Heiniöiden unelma yläkerrasta

Outi ja Jaakko Heiniö Karkkilasta tekivät Outin isoisän 1949 rakentamaan taloon suuren muodonmuutoksen. Katon uusimisen yhteydessä saatiin käytännössä kokonaan uusi yläkerta kattoterasseineen. Suuresta asumistilan lisäyksestä huolimatta kattorakenteiden korotus oli sen verran maltillinen, ettei talo eroa liikaa samantyyppisistä naapuritaloista.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tapaan, jolla Priman hoiti koko projektin, kehaisee Outi Heiniö. – Moni muu kattorakentaja jätti tarjouksen tekemättä, mutta Prima tarjoutui toteuttamaan suuren ideamme kanssamme. Olimme kuulleet Primasta hyviä suosituksia.

– Teimme katon ja kattoterassin lisäksi ulkoverhouksen uusiksi Priman kanssa. Kaikki sujui hallitusti ja ajallaan, ilman suuria yllätyksiä.

– Remontin kustannukset pysyivät kohtuullisella tasolla, osallistuimmehan itsekin melko paljon työn tekemiseen. Kotitalousvähennys myös osaltaan huojensi kustannuksia. – Unelmamme on tullut nyt todeksi. Oma rakas mummolani on nyt oman perheeni unelmien koti, sanoo Outi Heiniö tyytyväisenä.

Kysy tarjous omalle projektillesi

Muutosprosessi

Heiniöiden koti Karkkilassa näyttää edelleen ulkoapäin lähes samanlaiselta kuin
naapurien talot, vaikka kattouudistuksen yhteydessä saatiin yläkertaa paljon uutta,
toimivaa ja valoisaa tilaa perheen asumiseen.

 • "Ystävällisyys ja hyvä yhteistyö"

  Pentti Leikkainen, Kajaani
 • “Erinomainen työn jälki”

  Mirja Auranen, Säkylä
 • ”Ahkerat työntekijät ja hyvä jälki. Voikohan tuota enää parantaa! Hyvä!”

  Olavi ja Liisa Paajanen, Valko
 • "Myyjän vastuunkanto ja ammattitaito”

  Tapani Kukkonen, Oulu