Tule Primalle töihin –meillä viihdytään

Prima-rakentajilla työskentelee noin 100 rakennusalan ammattilaista kirvesmiehistä suunnittelijoihin ja peltisepistä myynnin ammattilaisiin.

OTA YHTEYS

avoimet työpaikat

Primalla viihdytään hyvin

Monet ammattilaisemme ovat olleet palveluksessamme jo yrityksen alkuajoista lähtien. Asennustiimiemme palveluasenne ja hyvä henki välittyvät asiakkaillekin. Myyntihenkilöstömme on sitoutunut työhönsä, olemme saaneet palautetta heidän asiantuntemuksestaan ja hyvästä osaamisestaan.
Meillä Primalla pääset näyttämään taitoasi tehdä laatutyötä sekä osoittamaan kykyäsi tulla toimeen ihmisten kanssa. Toimimme valtakunnallisesti, joten meillä on tiimejä eri puolilla Suomea.
Tällä sivulla kerromme avoimista työpaikoistamme. Voit hakea paikkaa oheisella lomakkeella. Jos sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt ole avoinna, voit jättää avoimen työhakemuksen. Säilytämme hakemuksia kaksitoista kuukautta. Otamme yhteyttä sinua kiinnostavan työpaikan tullessa avoimeksi.

Tällä hetkellä haemme

Myyntiedustajaa

Oulun/Meri-Lapin alueelle

Lisätietoja antaa
Markku Ervasti
040 705 9221

Asentajaa

Uudenmaan alueelle

Lisätietoja antaa
Harri Keski-Korpi
040 768 1339

Asentajaa

Oulun / Meri-Lapin alueelle

Lisätietoja antaa
Jukka Hänninen
040 8678 493

Peltiseppää

Uudenmaan alueelle

Lisätietoja antaa
Harri Keski-Korpi
040 768 1339

Priman työntekijät kertovat:


– Pääsin Primalle myyjäksi vuonna 2009. Nykyään Priman aluemyyntipäällikkönä Pohjoisen myyntialueella liikun myyntitiimini tukena kaupanteossa ja huolehdin että sekä uudet että vanhat myyjät pystyvät keskittymään työhönsä mahdollisimman hyvin. Hae meille töihin, jos sinulla on hyvä myyntiasenne. Meillä Primalla saat kaikki ainekset menestyä työssäsi, kasvattaa osaamistasi, saada arvostusta ja saat luontaisetuna reilut, hyvät työkaverit.
Markku Ervasti
Timo-Haapaniemi– Primalle tulin yli 20 vuotta sitten myyjäksi. Nyt johdan Pohjanmaan myyntialuetta. Tuotevalikoimamme on laaja (ikkunat, ovet, katot, terassit, ulkoverhoukset, maalaukset) eli tarjoamme ”jokaiselle asiakkaalle jotakin”. Meillä myyjä voi myös halutessaan erikoistua tiettyyn tuoteryhmään.
– Kehitämme systemaattisesti myyjien osaamista ja olemme myyjien tukena koko ajan, koska näin helpotamme myyjien työtä merkittävästi. Huolehdimme olosuhteet mahdollisimman hyviksi myyntityön tekijöille, ovathan he yksi tärkeimmistä voimavaroistamme.
Prima on alan johtava yritys ja kasvaa jatkuvasti.
Hae meille, kun haluat päästä parhaimpaasi monella tavalla ja olla mukana hyvähenkisessä tiimissä.
Timo Haapaniemi

Jätä työhakemus lomakkeella

    Nimi* (pakollinen)

    Puhelin* (pakollinen)

    Minua kiinnostava työtehtävä*
    MyyntiAsennusMuu

    Prima Ulkomaalarit