SOITA 020 775 1350

Kattoremontti Oulu – katto kuntoon pitkällä takuulla!

Tervetuloa paikkakuntakohtaiselle kattoremontti Oulu -sivullemme. Tältä sivulta löydät asiakastarinan sekä hyödyllistä informaatiota kattoremontin tekemisestä. Käymme läpi esimerkiksi sitä, milloin kattoremontti tulee tehdä ja miten se on järkevintä toteuttaa. Voit luottaa osaamiseemme, koska olemme keränneet kokemuksemme yli 12 000:lla kattoremontilla ympäri Suomen.

Teemme myös katonkorotuksia esimerkiksi tasakatosta harjakatoksi.

Prima-kattoremontti – 50 vuoden suoja kodillesi

Rakennusteknisesti oikein rakennetun katon ikä on n. 50 vuotta. Jos alusrakennetta ei rakenna oikein, niin olemme nähneet pahimmillaan 20-30 vuoden ikäisiä kattoja, joissa on kosteusvaurioita. Siksi katon alusrakenteen korjaaminen rakennusteknisesti oikein kattoremontin yhteydessä on äärimmäisen tärkeää. Vaikka kaunis ulkopinta on ryhdikäs näky, niin hengittävä alusrakenne estää viime kädessä kosteusvaurioiden syntymisen – ei pelti tai kattotiili.

katon korottaminen

Luottamus ei synny yhdessä yössä. Siksi saat meiltä markkinoiden pisimmän takuun.

  • takuumme kattoremontin työn osuudelle: 10 vuotta
  • takuumme kattopinnoitteelle: 25 vuotta
  • tekninen takuu pisimmillään: 50 vuotta

Ennen kattoremontin aloittamista teemme kaksi asiaa selväksi:

1) selvitämme kattosi todellisen kunnon maksuttomalla kuntoarviokäynnillä: mitä katolle tulee ja mitä katolle ei tule tehdä

2) käymme läpi toiveesi remontin suhteen: mitä haluat tehtävän ja mitä et

Asiakkaamme ovat pitäneet valtavasti tästä lähestymistyylistä, koska silloin et maksa ylimääräisestä, vaan juuri siitä, mitä pitää tehdä ja mitä haluat meidän tekevän.

Remontteja ja kattoremontteja Oulun seudulla jo yli 1 000 kpl!

Kattoremontti Oulu – muu Keski-Suomi -akselilla on tullut meille vuosien varrella tutuksi, sillä olemme tehneet pelkästään Oulun seudulle yli 1 000 remonttia. Suomi on asukasluvultaan pieni maa, joten sana hyvistä toimijoista leviää nopeasti. Emme pääsisi noin suuriin remonttilukuihin ilman asiakkaidemme suositteluja, joten kiitos!

Asiakastarinan tiivistelmä onnistuneesta kattoremontista

Lehtoset asuvat omakotitalossa Lohjalla, joka on rakennettu 1930-luvun lopussa. Katto oli täysin alkuperäinen, joten ikää oli jo reilusti päälle 60 vuotta. Kattoremontin lisäksi Lehtoset halusivat uusia talonsa julkisivua sekä tehdä taloon pienen laajennuksen.

Prima sai kehuja erityisesti erinomaisesta kokonaisuuden hallinnasta ja selkeästä keskusteluyhteydestä. Lehtosten mukaan milloinkaan ei ollut epäselvyyksiä, missä vaiheessa remontti oli menossa.

Toki parasta heidän mukaansa oli remontin lopputulos, joka valmistui perheen lomaillessa Lapissa.

”Kilpailutimme remontin, jonka Prima-rakentajat voitti. He pystyivät ainoana yrityksenä tarjoamaan haluamamme remonttikokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella. Tähän kuului siis suunnittelu, toteutus, kattoremontti, julkisivuremontti ja talon laajennus. Tarjous oli myös rahassa mitattuna edullisin.”

– Kristiina ja Mikko Lehtonen

Lue koko asiakastarina täältä!

Saat kauttamme Prima-rahoituksen kattoremonttiisi

Tarjoamme remonttisi vauhdittamiseksi edullista ja joustavaa Prima-rahoitusta. Sen avulla voit saada rahoitusta 750 € – 50 000 € tarpeesi mukaan! Takaisinmaksuaika on huokeat 3-9 vuotta, mutta voit toki maksaa lainan pois nopeamminkin ilman lisäkuluja. Rahoituksen korko on kiinteä etkä tarvitse vakuuksia tai takaajia sen saamiseksi. Takaisinmaksuerät ovat ennaltasovittuja tasaeriä ilman  yllätyksiä.

Lue lisää Prima-rahoituksesta täältä.

Kattoremontti Oulussa ja muualla Pohjois-Suomessa alkaa näin

Kun katto rakennetaan rakennusteknisesti alusrakennetta myöten oikein, niin katto kestää seuraavat 50 vuotta. Jos olet lukenut kauhutarinoita kattoremonteista, niin käytännössä jokainen epäonnistunut kattoremontti johtuu siitä, että katon pohjatyöt on laiminlyöty. Tällöin katto on haluttu tehdä nopeasti ja ”halvalla” tai alkaneita kosteusvaurioita ei ole korjattu uuden katon alta pois.

Tarjoamme sinulle maksuttoman kuntoarviokäynnin, joka ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Kuntoarviokäynti kestää muutaman tunnin. Sen aikana tarkastamme kattosi kunnon ja kerromme, mitä sille tulee tehdä. Saat tarjouksen, jota voit jäädä miettimään rauhassa. Muista, että olemme aina puhelinsoiton päässä.

Käytä kuntoarviokäynti hyväksesi nyt, mikäli kattosi ikä alkaa lähestyä 50 vuotta. Ennakoiva korjaaminen on aina totaalista remonttia edullisempaa!

Toteutamme kattoremontin Oulussa sekä muualla Suomessa aina yhtä korkealla laadulla – siitä emme tingi.