SOITA 020 775 1350

Kattoremontti Lahti – Katto kuntoon pitkällä takuulla

Kattoremontit Lahden alueella kaikille katoille toteuttaa Prima-rakentajat!

Yli 32 000 remontin ja yli 12 000 kattoremontin kokemuksella voimme luottavaisin mielin sanoa, että saat meiltä juuri sellaisen kattoremontin, jonka toivot saavasikin: huolellisen, mutta ripeän sekä äärimmäisen tasalaatuisen.

Pitkän kokemuksemme ansiosta saat meiltä avun myös vaikeisiinkin projekteihin, kuten katonkorotuksiin. Rakennusteknisesti oikein toteutettu kattoremontti antaa kodillesi suojan 50 vuodeksi eteenpäin.

Oikein remontoitu katto kestää 50 vuotta eteenpäin ennen seuraavaa remonttia

Kattoremontin tärkein vaihe on katon alusrakenteen rakentaminen rakennusteknisesti oikein. Silloin alusrakenne ei kerää kosteutta, vaan se hengittää kosteuden ulos. Jos tässä vaiheessa oikoo, niin rakenteet alkavat keräämään kosteutta. Lopputuloksen voi arvata jokainen.

Oikein rakennetun alusrakenteen ansiosta tuollaista huolta ei ole.

Tarjoamme kattoremonteillemme markkinoiden pisimmät takuut:

 • takuumme kattoremontin työn osuudelle: 10 vuotta
 • takuumme kattopinnoitteelle: 25 vuotta
 • tekninen takuu pisimmillään: 50 vuotta

Olemme toteuttaneet yli 12 000 kattoremonttia.

Olemme toteuttaneet satoja remontteja sekä kattoremontteja Lahden alueella.

Pääset parhaimmillaan siis kysymään naapuriltasi, miten projekti eteni ja miten toteutimme maksuttoman kartoituskäynnin.

Voit lukea asiakkaidemme kokemuksia toiminnastamme täältä.

kattoremontti taloon
Teemme kattoremontteja kaikenlaisille katoille!

Remontoijan valitseminen oikein on kannaltasi hyvin tärkeää

Tavallisimmat remontit eivät ole rakettitiedettä, vaan työ koostuu huolellisesta suunnittelusta, tarkasta mittaamisesta, osaavasta ja palvelualttiista henkilökunnasta sekä laadukkaista materiaaleista.

Sen takia remonttiyrityksen perustaminen on suhteellisen matalan kynnyksen takana, jolloin markkinoilla on monenlaisia yrityksiä. Harmillisen usein kuulemme tapauksia, kuinka kattoremontin tehnyt yritys on mennyt konkurssiin pian katon valmistumisen jälkeen. Jos katossa ilmenee ongelmia, niin takuu ei tällöin enää päde, mikä on hyvin ikävä tilanne.

Prima-rakentajien historia ulottuu lähes 30 vuoden taakse, joten kanssamme toimiessasi saat paitsi laadukkaan katon, myös huolettomuutta remontin valmistuttua. Tavoitat meidät aina yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostilla.

Kattoremonttien asiantuntijasi Lahden alueella

Valtakunnallisena toimijana panostamme paljon paikalliseen palveluun. Sen takia asioit pääasiassa aina paikallisen asiantuntijan kanssa.

Voit soittaa tai laittaa sähköpostia suoraan paikalliselle asiantuntijallesi tai ottaa meihin yhteyttä lomakkeen kautta ja kutsua meidät maksuttomalle kartoituskäynnille.

Noin 1-2 tunnin mittaisella kartoituskäynnillä tarkastamme kattosi kunnon kokonaisvaltaisesti. Käynnin perusteella pystymme antamaan sinulle tarjouksen, jota voit jäädä miettimään rauhassa. Asiantuntijasi soittaa sinulle muutaman päivän sisään kartoituskäynnistä ja tiedustelee, millaiseen päätökseen tulit.

Kartoituskäynti ei siis sido sinua jatkotoimenpiteisiin kanssamme, vaan ilman kartoituskäyntiä emme pysty antamaan tarkkaa tarjousta kattoremontista. Mitä tarkemman tarjouksen pystymme antamaan, sen parempi on lopputulos.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille täältä.

Rahoita kattoremonttisi Prima-rahoituksella

Suosittelemme asiakkaitamme käyttämään lähes poikkeuksetta Prima-rahoitustamme. Kattoremontin maksaminen kuukausierissä on järkevää, koska tällöin et sido suuria summia pääomaa kattoremonttiin yhdellä kertaa.

Tässä Prima-rahoitus tiivistetysti:

 • rahoitussumma on tarpeesi mukaan 750 € – 50 000 €
 • takaisinmaksuaika 3-9 vuotta (mahdollisuus maksaa nopeammin ilman lisäkuluja)
 • kiinteä korko sekä sovitut kuukausierät
 • ei vakuuksia tai takaajia

Lue lisää Prima-rahoituksesta täältä.

Etene kattoremontin kanssa näin:

 1. Ota meihin yhteyttä, niin tulemme maksuttomalle kuntoarviokäynnille. Käynti kestää pari tuntia, eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin
 2. Saat kuntoarvion pohjalta tarjouksen heti, jota voit jäädä miettimään rauhassa
 3. Jos hyväksytte tarjouksemme, niin projekti aloitetaan sovittuna ajankohtana
 4. Kattoremontti valmistuu sovitulla hinnalla (hyväksytämme mahdolliset suunnitelman ulkopuoliset työt aina sinulla) ja sovitun aikataulun mukaisesti
 5. Annamme työmme osuudelle 10 vuoden takuun (koska äärimmäisen harvinaiset rakennusvirheet paljastuvat viimeistään 10 vuoden aikana)

Jos kattosi ikä alkaa lähestyä 50 vuotta, niin käytä kuntoarviokäynti hyväksesi. Vaikka kattoremontille ei ole ns. tulipalokiirettä, niin ennakoiva korjaaminen on kymmeniä tuhansia edullisempaa kuin totaalinen katon remontointi.

Toteutamme kattoremontteja Lahden alueella aina yhtä korkealla laadulla ja kotimaisella työvoimalla. Muista, että olemme aina vain yhden puhelinsoiton päässä.