SOITA 020 775 1350

Kattoremontti Kuopio – Yli 50 vuotta kestävät katot meiltä!

Meiltä Prima-rakentajilta saat kattoremontin Kuopion alueella vankalla kokemuksella.

12 000 tehtyä kattoremonttia lähes 30 vuoden aikana on tuonut toimintaamme vakauden, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme tasaisen korkeaa laatua kattoremontin laajuudesta riippumatta.

Olemme todennäköisesti tehneet kattoremontin tai jonkun muun remontin myös naapuriisi, sillä olemme tehneet satoja kattoremontteja Kuopionkin alueella.

Tarjoamme markkinoiden pisimpiä takuuaikoja sekä vähintään 50 vuotta kestäviä kattoja

Katon täytyy olla rakennusteknisesti oikein rakennettu, jotta se voi kestää terveenä vähintään 50 vuotta. Terveen katon salaisuus piilee katon alusrakenteessa. Oikein rakennettu alusrakenne hengittää kosteuden ulos eikä varastoi sitä rakenteisiin.

Tarjoamme kattoremonteillemme markkinoiden pisimmät takuut:

 • takuumme kattoremontin työn osuudelle: 10 vuotta
 • takuumme kattopinnoitteelle: 25 vuotta
 • tekninen takuu pisimmillään: 50 vuotta

Kattoremontin jälkeen katto näyttää yleensä samalta toimijasta riippumatta. Katon todellinen rakennustekninen laatu selviää kuitenkin vasta 5-10 vuoden aikajänteellä. Siksi me haluamme antaa sinulle pitkät takuut, jotta voimme olla luottamuksesi arvoisia.

Vastaremontoidulla katolla on yli 50 ikävuotta edessään ennen seuraavan remontin tarvetta.

Kiinnitä huomiota remontoijan valitsemiseen

Harmillisen usein kuulemme tapauksia, kuinka kattoremontin tehnyt yritys on mennyt konkurssiin pian katon valmistumisen jälkeen. Jos katossa ilmenee ongelmia, niin takuu ei tällöin enää päde, mikä on hyvin ikävä tilanne.

Historiamme ulottuu lähes 30 vuoden taakse, joten kanssamme toimiessasi saat paitsi laadukkaan katon, myös huolettomuutta remontin valmistuttua. Tavoitat meidät aina yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostilla.

Lue asiakkaidemme kokemuksia toiminnastamme täältä.

Kattoremonttien asiantuntijasi Kuopion alueella

Kun tarvitset asiantuntevaa ja ammattimaista tekijää toteuttamaan kattoremontin, ole yhteydessä meihin. Saat meiltä maksuttoman kattoremontin kartoituskäynnin Kuopion alueella.

Kartoituskäynti kestää 1-2 tuntia ja sen tarkoituksena on selvittää kattosi tämän hetkinen kunto. Ilman kartoituskäyntiä tarkkaa tarjousta kattoremontin hinnasta ei voi antaa, sillä katon kunto sekä sen rakennustapa vaikuttavat hintaan paljon.

Saat tarjouksen heti kartoituskäynnin päätteeksi, jota voit jäädä miettimään rauhassa. Asiantuntijasi soittaa sinulle muutaman päivän päästä ja tiedustelee, millaiseen päätökseen tulit. Kartoituskäynti ei siis sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille täältä.

Kattoremontti on kätevä ja edullinen rahoittaa Prima-rahoituksella

Suosittelemme asiakkaitamme käyttämään lähes poikkeuksetta Prima-rahoitustamme. Kattoremontin maksaminen kuukausierissä on järkevää, koska tällöin et sido suuria summia pääomaa kattoremonttiin yhdellä kertaa.

Tässä Prima-rahoitus tiivistetysti:

 • rahoitussumma on tarpeesi mukaan 750 € – 50 000 €
 • takaisinmaksuaika 3-9 vuotta (mahdollisuus maksaa nopeammin ilman lisäkuluja)
 • kiinteä korko sekä sovitut kuukausierät
 • ei vakuuksia tai takaajia

Lue lisää Prima-rahoituksesta täältä.

Voit edetä kattoremontin kanssa näin:

 1. Ota meihin yhteyttä, niin tulemme maksuttomalle kuntoarviokäynnille. Käynti kestää pari tuntia, eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin.
 2. Saat kuntoarvion pohjalta tarjouksen, jota voit jäädä miettimään rauhassa
 3. Jos hyväksyt tarjouksemme, niin projekti aloitetaan sovittuna ajankohtana
 4. Kattoremontti valmistuu sovitulla hinnalla (hyväksytämme mahdolliset suunnitelman ulkopuoliset työt aina sinulla) ja sovitun aikataulun mukaisesti
 5. Annamme työmme osuudelle 10 vuoden takuun (koska äärimmäisen harvinaiset rakennusvirheet paljastuvat viimeistään 10 vuoden aikana)

Mikäli sinua mietityttää kattosi tämän hetkinen kunto tai jos kattosi ikä alkaa olemaan lähempänä 50 vuotta, niin kuntoarviokäynnin pyytäminen on järkevä päätös. Sen avulla yksittäiset asiakkaamme ovat säästäneet kymppitonneja, koska ennakoiva katon korjaaminen on aina totaalista remonttia edullisempaa.

Toteutamme kattoremontteja Kuopion alueella kotimaisella työvoimalla ja samalla tasaisella laadulla, mitä muuallakin Suomessa. Muista, että olemme aina vain yhden puhelinsoiton päässä.