ILMAINEN KUNTOARVIO PYYDÄ TARJOUS »

OTA YHTEYTTÄ: 020 775 1350

Kysy ikkuna- ja ovitoimituksiemme kausitarjouksesta!

Prima ovet ja ikkunat pitävät lämmön sisällä ja viiman ulkona

Energiatehokkaat ja helppohoitoiset ikkunat, sekä jämäkät turvalliset ulko-ovet.
Kotimaista taattua laatua ikkunoihin ja oviin, asennettuna avaimet
käteen ilman haittaa asumiselle myös talviaikana.

Tilaa ilmainen kuntoarvio

Priman-ikkunaremontit

Ikkunaremontti ammattitaidolla

Ikkunaremontissa ja ikkunoiden valmistuksessa käytämme vain parhaita raaka-aineita, jotta ikkunat ovat kestäviä ja niiden käyttö on vaivatonta. Ikkunaremonttia tehdessä voit valita ikkunoihin puu- tai puu/alumiinikehykset. Lasitusvaihtoehtoja on useita. Prima-ikkunat ovat useimmiten kolmelasisia, täten energiaystävällisiä. Myös kiinteät Prima-ikkunat ovat nykyään haluttuja.

Valmistamme myös erikoismittaisia ja -muotoisia ikkunoita. Prima-ikkunat istuvat täydellisesti, sillä ne tehdään räätälintyönä.

priman-oviremontit

Prima on lämpöovi Suomen olosuhteisiin

Prima-malliston ulko-ovet ja parvekeovet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Ne valmistetaan kaikkein laadukkaimmista materiaaleista, kuten liimapuun ja kertopuun yhdistelmästä. Säänkestävien hdf-levypintaisten lämpöovien runko vahvistetaan tukiviiluin ja alumiinijäykistein. Prima-ovi pysyy suorana. Siitä annamme 10 vuoden takuun.

Ulko-ovissa on markkinoiden johtava lämpötiivistys. Ovi-ikkunoiden lasit ovat kolminkertaisia. Siksi Prima-ovet ovat ääni- ja lämmöneristykseltään sekä käytettävyydeltään aivan omaa luokkaansa.

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme Prima-ovet kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi kokonaispakettina ja takuutyönä. Sinun tehtäväksesi jää valita ulko-oven malli, väri, helat ja lisävarusteet.

Lue meidän blogi ikkunan vaihdosta Ikkunan vaihto – mitä tarvitsee tietää?

Pyydä meidät ilmaiselle arviointi- ja suunnittelukäynnille.     Tilaa kuntoarvio

Kotitalousvähennys

Käytä vähennys kokonaisuudessaan eduksesi.
Prima neuvoo.

LUE LISÄÄ

Muista joustava rahoitus

Lainaa kerralla jopa 50 000 euroa.
Kysy lisätietoja alue-edustajaltamme.

LUE LISÄÄ

OHJEITA JA VINKKEJÄ

Oletko harkinnut tilaavasi uudet ulko-ovet asennettuna paikalleen? Käymme tässä artikkelissa läpi muutamia perusasioita, joita sinun kannattaa ottaa huomioon, kun tilaat uusia ulko-ovia taloosi, autotalliisi tai vaikkapa varastoosi. Meillä on 25 vuoden ja yli 5 000 ulko-oviasennuksen kokemus ovien asentamisesta erilaisiin suomalaisiin taloihin. Oli kyseessä sitten puutalo, hirsitalo, rivitalo, paritalo tai kivitalo, niin asentaminen onnistuu. Huomioimme…

Ikkunaremontin hinta omakotitaloon vaihtelee paljon sen mukaan, millainen ikkunaremontti omakotitaloon tehdään. Tässä blogitekstissä haluamme avata sinulle sitä, mistä asioista ikkunaremontin hinta muodostuu ja mitkä eri tekijät siihen vaikuttavat. Jo heti alkuun voimme sanoa, että ikkunaremontin hinta omakotitaloon vaihtelee n. 7 000 € – 20 000 € välillä. Pelkästään omakotitalon koko tai ikkunoiden määrä ei vaikuta remontin hintaan,…

ikkunan vaihto menossa

Jo ammoisista ajoista lähtien on ihminen kaivannut asumukseensa luonnonvaloa, pelkkä aukko seinässä ei toimi kovin hyvin jokaisena vuodenaikana ja jokaisella kelillä ja niinpä on ihmisen luova mieli lähtenyt ratkomaan tätäkin ongelmaa. Jo muinaiset Roomalaiset käyttivät lasia ikkunoissa, mutta aivan heti siitä ei muoti-ilmiötä syntynyt. Lisäksi meni vielä yli tuhat vuotta, ennen kuin ikkunat olivat suunnilleen…

© 2020 Prima-rakentajat – Pintaa perusteellisemmin!