SOITA 020 775 1350

Kattoremontti Tampere | 10 vuoden takuu kattoremontille

Meiltä saat kattoremontin Tampereen sekä muun Pirkanmaan alueella yli 12 000 tehdyn kattoremontin kokemuksella. Tuona aikana olemme korjanneet jos jonkinlaisia kattoja. Siksi voit olla varma, että saamme remontoitua myös sinun kattosi kuntoon. Teemme perinteisten kattoremonttien lisäksi vaativia katonkorotuksia, jos katto täytyy korottaa esimerkiksi tasakatosta harjakatoksi.

50 vuotta turvaa kodillesi Priman kattoremontilla

Hengittävä ja rakennusteknisesti oikein rakennettu alusrakenne on koko katon terveyden ja pitkäikäisyyden ydin. Oikein asennettu peltikatto tai kattotiilet eivät vielä takaa sitä, että katto säilyy terveenä. Vasta kun katon alusrakenteen rakentaa rakennusteknisesti oikein, niin katto kestää n. 50 vuotta. Jos alusrakenteen rakentaa väärin, niin se pudottaa katon käyttöikää hyvin nopeasti kymmenillä vuosilla.

Siksi me rakennamme kaikki katot pintaa perusteellisemmin aina hengittävästä alusrakenteesta lumimyrskyt ja rankkasateet kestävään ulkopintaan.

Markkinoiden pisimmät takuut:

 • takuumme kattoremontin työn osuudelle: 10 vuotta
 • takuumme kattopinnoitteelle: 25 vuotta
 • tekninen takuu pisimmillään: 50 vuotta

Kutsu meidät maksuttomalle kuntoarviokäynnille

Ennen kattoremontin aloittamista käymme nämä asiat läpi:

 1. selvitämme kattosi todellisen kunnon maksuttomalla kuntoarviokäynnillä: mitä katolle tulee ja mitä katolle ei tule tehdä
 2. käymme läpi toiveesi remontin suhteen: mitä haluat tehtävän ja mitä et

Tällä tavalla kattoremontti saadaan toteutettua hinta-laatusuhteeltaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme toteuttaneet satoja remontteja sekä kattoremontteja Tampereen alueella.

Asiakaskokemus kattoremontista Keski-Suomessa

Vihtavuoressa 1920-luvulla rakennetussa hirsitalossa asuvat Lea ja Chris Tedder, johon he muuttivat vuonna -99. 2012 he ottivat Prima-rakentajiin yhteyttä, koska heidän vanha betonikattotiilestä rakennettu katto alkoi vuotamaan sisälle. Myös ulkoverhous täytyi maalata uusiksi.

Talon historiasta johtuen kohde on museoviraston suojelema, minkä takia esimerkiksi peltikattoa taloon ei saa asentaa. Tästä syystä Tedderit valitsivat kattoremontin toteuttajaksi Prima-rakentajat, koska moni muu toimija tarjosi vain peltikattokorjauksia.

”Valitsimme Prima-rakentajat, koska heidän aikataulutuksensa oli hyvä ja rekisteri luotettava. Halusimme remontin valmiiksi ennen syksyä ja sadekausia. He olivat tehneet aika paljon vastaavia remontteja vanhoihin, monimutkaisiin taloihin. Meidän talossamme on esimerkiksi paljon rontteja eli kattoulokkeita, joissa on ikkuna”, Lea kertoo.

Teddereiden mukaan kattoremontti ei vaikuttanut käytännössä laisinkaan heidän asumiseensa kotona remontin aikana. Kattoremonttia tehdessä kuului pientä kolinaa ja ulkomaalausta tehtäessä talo oli luonnollisesti suojattu muoveilla. Heidän mukaansa kaikki remontista koituneet sotkut siivottiin eikä mitään suunnitelmasta poikkeavaa alettu tekemään ilman, että heiltä olisi kysytty siitä.

Nyt kun taloa ryhdittää uusi katto sekä pirteän keltainen ulkoverhous, niin Lea toteaa, että talon kauneus vaikuttaa myös mielialaan positiivisesti. Koti on kuitenkin se tärkein rakennus omassa elämässä.

Lue koko asiakastarina täältä!

Hae Prima-rahoitus kattoremonttiisi, saat päätöksen todella nopeasti

Prima-rahoitus on edullinen ja asiakkailtamme hyvää palautetta saanut keino rahoittaa oma kattoremontti. Prima-rahoituksesta lyhyesti:

 • rahoitussumma on tarpeesi mukaan 750 € – 50 000 €
 • takaisinmaksuaika 3-9 vuotta (mahdollisuus maksaa nopeammin ilman lisäkuluja)
 • kiinteä korko sekä sovitut kuukausierät
 • ei vakuuksia tai takaajia

Lue lisää Prima-rahoituksesta täältä.

 

Näin kattoremonttisi etenee kanssamme

 1. kutsu meidät maksuttomalle kuntoarviokäynnille, käynti kestää pari tuntia, eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin
 2. annamme sinulle kuntoarvion pohjalta tarjouksen, jota voit jäädä miettimään rauhassa
 3. mikäli hyväksytte tarjouksen, niin aloitamme projektin sovittuna ajankohtana
 4. toteutamme kattoremontin sovitulla hinnalla (hyväksytämme mahdolliset suunnitelman ulkopuoliset työt aina sinulla) ja sovitun aikataulun puitteissa
 5. saat taloosi rakennusteknisesti oikein rakennetun katon 10 vuoden takuulla

 

Muista: me olemme aina puhelinsoiton päässä – nyt, remontin aikana sekä aina sen jälkeen.

Käytä kuntoarviokäynti hyväksesi, mikäli kattosi ikä alkaa lähestyä 50 vuotta tai jos huomaat kattosi oireilevan epäilyttävästi. Ennakoiva korjaaminen on aina totaalista remonttia edullisempaa!

Toteutamme kattoremontin Tampereella sekä muualla Suomessa aina yhtä korkealla laadulla – siitä emme tingi.

Kutsu meidät maksuttomalle kuntoarviokäynnille