PYYDÄ TARJOUS

Ovet ja ikkunat

Ovi- ja ikkunaremontit Primalta kaikkialle Suomeen ympäri vuoden!

Prima-ovet ja -ikkunat pitävät lämmön sisällä ja viiman ulkona

Energiatehokkaat ja helppohoitoiset ikkunat sekä jämäkät turvalliset ulko-ovet Primalta.
Kotimaista taattua laatua ikkunoihin ja oviin asennettuna avaimet
käteen -periaatteella ilman haittaa asumiselle, ympäri vuoden – myös talviaikana!

99 %

Asiakastyytyväisyys

12 000

Uusittua kattoa

33 000+

Kunnostettua kotia

100

Alan huippuammattilaista

Ikkunaremontti Primalta ammattitaidolla

Priman ikkunaremontit.

Ikkunaremontissa ja ikkunoiden valmistuksessa käytämme vain parhaita raaka-aineita, jotta ikkunat ovat kestäviä ja niiden käyttö on vaivatonta. Ikkunaremonttia tehdessä voit valita ikkunoihin puu- tai puu/alumiinikehykset. Lasitusvaihtoehtoja on useita. Prima-ikkunat ovat useimmiten kolmelasisia ja näin ollen energiaystävällisiä. Myös kiinteät Prima-ikkunat ovat nykyään haluttuja.

Valmistamme myös erikoismittaisia ja -muotoisia ikkunoita. Prima-ikkunat istuvat täydellisesti, sillä ne tehdään räätälintyönä.

Prima on lämpöovi Suomen olosuhteisiin

Priman oviremontit.

Prima-malliston ulko-ovet ja parvekeovet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Ne valmistetaan kaikkein laadukkaimmista materiaaleista, kuten liimapuun ja kertopuun yhdistelmästä. Säänkestävien hdf-levypintaisten lämpöovien runko vahvistetaan tukiviiluin ja alumiinijäykistein. Prima-ovi pysyy suorana. Siitä annamme 10 vuoden takuun.

Ulko-ovissa on markkinoiden johtava lämpötiivistys. Ovi-ikkunoiden lasit ovat kolminkertaisia. Siksi Prima-ovet ovat ääni- ja lämmöneristykseltään sekä käytettävyydeltään aivan omaa luokkaansa.

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme Prima-ovet kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi kokonaispakettina ja takuutyönä. Sinun tehtäväksesi jää valita ulko-oven malli, väri, helat ja lisävarusteet.

Pyydä meidät maksuttomalle arviointi- ja suunnittelukäynnille heti! Ei sido vielä mihinkään.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Lue täältä, miten olemme onnistuneet remonteissa asiakkaidemme mielestä.

Muista joustava rahoitus

Lainaa kerralla jopa 50 000 euroa. Lue lisää Prima-rahoituksesta.

Priman blogi

Oletko harkinnut tilaavasi uudet ulko-ovet asennettuna paikalleen? Käymme tässä artikkelissa läpi muutamia perusasioita, joita sinun kannattaa ottaa huomioon, kun tilaat uusia ulko-ovia taloosi, autotalliisi tai vaikkapa varastoosi. Katso tarjous Priman ulko-oviasennuksesta Miksi ulko-oven asennus Primalta? Meillä on 25 vuoden ja yli 5 000 ulko-oviasennuksen kokemus ovien asentamisesta erilaisiin suomalaisiin
Ikkunaremontin hinta omakotitaloon vaihtelee paljon sen mukaan, millainen ikkunaremontti omakotitaloon tehdään. Tässä artikkelissa kerromme, mistä asioista ikkunaremontin hinta muodostuu ja mitkä eri tekijät siihen vaikuttavat sekä mitä ikkunaremontti omakotitaloon maksaa. Tässä artikkelissa käsittelemme seuraavia asioita: Milloin ikkunaremontti pitää tehdä? Miksi ikkunaremontti Mistä ikkunaremontin hinta muodostuu? Mitä omakotitalon ikkunaremontti maksaa?
Jo ammoisista ajoista lähtien on ihminen kaivannut asumukseensa luonnonvaloa. Pelkkä aukko seinässä ei toimi jokaisena vuodenaikana ja jokaisella kelillä kovin hyvin. Niinpä ihmisen luova mieli on lähtenyt ratkomaan tätäkin ongelmaa. Jo muinaiset roomalaiset käyttivät lasia ikkunoissa, mutta aivan heti siitä ei muoti-ilmiötä syntynyt. Lisäksi meni vielä yli tuhat vuotta,

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin. Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE: