SOITA 020 775 1350

Kattoremontti Espoo – Katto 10 vuoden takuulla

Toteutamme kattoremontteja Espoon alueella ripeällä aikataululla laadusta tinkimättä. Tällöin projektin kulut pysyvät maltillisina ja katto vähintään 50 vuotta kestävänä.

Olemme tehneet yli 12 000 kattoremonttia ympäri Suomea, joten kokemuksemme on markkinoiden suurimpia. Olemme myös niitä harvoja toimijoita, joilta saat tilattua myös hyvin vaativia kattoremontteja, kuten katonkorotuksia.

Rakennuta 50 vuotta turvaa kodillesi Priman kattoremontilla

Remontoidun katon täytyy kestää 50 vuotta. Se on jokaisen kattoremontin lähtökohta. 50 vuotta kestävä katto syntyy niin, että alusrakenne on rakennettu rakennusteknisesti oikein. Tällöin se hengittää kosteuden ulos, eikä varastoi sitä rakenteisiin.

Markkinoiden pisimmät takuut:

 • takuumme kattoremontin työn osuudelle: 10 vuotta
 • takuumme kattopinnoitteelle: 25 vuotta
 • tekninen takuu pisimmillään: 50 vuotta

Olemmeko toteuttaneet kattoremontin naapuriisi?

Olemme toteuttaneet satoja remontteja sekä kattoremontteja Espoon alueella.

Valitse remontoija oikein

Isompia remontteja, kuten kattoremonttia, suunnitellessasi sinun kannattaa tutustua yrityksen historiaan. Harmillisen usein kuulemme tapauksia, kuinka kattoremontin tehnyt yritys on mennyt konkurssiin pian katon valmistumisen jälkeen. Jos katossa ilmenee ongelmia, niin takuu ei tällöin enää päde.

Prima-rakentajien historia ulottuu lähes 30 vuoden taakse, jonka ansiosta liiketoimintamme on vakiintunutta. Meidän kanssamme toimiessasi saat paitsi laadukkaan katon, myös huolettomuutta remontin valmistuttua. Tavoitat meidät aina yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostilla.

katon korottaminen

Kattoremonttien asiantuntijasi Espoon alueella

Valtakunnallisena toimijana panostamme paljon paikalliseen palveluun. Sen takia asioit pääasiassa aina paikallisen asiantuntijan kanssa.

Voit soittaa tai laittaa sähköpostia suoraan paikalliselle asiantuntijallesi tai ottaa meihin yhteyttä lomakkeen kautta ja kutsua meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Noin 1-2 tunnin mittaisella kartoituskäynnillä tarkastamme kattosi kunnon kokonaisvaltaisesti. Kunnon perusteella pystymme antamaan sinulle tarjouksen, jota voit jäädä miettimään rauhassa. Asiantuntijasi soittaa sinulle muutaman päivän sisään kartoituskäynnistä ja tiedustelee, millaiseen päätökseen tulit.

Et siis sitoudu kartoituskäynnillä jatkotoimenpiteisiin, vaan se on välttämättömyys tarkan tarjouksen laskemiseksi. Tarkka tarjous puolestaan mahdollistaa oikein mitoitetun projektin, jossa kotimaiset remontoijamme pystyvät työskentelemään täydellä ammattitaidollaan mahdollisimman ripeästi, mutta mistään oikomatta.

→ Lue koko asiakastarina kattoremontin toteuttamisesta Tampereella.

 

Käytä kattoremontin rahoittamiseen asiakkaidemme suosimaa Prima-rahoitusta

Kattoremontti on fiksua maksaa rahoituksella, vaikka remonttiin vaadittavat rahat löytyisivätkin heti tililtäsi. Tällöin et sido suuria summia pääomaa kerralla remonttiin, vaan voit käyttää ne johonkin muuhun. Jos kotisi kaipaa katon lisäksi muuta remontoitavaa, niin rahoituksen käyttäminen on hyvin edullista.

Tässä Prima-rahoitus tiivistetysti:

 • rahoitussumma on tarpeesi mukaan 750 € – 50 000 €
 • takaisinmaksuaika 3-9 vuotta (mahdollisuus maksaa nopeammin ilman lisäkuluja)
 • kiinteä korko sekä sovitut kuukausierät
 • ei vakuuksia tai takaajia

Lue lisää Prima-rahoituksesta täältä.

Kattoremonttisi tulee etenemään näin:

 1. kutsu meidät maksuttomalle kuntoarviokäynnille, käynti kestää pari tuntia, eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin
 2. annamme sinulle kuntoarvion pohjalta tarjouksen, jota voit jäädä miettimään rauhassa
 3. mikäli hyväksytte tarjouksen, niin aloitamme projektin sovittuna ajankohtana
 4. toteutamme kattoremontin sovitulla hinnalla (hyväksytämme mahdolliset suunnitelman ulkopuoliset työt aina sinulla) ja sovitun aikataulun puitteissa
 5. saat taloosi rakennusteknisesti oikein rakennetun katon 10 vuoden takuulla

Käytä kuntoarviokäynti hyväksesi nyt, mikäli kattosi ikä alkaa lähestyä 50 vuotta. Ennakoiva korjaaminen on aina totaalista remonttia edullisempaa, usein jopa kymppitonneja edullisempaa.

Toteutamme kattoremontteja Espoon sekä muun Uudenmaan alueella aina yhtä korkealla laadulla ja kotimaisella työvoimalla. Muista, että olemme aina vain yhden puhelinsoiton päässä. Se pätee aikaa ennen projektia, sen aikana sekä sen jälkeen.