Kattoremontti Vantaa

Vuotaako talosi katto? Huolestuttaako katon kunto? Karkaako talon lämpö harakoille huonokuntoisen katon kautta?

Älä turhaan tuhlaa energiaa katon kunnon murehtimiseen, vaan varaa maksuton katon kuntoarvio Vantaalla meiltä nyt! Saat puolueettoman arvion kattosi remonttitarpeesta sekä tarkan hinta-arvion kattoremontista tarvittaessa. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään.

Priman kattoremontilla kestävä ja laadukas katto kotiin jopa 50 vuodeksi – pitkällä takuulla!

Prima on kattoremonttien rautainen ammattilainen

Olemme Primalla tehneet jo yli 12 000 kattoremonttia ympäri Suomen. Tekemiemme kattoremonttien myötä meille on syntynyt todella vahva osaaminen kattoremonttien tekemisestä.

Kattoremontti on yksi talon kalleimmista remonteista ja talon kokonaisvaltaisen kunnon kannalta tärkein osa, jonka on oltava kunnossa, laadukas ja kestävä. Siksi kattoremontin tekijäksi ei kannata valita ketä tahansa, joka tekee vain sinne päin.

Kun kattoremontti tehdään, kannattaa sen tekijäksi valita kattoremonttien kokenut, rautainen ammattilainen, joka tekee laadukkaan, kestävän ja toimivan katon jopa seuraavaksi 50 vuodeksi eteenpäin.

Prima tunnustukset

99 %

Asiakastyytyväisyys

12 000

Uusittua kattoa

33 000+

Kunnostettua kotia

100

Alan huippuammattilaista

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Priman kattoremontista?

“Priman tekemä kattoremontti sujui tosi hyvin. Prima otti meidän vaatimukset hyvin huomioon ja hoiti siivoukset lopuksi. Meidän asumiseen kattoremontti ei vaikuttanut. Katto näyttää nyt upealta. Prima on erittäin hyvin toimiva yritys. Ammattitaitoista ja osaavaa palvelua, jota saa niin puhelimessa kuin paikan päälläkin. Suosittelen Primaa kattoremontin tekijäksi Vantaan alueella!”

Kattoremontille Primalta pitkä takuu

Olet saattanut kuulla, että tyypillisesti kattoremonttien työn osuudelle annetaan 2-5 vuoden takuu. Me annamme kattoremontin työn osuudelle takuuta 10 vuotta. Kattopinnoitteille takuuta tulee jopa 25 vuotta ja tekninen takuu voi olla jopa 50 vuotta.

Usein kun takuuaika on vain 2-5 vuotta, niin kattoremontissa on panostettu siihen, että remontti tehdään mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti – massatuotteena.

Tietysti mekin Primalla teemme kattoremontin valmiiksi niin pian kuin mahdollista, mutta nopeus itsessään ei saa koskaan olla valintakriteerinä kattoremontissa. Ei koskaan. Syynä on se, että katto on talon ylivoimaisesti tärkein julkisivu. Se on talosi kaikkien rakenteiden suoja sekä koko talon ryhdin ja näyttävyyden luoja. Siksi me panostamme pelkän ajan sijaan tärkeämpiin asioihin, kuten laatuun, rakennustekniseen virheettömyyteen, katon yksilölliset piirteet huomioivaan ja kestävään rakennustapaan. Ja annamme työllemme reilun 10 vuoden takuun.

Huomaa, että jos huolellisella ja laadukkaalla työskentelyllä katolle saadaan jopa 50 vuotta ikää, eli 30-40 vuotta enemmän kuin rakennusteknisesti väärin ja/tai vääristä materiaaleista tehdylle katolle, niin laatuun panostaminen on enemmän kuin järkevää. Niin taloudellisesti kuin kaikilla muillakin mittareilla.

Kattoremontti pitää talon kunnossa.

Valitse kattoremontti, joka on täysin yksilöity ja räätälöity juuri sinun talosi katolle

Toteutamme jokaisen kattoremontin aina yksilöllisesti räätälöitynä. Ensin kokenut ammattilaisemme tekee kattosi tilanteesta kartoituksen, josta näemme yhdessä katon todellisen kunnon, sekä sen, mitä sille tulee tehdä ja mitä sille ei tarvitse tehdä. Seuraavaksi kuuntelemme toiveesi, koska pystymme toteuttamaan hyvinkin personoituja ratkaisuja.

Näin saat kattoremontin, joka on suunniteltu täysin taloasi ja tarpeitasi vastaavaksi. Remontoimamme katto ei sovi mihinkään muuhun kuin sinun taloosi, eikä mikään muu katto suojaa taloasi yhtä hyvin kuin tuo kyseinen katto.

Ja kun teemme työn kunnolla laatuun satsaten, niin voimme myös seisoa työn takana ylpeinä. Sen vuoksi annamme työllemme pitkän – jopa 10 vuoden – takuun!

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää?

Priman rakennusteknisesti oikein rakennettu, laadukas katto kestää säät ja aikaa – jopa seuraavat 50 vuotta

Nykyinen kattoremonttien markkinatilanne huolettaa meitä, koska olemme huomanneet, että kattoremontit voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään. Sellaisiin, joiden jälkeen katto kestää 10-20 vuotta rakennusteknisistä virheistä johtuen ja sellaisiin, joiden jälkeen katto kestää 30-50 vuotta.

Hyvä asia on kuitenkin, että sinulla asiakkaana on valta päättää kattoremontin tekijää etsiessä, valitsetko kotiisi rakennusteknisesti virheellisen, vain 10-20 vuotta kestävän katon vai rakennusteknisesti oikein rakennetun, jopa 30-50 vuotta kestävän katon.

Me Primalla suunnittelemme ja kunnostamme katot rakennusteknisesti oikein, minkä ansioista tekemämme kattoremontit kuuluvat 30-50 vuotta kestävien kattojen ryhmään. Näin katon rakenteesta tulee vahva, ulkovuoresta tiivis ja koko katosta hyvin tuulettuva, jolloin se pysyy kuivana ja terveenä.

Tee kestävä, järkevä ja kauaskantoinen valinta – valitse Prima kattoremontin tekijäksi!

Energiatehokas katto kattoremontilla Vantaalla

Suunnittelemme ja toteutamme energiatehokkaat kattoratkaisut, jotka säästävät sekä luontoa että kukkaroasi. Prima-rakentajien kattoremontti parantaa kotisi energiatehokkuutta, vähentää lämmityskustannuksia ja nostaa asunnon arvoa.

Energiatehokkaassa katossa on mm.:

 1. Hyvä eristys korkealaatuisista eristemateriaaleista, mikä pienentää lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia sekä parantaa asumismukavuutta.

 2. Hyvin suunniteltu ilmanvaihto, joka estää kosteuden ja homeen kertymisen, mikä parantaa sisäilman laatua ja vähentää energiankulutusta.

 3. Käytetty kestäviä materiaaleja, jotka pidentävät katon elinikää ja vähentävät tarvetta korjauksiin ja uusimiseen.

Investoi energiatehokkuuteen Prima-rakentajien kattoremontilla ja säästä rahaa pitkällä tähtäimellä. Ota yhteyttä jo tänään, niin teemme yhdessä ekologisen ja taloudellisen päätöksen kotisi kattoratkaisuissa.

Remonttipalvelut omakotitaloihin ja taloyhtiöille.

Kattoremontti Primalta Vantaan alueella ympäri vuoden – myös talvella!

Vaikka saattaa kuulostaa epäuskottavalta, niin tosiasiassa kattoremontin voi tehdä mihin vuodenaikaan tahansa, myös talvella!

Itse asiassa talvi sopii kattoremontin tekemiseen erittäin hyvin. Silloin harvemmin on vesisateita ja ilman kosteusprosentti on normaalia alhaisempi. Näin suojauksen tarve on vähäisempi. Talviaikaan myös piha säilyy turvassa lumen ja roudan alla, jos pihalle on tarvetta tuoda painavampia koneita ja materiaaleja.

Parhaimmillaan talvella tehty kattoremontti voi tulla jopa edullisemmaksi kuin sesonkiaikana toteutettu kattoremontti. Materiaalien toimitusajat ovat nopeampia sesongin ulkopuolella ja materiaalit usein myös edullisempia. Ja kun kattoremontti tehdään talvella, niin kevään koittaessa katto on valmiina ottamaan vastaan kevään sulamisvedet ja kesän rankkasateet. 

Voit asua tekemämme kattoremontin aikana huoletta kotonasi, vuodenajasta riippumatta.

Aletaanko hommiin?

Miten kattoremontti tehdään?

 1. Kokenut asiantuntijamme tulee tekemään talosi katosta luotettavan kuntoarvion. Kuntoarvion tekeminen kestää 1-2 tuntia, on sinulle maksuton, eikä sido sinua vielä mihinkään.
 2. Käymme läpi toiveesi kattoremontin suhteen, mitä haluaisit katolle tehtävän ja mitä et.
 3. Tehdyn kuntoarvion pohjalta annamme sinulle tarjouksen kattoremontista.
 4. Mikäli hyväksyt tarjouksen, aloitamme kattoremonttiprojektin sovittuna ajankohtana.
 5. Toteutamme kattoremontin sovitulla hinnalla ja sovitun aikataulun puitteissa. Hyväksytämme mahdolliset suunnitelman ulkopuoliset työt aina sinulla.
 6. Kattoremontin tyypillisimpiä töitä ovat katteen vaihto, lämpökattoremontti sekä tasakatosta harjakatoksi muuttaminen tai muut rakennemuutokset.
 7. Käytämme vesikattomateriaaleina Weckmanin kotimaisia, laadukkaita ja kauniita peltikattotuotteita, joiden takuuaika on jopa 50 vuotta. Teemme kattoremontit tarkasti hyvän rakennustavan mukaisesti (RT-rakentamisohjeisto). Katon muutoskohteissa (esim. katon korotus) työmme jälkeä valvovat omat ja asiakkaan näin halutessa myös ulkopuoliset rakennusvalvojat.
Katon korjaukset koko Suomeen.

Kattoremontin hinta Vantaalla – Mitä kattoremontti maksaa?

Kattoremontin hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten:

 • Katon koko
 • Katon kaltevuus
 • Käytettävä katemateriaali
 • Sadevesijärjestelmä
 • Läpiviennit
 • Yläpohjan tuuletusratkaisu
 • Erilaiset katon yksityiskohdat

 

Tekemiemme kattoremonttien perusteella kattoremontti kokonaisuudessaan maksaa yleensä noin 10 000 € – 40 000 €.

Lue lisää kattoremontin hinnasta >>

Aloita oman kotisi katon kattoremontin tarkan hinnan tiedustelu varaamalla meiltä maksuton kartoituskäynti. Kokenut asiantuntijamme tutkii kotisi katon kunnon, kyselee ajatuksiasi kattoremonttiin sekä antaa tarkan hinta-arvion ja alustavan aikataulun kotisi kattoremonttiin. Muista, että kartoituskäynti ei sido sinua vielä mihinkään!

Huolettaako remontin kustannukset?

Ei huolta, meillä on ratkaisu!

Meiltä saat edullisen Prima-rahoituksen jopa 50 000 euroon saakka. Muista lisäksi hyödyntää kotitalousvähennys. Autamme sinua molempien hakemisessa.

Usein kysytyt kysymykset – kattoremontti Vantaa

Kattoremontin hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten katon koko, käytettävä katemateriaali jne. Tekemiemme kattoremonttien perusteella kattoremontti Vantaan alueella kokonaisuudessaan maksaa yleensä noin 10 000 € – 40 000 €. Lue lisää kattoremontin hinnasta.

Kaikki katot tulevat aina jossain vaiheessa elinkaarensa päähän ja edessä on kattoremontti. Kattoremontin olisi kuitenkin aina syytä olla ennakoiva. Näin ongelmat saadaan korjattua ajoissa ja vältytään pahimmilta vaurioilta, eikä kattoremontin kustannukset nouse liian suuriksi. Helpoin ja huolettomin tapa saada tietää, tarvitseeko kotisi katto remontointia, on kutsua meidän kattoremontteihin erikoistunut ammattilainen ilmaiselle arviointikäynnille. Saat tarkan kartoituksen kattosi kunnosta ja tiedon siitä, onko remontti ajankohtainen nyt, vai vasta myöhemmin. Arviointikäynti on täysin ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Kerromme vain kattosi tämän hetkisen kunnon 12 000 kattoremontin kokemuksella. Myös seuraavat oireet voivat viestiä kattoremontin tarpeesta:

 • Yläkerran huoneissa vetää eli niissä on kylmän tunne.
 • Räystäisiin muodostuu jääpuikkoja. Tämä johtuu usein siitä, että eristeitä on liian vähän tai ne ovat heikkolaatuisia. Rintamamiestaloissa purut ovat voineet painua.
 • Vesikatto vuotaa. Etenkin huolimattomasti tehdyt katon epäjatkuvuuskohdat, kuten piippu, kattoikkunat, viemäriputket tai jiirit ovat alttiita vuodoille. Itse katemateriaali voi myös olla vioittunut, jos peltikatto on ruostunut, tiili on haljennut tai naulan tai ruuvin paikka on pettänyt.
 • Katon pintamateriaali tai aluslaudoitus on rikkoutunut.
 • Epäilet home- tai kosteusvaurioita hajun, rakenteiden näön tai asukkaiden jatkuvan tukkoisuuden tai sairastelun vuoksi.
 • Katosta puuttuu aluskate.
 • Katto on painunut tai katto ei näytä hyvältä.
 • Katolla on huono tuuletus.

Tee meidän kattoremonttitesti. Sen avulla saat arvion kattosi remonttitarpeesta sekä ​​miten katon eri osa-alueet vaikuttavat katon kuntoon.

Kattoremontin kesto riippuu tietenkin työn määrästä. Jokainen katto on eri kokoinen ja tehtävät remontit erilaisia, joten tarkkaa kestoa on vaikea sanoa. Yleisesti voidaan sanoa, että omakotitalon kattoremontti kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Muista kuitenkin, että kun valitset kotisi kattoremontille tekijää, nopeus itsessään ei saa koskaan olla valintakriteerinä! Yleensä ne tekijät, jotka mainostavat tekevänsä kattoremontin nopeasti, toteuttavat sen massatuotteena eli kattoa ei ole remontoitu rakennusteknisesti oikein juuri kyseisen rakennuksen yksilölliset piirteet huomioiden. Näihin kattoremontteihin myönnetään yleensä 2-5 vuoden takuuaika, joka myös kertoo kattoremontin laadusta. Tietenkin mekin Primalla teemme kattoremontin valmiiksi niin pian kuin mahdollista, mutta se ei ole meidän tärkein arvomme katon korjauksessa. Me korjaamme katot rakennusteknisesti oikein, yksilölliset piirteet huomioiden, osaavasti ja laadukkaasti ja siksi annamme työllemme reilun 10 vuoden takuun!

Katto on kodin tärkein suoja. Laadukas katto kohentaa kodin ilmettä, suojaa kotia vuosikymmenten ajan, suojaa talon muita rakenteita vähentäen muita remontointitarpeita sekä säästää myös energiakuluja, koska se pitää tiiviytensä ansiosta lämmön sisällä. On tärkeää ymmärtää, että kattoremontti tulee ajankohtaiseksi aina jossain vaiheessa, eikä siltä voi välttyä. Ratkaisevaa on se, missä vaiheessa ja miten hyvin remontti tehdään. Ennakoiva kunnostaminen on aina edullisempaa, kuin vaurioita korjaava remontti.

Rakennusluvan tarve riippuu siitä, mitä kattoremontti sisältää. Usein rakennuslupaa ei tarvita. Esimerkiksi kun uusitaan pelkästään vesikatteen pintamateriaali. Nyrkkisääntönä voidaan todeta, että rakennuslupa tarvitaan silloin, jos katolle tehdään korjaus tai muutos, jota voidaan verrata uuden rakentamiseen. Esimerkiksi katon korottaminen tarvitsee rakennusluvan. Kun valitset meidät tekemään kattoremontin taloosi, voit huokaista helpotuksesta, sillä me tiedämme, milloin rakennuslupa tarvitaan ja hoidamme sen myös puolestasi. Primalla palveluun kuuluu rakennusluvan hakeminen asiakkaan puolesta, 3D-suunnitelmakuvat ja lupakuvat. Hoidamme tarvittaessa myös valvonnan. Normaaliin remonttiin verrattuna ylimääräistä vaivaa ja lupabyrokratiaa ei asiakkaalle näin koidu.

Kyllä saa. Kattoremontti on remontointia eli kunnossapito- ja perusparannustyötä. Vuonna 2023 kattoremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 €/henkilö. Kun kattoremontin tekee yritys, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin, saat vähentää 40 % työn osuudesta.

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE KATTOREMONTTI:

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin.

Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

Alla listattuna paikkakunnat, missä Prima tekee kattoremontteja:

LAPPI

Kemi  Keminmaa  Simo  Tervola  Tornio 

POHJOIS-POHJANMAA, KESKI-POHJANMAA, ETELÄ-POHJANMAA ja POHJANMAA

Alajärvi  Alavieska  Alavus  Evijärvi  Haapajärvi  Haapavesi  Hailuoto  Halsua  Ii  Ilmajoki  Isojoki  Isokyrö  Kalajoki  Kannus  Karijoki  Kaskinen  Kauhajoki  Kauhava  Kaustinen  Kempele  Kokkola  Korsnäs  Kristiinankaupunki  Kruunupyy  Kuortane  Kurikka  Kuusamo  Kärsämäki  Laihia  Lappajärvi  Lapua  Lestijärvi  Liminka  Lumijoki  Luoto  Maalahti  Merijärvi  Muhos  Mustasaari  Nivala  Närpiö  Oulainen  Oulu  Pedersöre  Perho  Pietarsaari  Pudasjärvi  Pyhäjoki  Pyhäjärvi  Pyhäntä  Raahe  Reisjärvi  Seinäjoki  Sievi  Siikajoki  Siikalatva  Soini  Taivalkoski  Teuva  Toholampi  Tyrnävä  Utajärvi  Uusikaarlepyy  Vaala  Vaasa   Veteli  Vimpeli  Vöyri  Ylivieska  Ähtäri 

KAINUU

Hyrynsalmi  Kajaani  Kuhmo  Paltamo  Puolanka  Ristijärvi  Sotkamo  Suomussalmi 

KESKI-SUOMI

Hankasalmi  Joutsa  Jyväskylä  Jämsä  Kannonkoski  Karstula  Keuruu  Kinnula  Kivijärvi  Konnevesi  Kyyjärvi  Laukaa  Luhanka  Multia  Muurame  Petäjävesi  Pihtipudas  Saarijärvi  Toivakka  Uurainen  Viitasaari  Äänekoski 

POHJOIS-SAVO

Iisalmi  Joroinen  Kaavi  Keitele  Kiuruvesi  Kuopio  Lapinlahti  Leppävirta  Pielavesi  Rautalampi  Rautavaara  Siilinjärvi  Sonkajärvi  Suonenjoki  Tervo  Tuusniemi  Varkaus  Vesanto  Vieremä 

POHJOIS-KARJALA

Heinävesi  Ilomantsi  Joensuu  Juuka  Kitee  Kontiolahti  Lieksa  Liperi  Nurmes  Outokumpu  Polvijärvi  Rääkkylä  Tohmajärvi 

SATAKUNTA

Eura  Eurajoki  Harjavalta  Huittinen  Jämijärvi  Kankaanpää  Karvia  Kokemäki  Merikarvia  Nakkila  Pomarkku  Pori  Rauma  Siikainen  Säkylä  Ulvila 

PIRKANMAA

Akaa  Hämeenkyrö  Ikaalinen  Juupajoki  Kangasala  Kihniö  Kuhmoinen  Lempäälä  Mänttä-Vilppula  Nokia  Orivesi  Parkano  Pirkkala  Punkalaidun  Pälkäne  Ruovesi  Sastamala  Tampere  Urjala  Valkeakoski  Vesilahti  Virrat  Ylöjärvi 

PÄIJÄT-HÄME

Asikkala  Hartola  Heinola  Hollola  Iitti  Kärkölä  Lahti  Orimattila  Padasjoki  Sysmä 

ETELÄ-SAVO

Enonkoski  Hirvensalmi  Juva  Kangasniemi  Mikkeli  Mäntyharju  Pertunmaa  Pieksämäki  Puumala  Rantasalmi  Savonlinna  Sulkava 

VARSINAIS-SUOMI

Aura  Kaarina  Kemiönsaari  Koski TL  Kustavi  Laitila  Lieto  Loimaa  Marttila  Masku  Mynämäki  Naantali  Nousiainen  Oripää  Paimio  Parainen  Pyhäranta  Pöytyä  Raisio  Rusko  Salo  Sauvo  Somero  Taivassalo  Turku  Uusikaupunki  Vehmaa 

KANTA-HÄME

Forssa  Hattula  Hausjärvi  Humppila  Hämeenlinna  Janakkala  Jokioinen  Loppi  Riihimäki  Tammela  Ypäjä 

KYMENLAAKSO

Hamina  Kotka  Kouvola  Miehikkälä  Pyhtää  Virolahti 

ETELÄ-KARJALA

Imatra  Lappeenranta  Lemi  Luumäki  Parikkala  Rautjärvi  Ruokolahti  Savitaipale  Taipalsaari 

UUSIMAA

Askola  Espoo  Hanko  Helsinki  Hyvinkää  Inkoo  Järvenpää  Karkkila  Kauniainen  Kerava  Kirkkonummi  Lapinjärvi  Lohja  Loviisa  Myrskylä  Mäntsälä  Nurmijärvi  Pornainen  Porvoo  Pukkila  Raasepori  Sipoo  Siuntio  Tuusula  Vantaa  Vihti