Kattoremontti Tuusniemi

Vuotaako talosi katto? Huolestuttaako katon kunto? Karkaako talon lämpö harakoille huonokuntoisen katon kautta?

Kaikki katot tulevat aina jossakin vaiheessa elinkaarensa päähän ja edessä on kattoremontti. Kattoremontin olisi aina syytä olla ennakoiva, jotta vältytään pahimmilta vaurioilta, eikä kustannukset nouse liian suuriksi. Katto on kodin tärkein suoja, joten sen laadukkuuteen ja kestävyyteen kannattaa panostaa.

Älä turhaan tuhlaa energiaa katon kunnon murehtimiseen, vaan varaa maksuton katon kuntoarvio meiltä nyt Tuusniemellä. Saat puolueettoman arvion kattosi remonttitarpeesta sekä tarkan hinta-arvion kattoremontista tarvittaessa. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään.

Uusi katto kattoremontissa Primalta.

99%

Tyytyväiset asiakkaat

33 419+

Kunnostettua kotia

12 523+

Uusittua kattoa

100

Alan huippuammattilaista

Prima on kattoremonttien rautainen ammattilainen

Olemme Primalla tehneet jo yli 12 000 kattoremonttia ympäri Suomen. Tekemiemme kattoremonttien myötä meille on syntynyt todella vahva osaaminen kattoremonttien tekemisestä.

Kattoremontti on yksi talon kalleimmista remonteista ja talon kokonaisvaltaisen kunnon kannalta tärkein osa, jonka on oltava kunnossa, laadukas ja kestävä.

Siksi kattoremontin tekijäksi ei kannata valita ketä tahansa, joka tekee vain sinne päin, vaan kokenut ja rautainen ammattilainen, joka tekee laadukkaan, kestävän ja toimivan katon jopa seuraavaksi 50 vuodeksi eteenpäin.

Kokemuksia Priman kattoremontista

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Priman kattoremontista? Katso video Karkkilassa tehdystä kattoremontista.

Play Video about Karkkila ulkoverhousremontti.

Laadukas ja kestävä katto sinunkin kotiisi Tuusniemellä?

Kattoremontille pitkä takuu

Tavallisesti kattoremonttien työn osuudelle annetaan 2-5 vuoden takuu, mutta me annamme kattoremontin työn osuudelle 10 vuoden takuun. Kattopinnoitteiden takuu on jopa 25 vuotta ja tekninen takuu voi olla jopa 50 vuotta.

Usein 2-5 vuoden takuuajan kattoremonteissa on panostettu siihen, että remontti tehdään mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti – massatuotteena.

Tietysti me Primallakin teemme kattoremontin niin nopeasti kuin mahdollista, mutta nopeus itsessään ei saa koskaan olla valintakriteerinä kattoremontissa. Katto on talon ylivoimaisesti tärkein julkisivu: kaikkien rakenteiden suoja ja koko talon ryhdin ja näyttävyyden luoja. Siksi me painotamme ajan sijaan tärkeämpiä asioita, kuten laatua, rakennusteknistä virheettömyyttä, katon yksilölliset piirteet huomioivaa ja kestävää rakennustapaa. Ja annamme työllemme reilun 10 vuoden takuun.

Koska meidän kestävällä ja laadukkaalla rakennustavalla katolle voidaan saada jopa 50 vuotta ikää, 30-40 vuotta enemmän kuin tuolla kestämättömällä rakennustavalla, niin laatuun panostaminen on enemmän kuin järkevää, niin taloudellisesti kuin kaikilla muillakin mittareilla.

Kattoremontti omakotitaloon.

Täysin yksilöity ja räätälöity kattoremontti Tuusniemellä

Toteutamme jokaisen kattoremontin aina yksilöllisesti räätälöitynä. Ensin kokenut ammattilaisemme tekee kattosi tilanteesta kartoituksen, josta näemme yhdessä katon todellisen kunnon, sekä sen, mitä sille tulee tehdä ja mitä sille ei tarvitse tehdä. Seuraavaksi kuuntelemme toiveesi, koska pystymme toteuttamaan hyvinkin personoituja ratkaisuja.

Näin saat kattoremontin, joka on suunniteltu täysin taloasi ja tarpeitasi vastaavaksi. Remontoimamme katto ei sovi mihinkään muuhun kuin sinun taloosi, eikä mikään muu katto suojaa taloasi yhtä hyvin kuin tuo kyseinen katto.

Ja kun teemme työn kunnolla laatuun satsaten, niin voimme myös seisoa työn takana ylpeinä. Sen vuoksi annamme työllemme pitkän – jopa 10 vuoden takuun!

Olisiko aika laittaa talosi katto kuntoon?

Laadukas katto kestää säät ja aikaa – jopa 50 vuotta

Nykyinen kattoremonttien markkinatilanne huolettaa meitä, koska olemme huomanneet, että kattoremontit voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään. Sellaisiin, joiden jälkeen katto kestää 10-20 vuotta rakennusteknisistä virheistä johtuen ja sellaisiin, joiden jälkeen katto kestää 30-50 vuotta.

Hyvä asia on kuitenkin, että sinulla asiakkaana on valta päättää kattoremontin tekijää etsiessä, valitsetko kotiisi rakennusteknisesti virheellisen, vain 10-20 vuotta kestävän katon vai rakennusteknisesti oikein rakennetun, jopa 30-50 vuotta kestävän katon.

Me Primalla suunnittelemme ja kunnostamme katot rakennusteknisesti oikein, minkä ansioista tekemämme kattoremontit kuuluvat 30-50 vuotta kestävien kattojen ryhmään. Näin katon rakenteesta tulee vahva, ulkovuoresta tiivis ja koko katosta hyvin tuulettuva, jolloin se pysyy kuivana ja terveenä.

Tee kestävä, järkevä ja kauaskantoinen valinta – valitse Prima kattoremontin tekijäksi Tuusniemellä!

Energiatehokas katto kattoremontilla

Suunnittelemme ja toteutamme energiatehokkaat kattoratkaisut, jotka säästävät sekä luontoa että kukkaroasi. Meidän kattoremontti parantaa kotisi energiatehokkuutta, vähentää lämmityskustannuksia ja nostaa asunnon arvoa. Energiatehokkaassa katossa on mm.:

1. Hyvä eristys korkealaatuisista eristemateriaaleista, mikä pienentää lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia sekä parantaa asumismukavuutta.

2. Hyvin suunniteltu ilmanvaihto, joka estää kosteuden ja homeen kertymisen, mikä parantaa sisäilman laatua ja vähentää energiankulutusta.

3. Käytetty kestäviä materiaaleja, jotka pidentävät katon elinikää ja vähentävät tarvetta korjauksiin ja uusimiseen.

Investoi energiatehokkuuteen ja säästä rahaa pitkällä tähtäimellä. Ota yhteyttä jo tänään, niin teemme yhdessä ekologisen ja taloudellisen päätöksen kotisi kattoratkaisuissa.

Kattoremontti valmis Vihtavuoressa.

Kattoremontti Tuusniemellä ympäri vuoden – myös talvella!

Vaikka saattaa kuulostaa epäuskottavalta, niin tosiasiassa kattoremontin voi tehdä mihin vuodenaikaan tahansa, myös talvella!

Itse asiassa talvi sopii kattoremontin tekemiseen erittäin hyvin. Silloin harvemmin on vesisateita ja ilman kosteusprosentti on normaalia alhaisempi. Näin suojauksen tarve on vähäisempi. Talviaikaan myös piha säilyy turvassa lumen ja roudan alla, jos pihalle on tarvetta tuoda painavampia koneita ja materiaaleja.

Parhaimmillaan talvella tehty kattoremontti voi tulla jopa edullisemmaksi kuin sesonkiaikana toteutettu kattoremontti. Materiaalien toimitusajat ovat nopeampia sesongin ulkopuolella ja materiaalit usein myös edullisempia. Ja kun kattoremontti tehdään talvella, niin kevään koittaessa katto on valmiina ottamaan vastaan kevään sulamisvedet ja kesän rankkasateet.

Voit asua Priman kattoremontin ajan huoletta kotonasi, vuodenajasta riippumatta.

Prima-rakentajat, julkisivuremontit.

Elämäsi helpoin kattoremontti Tuusniemen alueella – kysy lisää!

Näin kattoremontti tehdään

01.

Kokenut asiantuntijamme tulee tekemään talosi katosta luotettavan kuntoarvion. Kuntoarvion tekeminen kestää 1-2 tuntia, on sinulle maksuton, eikä sido sinua vielä mihinkään.

02.

Käymme läpi toiveesi kattoremontin suhteen, mitä haluaisit katolle tehtävän ja mitä et. Tehdyn kuntoarvion pohjalta annamme sinulle tarjouksen kattoremontista.

03.

Mikäli hyväksyt tarjouksen, aloitamme kattoremonttiprojektin sovittuna ajankohtana.

04.

Toteutamme kattoremontin sovitulla hinnalla ja sovitun aikataulun puitteissa. Hyväksytämme mahdolliset suunnitelman ulkopuoliset työt aina sinulla.

05.

Kattoremontin tyypillisimpiä töitä ovat katteen vaihto, lämpökattoremontti sekä tasakatosta harjakatoksi muuttaminen tai muut rakennemuutokset.

06.

Käytämme vesikattomateriaaleina Weckmanin kotimaisia, laadukkaita ja kauniita peltikattotuotteita, joiden takuuaika on jopa 50 vuotta. Teemme kattoremontit tarkasti hyvän rakennustavan mukaisesti (RT-rakentamisohjeisto). Katon muutoskohteissa (esim. katon korotus) työmme jälkeä valvovat omat ja asiakkaan näin halutessa myös ulkopuoliset rakennusvalvojat.

Korotettu omakotitalon katto.

Kattoremontin hinta Tuusniemellä

Kattoremontin hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

 • Katon koko
 • Katon kaltevuus
 • Käytettävä katemateriaali
 • Sadevesijärjestelmä
 • Läpiviennit
 • Yläpohjan tuuletusratkaisu
 • Erilaiset katon yksityiskohdat

Tekemiemme kattoremonttien perusteella kattoremontti kokonaisuudessaan maksaa yleensä noin 10 000–40 000 €. Lue lisää kattoremontin hinnasta.

Haluatko tietää tarkan hinnan kattoremontille? Pyydä maksuton kuntoarvio. Kokenut asiantuntijamme tutkii kotisi katon kunnon, kyselee ajatuksiasi kattoremonttiin sekä antaa tarkan hinta-arvion ja alustavan aikataulun toteutukseen. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään.

Huolettaako
remontin
kustannukset?

Ei huolta, meillä on ratkaisu!

Meiltä saat edullisen Prima-rahoituksen jopa 50 000
euroon saakka. Muista lisäksi hyödyntää
kotitalousvähennys. Autamme sinua molempien
hakemisessa.

Usein kysytyt kysymykset – kattoremontti

Kaikki katot tulevat aina jossain vaiheessa elinkaarensa päähän ja edessä on kattoremontti. Kattoremontin olisi kuitenkin aina syytä olla ennakoiva. Näin ongelmat saadaan korjattua ajoissa ja vältytään pahimmilta vaurioilta, eikä kattoremontin kustannukset nouse liian suuriksi. Helpoin ja huolettomin tapa saada tietää, tarvitseeko kotisi katto remontointia, on kutsua meidän kattoremontteihin erikoistunut ammattilainen ilmaiselle arviointikäynnille. Saat tarkan kartoituksen kattosi kunnosta ja tiedon siitä, onko remontti ajankohtainen nyt, vai vasta myöhemmin. Arviointikäynti on täysin ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Kerromme vain kattosi tämän hetkisen kunnon yli 12 000 kattoremontin kokemuksella. Myös seuraavat oireet voivat viestiä kattoremontin tarpeesta:

 • Yläkerran huoneissa vetää eli niissä on kylmän tunne.
 • Räystäisiin muodostuu jääpuikkoja. Tämä johtuu usein siitä, että eristeitä on liian vähän tai ne ovat heikkolaatuisia. Rintamamiestaloissa purut ovat voineet painua.
 • Vesikatto vuotaa. Etenkin huolimattomasti tehdyt katon epäjatkuvuuskohdat, kuten piippu, kattoikkunat, viemäriputket tai jiirit ovat alttiita vuodoille. Itse katemateriaali voi myös olla vioittunut, jos peltikatto on ruostunut, tiili on haljennut tai naulan tai ruuvin paikka on pettänyt.
 • Katon pintamateriaali tai aluslaudoitus on rikkoutunut.
 • Epäilet home- tai kosteusvaurioita hajun, rakenteiden näön tai asukkaiden jatkuvan tukkoisuuden tai sairastelun vuoksi.
 • Katosta puuttuu aluskate.
 • Katto on painunut tai katto ei näytä hyvältä.
 • Katolla on huono tuuletus.

Katto on kodin tärkein suoja. Laadukas katto kohentaa kodin ilmettä, suojaa kotia vuosikymmenten ajan, suojaa talon muita rakenteita vähentäen muita remontointitarpeita sekä säästää myös energiakuluja, koska se pitää tiiviytensä ansiosta lämmön sisällä. On tärkeää ymmärtää, että kattoremontti tulee ajankohtaiseksi aina jossain vaiheessa, eikä siltä voi välttyä. Ratkaisevaa on se, missä vaiheessa ja miten hyvin remontti tehdään. Ennakoiva kunnostaminen on aina edullisempaa, kuin vaurioita korjaava remontti.

Kattoremontin hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten katon koko, käytettävä katemateriaali jne. Tekemiemme kattoremonttien perusteella kattoremontti kokonaisuudessaan maksaa yleensä noin 10 000–40 000 €. Lue lisää kattoremontin hinnasta.

Kattoremontin kesto riippuu tietenkin työn määrästä. Jokainen katto on eri kokoinen ja tehtävät remontit erilaisia, joten tarkkaa kestoa on vaikea sanoa. Yleisesti voidaan sanoa, että omakotitalon kattoremontti kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Muista kuitenkin, että kun valitset kotisi kattoremontille tekijää, nopeus itsessään ei saa koskaan olla valintakriteerinä! Yleensä ne tekijät, jotka mainostavat tekevänsä kattoremontin nopeasti, toteuttavat sen massatuotteena eli kattoa ei ole remontoitu rakennusteknisesti oikein juuri kyseisen rakennuksen yksilölliset piirteet huomioiden. Näihin kattoremontteihin myönnetään yleensä 2-5 vuoden takuuaika, joka myös kertoo kattoremontin laadusta. Tietenkin mekin Primalla teemme kattoremontin valmiiksi niin pian kuin mahdollista, mutta se ei ole meidän tärkein arvomme katon korjauksessa. Me korjaamme katot rakennusteknisesti oikein, yksilölliset piirteet huomioiden, osaavasti ja laadukkaasti ja siksi annamme työllemme reilun 10 vuoden takuun!

Rakennusluvan tarve riippuu siitä, mitä kattoremontti sisältää. Usein rakennuslupaa ei tarvita. Esimerkiksi kun uusitaan pelkästään vesikatteen pintamateriaali. Nyrkkisääntönä voidaan todeta, että rakennuslupa tarvitaan silloin, jos katolle tehdään korjaus tai muutos, jota voidaan verrata uuden rakentamiseen. Esimerkiksi katon korottaminen tarvitsee rakennusluvan. Kun valitset meidät tekemään kattoremontin taloosi, voit huokaista helpotuksesta, sillä me tiedämme, milloin rakennuslupa tarvitaan ja hoidamme sen myös puolestasi. Primalla palveluun kuuluu rakennusluvan hakeminen asiakkaan puolesta, 3D-suunnitelmakuvat ja lupakuvat. Hoidamme tarvittaessa myös valvonnan. Normaaliin remonttiin verrattuna ylimääräistä vaivaa ja lupabyrokratiaa ei asiakkaalle näin koidu.

Kyllä saa. Kattoremontti on remontointia eli kunnossapito- ja perusparannustyötä. Vuonna 2024 kattoremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 €/henkilö. Kun kattoremontin tekee yritys, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin, saat vähentää 40 % työn osuudesta.

Lue aiheesta lisää blogistamme

Yläpohjan tuuletus

Yläpohjan tuuletus – mitä se tarkoittaa ja mitä siitä tulee tietää? Yläpohjan tuuletus on…

Energiaremontti omakotitalo – näillä remonteilla säästät energiaa ja lisäät kiinteistösi arvoa

Energiaremontti omakotitalo – mitä se tarkoittaa ja mitä hyötyä energiaremontin tekemisestä on? Tässä artikkelissa…

Energiaremontti tuo lukuisia hyötyjä – Valmistaudu EU:n uuteen direktiiviin

Energiaremontti on nykypäiväinen ratkaisu, joka tarjoaa monia etuja kotitalouksille. Kun puhutaan kodin energiatehokkuuden parantamisesta,…
Kokemuksia Prima.

Tarjouspyyntölomake

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin. Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

Primalta kattoremontit ympäri Suomen

Äänekoski, Ähtäri, Akaa, Alajärvi, Alavieska, Alavus, Asikkala, Askola, Aura, Enonkoski, Espoo, Eura, Eurajoki, Evijärvi, Forssa, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Halsua, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Hamina, Hankasalmi, Hanko, Harjavalta, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinävesi, Heinola, Helsinki, Hirvensalmi, Hollola, Huittinen, Humppila, Hyrynsalmi, Hyvinkää, Ii, Iisalmi, Iitti, Ikaalinen, Ilmajoki, Ilomantsi, Imatra, Inkoo, Isojoki, Isokyrö, Jämijärvi, Jämsä, Janakkala, Järvenpää, Joensuu, Jokioinen, Joroinen, Joutsa, Juuka, Juupajoki, Juva, Jyväskylä, Kaarina, Kaavi, Kajaani, Kalajoki, Kangasala, Kangasniemi, Kankaanpää, Kannonkoski, Kannus, Karijoki, Karkkila, Kärkölä, Kärsämäki, Karstula, Karvia, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kauniainen, Kaustinen, Keitele, Kemi, Keminmaa, Kemiönsaari, Kempele, Kerava, Keuruu, Kihniö, Kinnula, Kirkkonummi, Kitee, Kiuruvesi, Kivijärvi, Kokemäki, Kokkola, Konnevesi, Kontiolahti, Korsnäs, Koski Tl, Kotka, Kouvola, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuhmo, Kuhmoinen, Kuopio, Kuortane, Kurikka, Kustavi, Kuusamo, Kyyjärvi, Lahti, Laihia, Laitila, Lapinjärvi, Lapinlahti, Lappajärvi, Lappeenranta, Lapua, Laukaa, Lemi, Lempäälä, Leppävirta, Lestijärvi, Lieksa, Lieto, Liminka, Liperi, Lohja, Loimaa, Loppi, Loviisa, Luhanka, Lumijoki, Luoto, Luumäki, Maalahti, Mäntsälä, Mänttä-Vilppula, Mäntyharju, Marttila, Masku, Merijärvi, Merikarvia, Miehikkälä, Mikkeli, Muhos, Multia, Mustasaari, Muurame, Mynämäki, Myrskylä, Naantali, Nakkila, Närpiö, Nivala, Nokia, Nousiainen, Nurmes, Nurmijärvi, Orimattila, Oripää, Orivesi, Oulainen, Oulu, Outokumpu, Padasjoki, Paimio, Pälkäne, Paltamo, Parainen, Parikkala, Parkano, Pedersöre, Perho, Pertunmaa, Petäjävesi, Pieksämäki, Pielavesi, Pietarsaari, Pihtipudas, Pirkkala, Polvijärvi, Pomarkku, Pori, Pornainen, Porvoo, Pöytyä, Pudasjärvi, Pukkila, Punkalaidun, Puolanka, Puumala, Pyhäjärvi, Pyhäjoki, Pyhäntä, Pyhäranta, Pyhtää, Raahe, Rääkkylä, Raasepori, Raisio, Rantasalmi, Rauma, Rautalampi, Rautavaara, Rautjärvi, Reisjärvi, Riihimäki, Ristijärvi, Ruokolahti, Ruovesi, Rusko, Saarijärvi, Säkylä, Salo, Sastamala, Sauvo, Savitaipale, Savonlinna, Seinäjoki, Sievi, Siikainen, Siikajoki, Siikalatva, Siilinjärvi, Simo, Sipoo, Siuntio, Soini, Somero, Sonkajärvi, Sotkamo, Sulkava, Suomussalmi, Suonenjoki, Sysmä, Taipalsaari, Taivalkoski, Taivassalo, Tammela, Tampere, Tervo, Tervola, Teuva, Tohmajärvi, Toholampi, Toivakka, Tornio, Turku, Tuusula, Tyrnävä, Ulvila, Urjala, Utajärvi, Uurainen, Uusikaarlepyy, Uusikaupunki, Vaala, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus, Vehmaa, Vesanto, Vesilahti, Veteli, Vieremä, Vihti, Viitasaari, Vimpeli, Virolahti, Virrat, Vöyri, Ylivieska, Ylöjärvi, Ypäjä