun haluat päästä parhaimpaasi monella tavalla ja olla mukana hyvähenkisessä tiimissä.”

Timo Haapaniemi