Valesokkelin korjaus Virrat

Onko talossasi valesokkeli? Huolestuttaako sen kunto? Oletko havainnut kodissasi erikoisia hajuja? Epäiletkö kosteusvauriota?

Valesokkeli on riskirakenne, joka saattaa aiheuttaa pahimmillaan merkittäviä kosteus- ja homeongelmia taloon. Siksi korjaamattoman valesokkelin kunto kannattaa tarkistuttaa asiantuntijalla heti, ja korjauttaa se mieluummin ennemmin kuin liian myöhään.

Teemme maksuttomia arviokäyntejä talon valesokkeleihin Virtain alueella. Meiltä saat asiantuntevan arvion valesokkelin kunnosta. Ja jos tarvetta korjaukselle on, annamme remonttisuunnitelman ja tarkan hinta-arvion remontista. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään.

Valesokkeli kengitys Priman tapaan.

99%

Tyytyväiset asiakkaat

33 419+

Kunnostettua kotia

12 523+

Uusittua kattoa

100

Alan huippuammattilaista

Mitä sinun on hyvä tietää valesokkelista?

Kerrataanpa ihan lyhyesti, mikä valesokkeli on ja miksi se on ongelmallinen korjaamattomana?

Valesokkeli on maanvarainen perustus rakennukselle. Sitä käytettiin rakentamisessa 1960-luvulta 1990-luvun puoleen väliin asti. Erityisen paljon valesokkeleita rakennettiin 1970- ja 1980-luvuilla. Valesokkelirakennetta käytettiin hyvin paljon matalissa omakotitaloissa ja rivitaloissa.

Kaikista helpoiten tunnistat valesokkelirakenteen katsomalla ulkoapäin talon ovia suhteessa maanpintaan ja sokkeliin. Jos oven alareuna on matalammalla kuin sokkelin yläreuna, on kyseessä yleensä valesokkeli.

Lue lisää valesokkelista ja siitä, mistä valesokkelin tunnistaa.

Valesokkelin suurin ongelma on kosteus. Valesokkelissa kosteus yleensä ennemmin tai myöhemmin saavuttaa rakenteet ja aiheuttaa mittavia esteettisiä, rakenteellisia ja jopa terveydelle haitallisia ongelmia.

Jos asut valesokkelitalossa, joiden rakenteet ovat vielä säästyneet kosteusvaurioilta, niin riski sille, että kosteusvaurio valesokkelirakenteisiin iskee, on kuitenkin erittäin suuri.

Siksi korjaamattoman valesokkelin kunto kannattaa tarkistuttaa asiantuntijalla heti. Ja valesokkeli kannattaa korjata mieluummin ennemmin kuin liian myöhään. Ennakoiva remontointi tulee paljon halvemmaksi kuin korjaava remontti.

Markkinoiden helpoin ja vaivattomin valesokkelin korjaus Virroilla

Priman patentoima Laho-Stop valesokkelin korjaus on markkinoiden helpoin ja paras valesokkelin korjausmenetelmä. Remontti suoritetaan kokonaan talon ulkopuolelta, joten saat asua kotonasi. Katso video Laho-Stop valesokkelin korjauksesta.

Play Video about Teräsjalkojen kiinnitys valesokkeliremontissa.
Vanhan valesokkelin purkaminen meneillään.

Laho-Stop – Priman patentoima menetelmä valesokkelin korjaukseen

Priman patentoima Laho-Stop -korjausmenetelmä on perinteistä valesokkelin korjausta nopeampi ja talon omistajalle kaikista vaivattomin ja paras vaihtoehto valesokkeliremonttiin.

Laho-Stop -menetelmässä valesokkelin korjaus suoritetaan kokonaan talon ulkopuolelta kengittämällä. Talon sisätiloihin ei yleensä kosketa, eikä myöskään lämpöverkkoon (lämpöpatterit), ja alipainetelttoja ei rakenneta.

Kaiken tämän vuoksi Laho-Stop valesokkelin korjausmenetelmä on talon asukkaalle vaivaton. Talossa voi asua koko valesokkelin remontin ajan ja remontin kokonaiskustannukset jäävät todennäköisesti pienemmiksi kuin perinteisessä valesokkeliremontissa, jossa valesokkeli korjataan talon sisäpuolelta käsin.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Prima on valesokkelin korjausten rautainen ammattilainen

Helppous on meidän valesokkelin korjausten keskiössä. Patentoimallamme Laho-Stop -menetelmällä teemme valesokkeliremontit häiritsemättä asumistasi. Olemme myös hioneet Laho-Stop -korjausmenetelmän huippunopeaksi prosessiksi.

Kun valitset meidät valesokkeliremontin tekijäksi, saat remonttiin luotettavan kumppanin. Periaatteemme on tehdä aina reilua ja rehellistä remontointia. Yli 30-vuotinen historia ja yli 33 000 kunnostettua kotia ovat tehneet meistä rautaisen ammattilaisen!

Tilaa helppo valesokkelin korjaus Primalta.

Priman tekemä valesokkelin korjaus meni hyvin. Asumiseen remontti ei aiheuttanut mitään häiriöitä, yllätyksiä ei ole tullut ja olemme olleet tyytyväisiä. Voimme mieluusti suositella Primaa valesokkeliremontin tekijäksi Virroilla.

Lopputarkastus valesokkeliremontissa tehdään aina yhdessä asukkaiden kanssa.

Valesokkelin korjauksen hinta Virroilla

Valesokkelin korjauksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten:

  • Rakennuksen koko
  • Rakennuksen kunto
  • Korjaustarpeen laajuus
  • Mahdolliset salaojatyöt, sadevesien ohjaukset sekä pintavesikaatoihin liittyvät maansiirtotyöt
  • Mahdolliset samassa yhteydessä tehtävät muut remontit
 

Koska nämä hintaan vaikuttavat tekijät vaihtelevat yksilökohtaisesti jokaisessa kohteessa, on tarkan hinta-arvion antaminen hankalaa ilman tarkkoja kohteen tutkimuksia.

Valesokkelin korjauksen keskimääräinen hinta Prima-rakentajilla asettuu hintahaarukkaan 750–2 000 €/jm. Lue lisää valesokkelin korjauksen hinnasta.

Keskimääräisen omakotitalon valesokkeliremontti saadaan tehtyä yleensä kahdessa-kolmessa viikossa.

Huolettaako remontin kustannukset?

Ei huolta, meillä on ratkaisu!

Meiltä saat edullisen Prima-rahoituksen jopa 50 000 euroon saakka tarjouksen teon yhteydessä. Muista lisäksi hyödyntää kotitalousvähennys.

Usein kysytyt kysymykset – valesokkelin korjaus

Valesokkeli on varsinkin 1970- ja 1980-luvuilla yleisesti rakennuksissa käytetty maanvarainen perustus. Valesokkeli oli tyypillinen varsinkin ajan puurunkoisissa ja tiiliverhoilluissa rakennuksissa. Valesokkelia alettiin käyttää rakentamisessa jo 1960-luvulla. Nykyrakennuksissa valesokkeleita ei käytetä.

Valesokkeli on helpoin tunnistaa rakennuksen oven kohdalta. Jos ovi on maan korkeudella ja sokkelin reuna ulottuu korkeammalle kuin oven alareuna, kyseessä on hyvin todennäköisesti valesokkeli. Lue lisää valesokkelista, miten tunnistat sen ja sen ongelmista.

Valesokkelin haitat ja ongelmat liittyvät usein kosteus- ja homevaurioihin ja niistä aiheutuviin sisäilma- ja terveyshaittoihin. Valesokkelin korjauksella tuetaan talon rakenteita ja parannetaan sisäilman laatua.

Valesokkeli on helposti riskirakenne, sillä se altistaa talon pohjan kosteusvaurioille. Talon puisten rakenteiden ollessa maan tasolla tai jopa sen alapuolella, maasta siirtyy helposti kosteutta rakenteisiin kapillaari-ilmiön avulla. Suosittelemme aina valesokkelin tarkistusta ammattilaisilla. Lue lisää, miten toimia, jos havaitsee epäilyttäviä hajuja valesokkelitalossa.

Kyllä voi. Valesokkelin korjausmenetelmiä on erilaisia. Valesokkeleita on remontoitu perinteisesti joko korottamalla sokkelirakennetta harkoilla, valamalla tai ns. kengittämällä puurunko.
Priman patentoima valesokkelin korjausmenetelmä Laho-Stop on nopeampi, asukkaalle kaikista vaivattomin ja paras vaihtoehto valesokkelin korjaukseen. Laho-Stop -korjausmenetelmässä valesokkelirakenne korjataan kokonaan talon ulkoseinien ulkopuolelta kengittämällä. Sisätiloihin ei tarvitse koskea, asuminen ei vaikeudu, mitään ei tarvitse sisältä purkaa, alipainetelttoja ei tarvitse rakentaa, eikä lämpöverkkoon (lämpöpatterit) kosketa.

Valesokkelin korjauksen hintahaarukka voi olla aika suuri riippuen rakennuksen koosta, kunnosta ja korjaustarpeen laajuudesta. Valesokkelin korjauksen keskimääräinen hinta on noin 750–2 000 €/jm. Lue lisää valesokkelin korjauksen hinnasta.

Lue aiheesta lisää blogistamme

Vanhan talon remontointi – Mitä tulee ottaa huomioon?

Vanhan talon remontointi ei aina käy käden käänteessä, ja siksi remontti kannattaa suunnitella hyvin….

Piilosokkeli – Mikä on piilosokkeli?

Toinen puhuu piilosokkelista, toinen valesokkelista, mutta piilosokkeli ja valesokkeli tarkoittavat samaa asiaa. Valesokkeli-termi on…

Talon valesokkelin kengitys – Paras tapa valesokkelin korjaukseen

Mitä talon kengitys eli valesokkelin kengitys tarkoittaa? Miksi se on hyvä ratkaisu valesokkelin korjaamiseen?…
Kokemuksia Prima.

Tarjouspyyntölomake

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin. Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

Primalta valesokkelin korjaukset ympäri Suomen

Äänekoski, Ähtäri, Akaa, Alajärvi, Alavieska, Alavus, Asikkala, Askola, Aura, Enonkoski, Espoo, Eura, Eurajoki, Evijärvi, Forssa, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Halsua, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Hamina, Hankasalmi, Hanko, Harjavalta, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinävesi, Heinola, Helsinki, Hirvensalmi, Hollola, Huittinen, Humppila, Hyrynsalmi, Hyvinkää, Ii, Iisalmi, Iitti, Ikaalinen, Ilmajoki, Ilomantsi, Imatra, Inkoo, Isojoki, Isokyrö, Jämijärvi, Jämsä, Janakkala, Järvenpää, Joensuu, Jokioinen, Joroinen, Joutsa, Juuka, Juupajoki, Juva, Jyväskylä, Kaarina, Kaavi, Kajaani, Kalajoki, Kangasala, Kangasniemi, Kankaanpää, Kannonkoski, Kannus, Karijoki, Karkkila, Kärkölä, Kärsämäki, Karstula, Karvia, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kauniainen, Kaustinen, Keitele, Kemi, Keminmaa, Kemiönsaari, Kempele, Kerava, Keuruu, Kihniö, Kinnula, Kirkkonummi, Kitee, Kiuruvesi, Kivijärvi, Kokemäki, Kokkola, Konnevesi, Kontiolahti, Korsnäs, Koski Tl, Kotka, Kouvola, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuhmo, Kuhmoinen, Kuopio, Kuortane, Kurikka, Kustavi, Kuusamo, Kyyjärvi, Lahti, Laihia, Laitila, Lapinjärvi, Lapinlahti, Lappajärvi, Lappeenranta, Lapua, Laukaa, Lemi, Lempäälä, Leppävirta, Lestijärvi, Lieksa, Lieto, Liminka, Liperi, Lohja, Loimaa, Loppi, Loviisa, Luhanka, Lumijoki, Luoto, Luumäki, Maalahti, Mäntsälä, Mänttä-Vilppula, Mäntyharju, Marttila, Masku, Merijärvi, Merikarvia, Miehikkälä, Mikkeli, Muhos, Multia, Mustasaari, Muurame, Mynämäki, Myrskylä, Naantali, Nakkila, Närpiö, Nivala, Nokia, Nousiainen, Nurmes, Nurmijärvi, Orimattila, Oripää, Orivesi, Oulainen, Oulu, Outokumpu, Padasjoki, Paimio, Pälkäne, Paltamo, Parainen, Parikkala, Parkano, Pedersöre, Perho, Pertunmaa, Petäjävesi, Pieksämäki, Pielavesi, Pietarsaari, Pihtipudas, Pirkkala, Polvijärvi, Pomarkku, Pori, Pornainen, Porvoo, Pöytyä, Pudasjärvi, Pukkila, Punkalaidun, Puolanka, Puumala, Pyhäjärvi, Pyhäjoki, Pyhäntä, Pyhäranta, Pyhtää, Raahe, Rääkkylä, Raasepori, Raisio, Rantasalmi, Rauma, Rautalampi, Rautavaara, Rautjärvi, Reisjärvi, Riihimäki, Ristijärvi, Ruokolahti, Ruovesi, Rusko, Saarijärvi, Säkylä, Salo, Sastamala, Sauvo, Savitaipale, Savonlinna, Seinäjoki, Sievi, Siikainen, Siikajoki, Siikalatva, Siilinjärvi, Simo, Sipoo, Siuntio, Soini, Somero, Sonkajärvi, Sotkamo, Sulkava, Suomussalmi, Suonenjoki, Sysmä, Taipalsaari, Taivalkoski, Taivassalo, Tammela, Tampere, Tervo, Tervola, Teuva, Tohmajärvi, Toholampi, Toivakka, Tornio, Turku, Tuusniemi, Tuusula, Tyrnävä, Ulvila, Urjala, Utajärvi, Uurainen, Uusikaarlepyy, Uusikaupunki, Vaala, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus, Vehmaa, Vesanto, Vesilahti, Veteli, Vieremä, Vihti, Viitasaari, Vimpeli, Virolahti, Vöyri, Ylivieska, Ylöjärvi, Ypäjä