SOITA 020 775 1350

Kattoremontti Seinäjoki – Katto kuntoon pintaa perusteellisemmin!

Tältä kattoremontti Seinäjoki -sivultamme löydät paikallisen asiakastarinan sekä hyödyllistä tietoa siitä, milloin kattoremontti tulee tehdä ja miten Prima-rakentajat voi sen sinulle toteuttaa. Olemme toteuttaneet yli 12 000 kattoremonttia ympäri Suomen.

Kattoremonttien lisäksi teemme Seinäjoella myös katonkorotuksia esimerkiksi tasakatosta harjakatoksi.

Tekemämme kattoremontti suojaa kotiasi seuraavat 50 vuotta

Sanontamme on, että teemme pintaa perusteellisemmin. Kattoremontin osalta se tarkoittaa sitä, että emme vain uusi pintaa, vaan korjaamme katon huolella alusrakennetta myöten. Katon todellista kuntoa ei määritä ulkopinta, vaan rakennusteknisesti oikein rakennettu ja hengittävä alusrakenne, joka estää kosteusvaurioiden syntymisen.

Se, mitä teemme katollesi remontin aikana, määräytyy kahden asian perusteella:

1) maksuttomalla kuntoarviokäynnillä selvitämme kattosi todellisen kunnon: mitä sille tarvitsee ja mitä sille ei tarvitse tehdä

2) käymme läpi toiveesi remontin suhteen: mitä itse haluaisit katollesi tehtävän ja mitä et

Näiden kahden asian risteymäkohdassa on kattoremontti, jonka toteutamme kotiisi. Tällöin et maksa tyhjästä vaan ainoastaan siitä, mitä katolle täytyy tehdä ja mitä haluat, että teemme katolle. Lopputuloksena syntyy uusi katto, joka on rakennettu yksilöllisesti vain kotianne varten.

Pitkät takuuajat tuovat sinulle huolettomuutta

Me teemme työmme aina huolella, minkä takia annamme kattoremontin työn osuudelle markkinoiden pisimmän 10 vuoden takuun. Kattopinnoitteelle annamme takuuta 25 vuotta ja tekninen takuu on pisimmillään 50 vuotta.

Saat kauttamme Prima-rahoituksen kattoremonttiisi

Prima-rahoitus on huoleton ja edullinen tapa rahoittaa kattoremontti. Rahoitukselle myönnämme kiinteän koron ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Takaisinmaksuaika on 3-9 vuotta ja rahoitusta myönnämme 750 € – 50 000 €. Voit myös maksaa luoton pois nopeammalla aikataululla ilman lisäkustannuksia. Rahoituksemme on siis todella joustava, joten käytä se hyväksesi! Huom. muista myös kotitalousvähennys.

Lue lisää Prima-rahoituksesta täältä.

Kattoremontti Seinäjoella alkaa näin:

Rakennusteknisesti oikein rakennettu katto on kotinne suoja seuraavat 50 vuotta. Voidaan sanoa, että katto on kotinne tärkein suoja sen suhteen, että talonne pysyy terveenä. Huomaa myös, että ennakoiva korjaaminen on aina edullisempaa kuin vaurioiden korjaaminen, minkä takia suosittelemme, että kutsut meidät maksuttomalle kuntoarviokäynnille. Se ei sido sinua mihinkään ja saat ammattilaisen arvioimaan kattosi kunnon.

Maksuton kuntoarviokäynti kestää tunnista kahteen ja se on säästänyt monelta asiakkaaltamme kymmeniä tuhansia euroja, koska alkavat kosteusvauriot eivät ole ehtineet leviämään talon rakenteisiin riittävän aikaisen toiminnan ansiosta.

Toteutamme kattoremontin Seinäjoella sekä muualla Suomessa aina yhtä korkealla laadulla.