KATSO TARJOUS TÄSTÄ

Ovet ja ikkunat

Kysy ikkuna- ja ovitoimituksiemme kausitarjouksesta!

Prima ovet ja ikkunat pitävät lämmön sisällä ja viiman ulkona

Energiatehokkaat ja helppohoitoiset ikkunat, sekä jämäkät turvalliset ulko-ovet.
Kotimaista taattua laatua ikkunoihin ja oviin, asennettuna avaimet
käteen ilman haittaa asumiselle myös talviaikana.

Ikkunaremontti ammattitaidolla

Ikkunaremontissa ja ikkunoiden valmistuksessa käytämme vain parhaita raaka-aineita, jotta ikkunat ovat kestäviä ja niiden käyttö on vaivatonta. Ikkunaremonttia tehdessä voit valita ikkunoihin puu- tai puu/alumiinikehykset. Lasitusvaihtoehtoja on useita. Prima-ikkunat ovat useimmiten kolmelasisia, täten energiaystävällisiä. Myös kiinteät Prima-ikkunat ovat nykyään haluttuja.

Valmistamme myös erikoismittaisia ja -muotoisia ikkunoita. Prima-ikkunat istuvat täydellisesti, sillä ne tehdään räätälintyönä.

Prima on lämpöovi Suomen olosuhteisiin

Prima-malliston ulko-ovet ja parvekeovet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Ne valmistetaan kaikkein laadukkaimmista materiaaleista, kuten liimapuun ja kertopuun yhdistelmästä. Säänkestävien hdf-levypintaisten lämpöovien runko vahvistetaan tukiviiluin ja alumiinijäykistein. Prima-ovi pysyy suorana. Siitä annamme 10 vuoden takuun.

Ulko-ovissa on markkinoiden johtava lämpötiivistys. Ovi-ikkunoiden lasit ovat kolminkertaisia. Siksi Prima-ovet ovat ääni- ja lämmöneristykseltään sekä käytettävyydeltään aivan omaa luokkaansa.

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme Prima-ovet kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi kokonaispakettina ja takuutyönä. Sinun tehtäväksesi jää valita ulko-oven malli, väri, helat ja lisävarusteet.

Lue meidän blogi ikkunan vaihdosta

Pyydä meidät ilmaiselle arviointi- ja suunnittelukäynnille.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia

Asiakastarinat-sivulla asiakkaamme kertovat miten olemme onnistuneet

Muista joustava rahoitus

Lainaa kerralla jopa 50 000 euroa.
Kysy lisätietoja alue-edustajaltamme.

Ohjeita ja vinkkejä

Oletko harkinnut tilaavasi uudet ulko-ovet asennettuna paikalleen? Käymme tässä artikkelissa läpi muutamia perusasioita, joita sinun kannattaa ottaa huomioon, kun tilaat uusia ulko-ovia taloosi, autotalliisi tai vaikkapa varastoosi. Katso tarjous Priman ulko-oviasennuksesta Miksi ulko-oven asennus Primalta? Meillä on 25 vuoden ja yli 5 000 ulko-oviasennuksen kokemus ovien asentamisesta erilaisiin suomalaisiin
Ikkunaremontin hinta omakotitaloon vaihtelee paljon sen mukaan, millainen ikkunaremontti omakotitaloon tehdään. Tässä blogitekstissä haluamme avata sinulle sitä, mistä asioista ikkunaremontin hinta muodostuu ja mitkä eri tekijät siihen vaikuttavat. Katso tarjous Priman ikkunaremontista Kuinka paljon omakotitalon ikkunaremontti maksaa? Jo heti alkuun voimme sanoa, että ikkunaremontin hinta omakotitaloon vaihtelee noin 7
Jo ammoisista ajoista lähtien on ihminen kaivannut asumukseensa luonnonvaloa. Pelkkä aukko seinässä ei toimi jokaisena vuodenaikana ja jokaisella kelillä kovin hyvin. Niinpä ihmisen luova mieli on lähtenyt ratkomaan tätäkin ongelmaa. Jo muinaiset roomalaiset käyttivät lasia ikkunoissa, mutta aivan heti siitä ei muoti-ilmiötä syntynyt. Lisäksi meni vielä yli tuhat vuotta,