Ikkunaremontti ja oviremontti Laihia

Onko ikkunan tai oven lähellä vedon tunne? Käykö vinkka ikkunan tai oven tiivisteistä läpi? Paistaako päivä ovenraosta sisään? Hipooko talon lämmityskustannukset pilviä?

Silloin on aika uusia ikkunat ja ovet. Prima tekee ovi- ja ikkunaremontteja Laihian alueella. Saat uudet, tyylikkäät ja energiatehokkaat ovet ja ikkunat kotiisi nopeasti – jopa seuraavaksi 50 vuodeksi.

Varaa meiltä maksuton arviointi- ja suunnittelukäynti jo tänään! Käynnin aikana saat mm. tarkan hinta-arvion ovi- ja ikkunaremontista. Muista, että tämä ei sido sinua vielä mihinkään.

Primalta Laihialle energiatehokkaat ikkunat ja ovet, jotka on suunniteltu pohjoisen oloihin – Valoa, lämpöä, asumismukavuutta ja pienemmät lämmityskustannukset

Milloin on aika ikkunaremontille?

  • Ikkunoiden tiivisteet vuotavat
  • Ikkunat huurtuvat
  • Ikkunan puitteiden maalit hilseilevät
  • Ikkunat ovat tulleet elinkaarensa päähän, vanhojen ikkunoiden käyttöikä on noin 30 vuotta
Ikkunaremontti ja oviremontti Primalta.

Milloin on oviremontin aika?

  • Oven lukitus toimii heikosti, minkä takia lukitun oven voi saada kovaa vetämällä auki
  • Ovi on tiukka ja eri sääoloissa tiukkuus voi lisääntyä
  • Oven lähellä on vedon tunne
  • Päivä paistaa ovenraosta sisään
  • Ovi on elinkaarensa päässä tai huonokuntoinen

Haluatko tarjouksen ikkunaremontista tai oviremontista Laihialla?

Pohjoisen oloihin suunnitellut ovet ja ikkunat – tehty kestämään ja toimimaan

Ulko-ovi asennettuna Primalta.

Täällä Suomessa ikkunoilta ja ovilta vaaditaan enemmän, jotta ne kestävät pohjoisen vaativat olosuhteet moitteettomasti vuosikymmenien ajan.

Siksi Prima-ikkunat ja -ovet on suunniteltu ja valmistettu poikkeuksellisen kestäviksi ja luotettaviksi. Niiden suunnittelussa ja valmistuksessa näkyy yli 100-vuotinen historia sekä sukupolvelta toiselle siirtyneet puusepäntaidot.

Primalta saat energiatehokkaat ja helppohoitoiset ikkunat sekä jämäkät ja turvalliset ovet paikalleen asennettuna Laihialla.

Ovet ja ikkunat avainlippumerkillä – eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta

Prima-ikkunoissa ja ovissa on avainlippumerkki. Avainlippumerkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa.

Prima-ovien ja -ikkunoiden kotimaisuusaste on yli 90 %. Ovet ja ikkunat valmistetaan Suomessa.

Kun valitset ovi- ja ikkunaremontin meiltä, teet eettisen, ekologisen ja vastuullisen valinnan sekä tuet suomalaista työtä.

Avainlippumerkki ovissa ja ikkunoissa Primalta.

Monipuolinen valikoima ovia ja ikkunoita – jokaiseen kotiin ja tyyliin

Monipuolinen valikoima ovia ja ikkunoita Primalta.

Erittäin monipuolinen valikoima ovia ja ikkunoita – kaikenlaisiin koteihin, mökeille, rakennuksiin, tyyleihin ja arkkitehtuureihin.

Valikoimastamme löydät monipuoliset mallistot ulko-ovista, terassiovista, parvekkeen ovista sekä varaston ja autotallin ovista.

Lisäksi meillä on laaja valikoima mm. erilaisilla lämmöneristyskyvyillä, äänieristyskyvyillä ja värivaihtoehdoilla varustettuja, laadukkaita ikkunoita.

Ovet ja ikkunat, joissa laadusta ei tingitä

Ikkunoissamme ja ovissamme on panostettu laatuun ja siitä ei tingitä.

Niissä käytetään parhaita materiaaleja, niiden rakenteet on suunniteltu huolella ja ulkonäkö viimeistelty.

Perinteinen puusepäntaito ja pitkä kokemus näkyvät viimeistellyissä ikkunoissa ja ovissa.

Lopputuloksena on paras mahdollinen laatu.

Haluatko tietää enemmän ovista ja ikkunoista? Ota yhteyttä ja kysy. Annamme mielellämme lisätietoa.

Laadukkaat ikkunat asennettuna Primalta.

Laadukas ikkuna ja ovi on laadukas vasta, kun se on asennettu oikein

Ikkunan asennus Primalta ympäri vuoden.

Laadukkainkaan ovi tai ikkuna ei pysty parhainpaansa, ellei sitä ole asennettu oikein.

Jos haluat saada uusista ovistasi ja ikkunoistasi toimivat, energiatehokkaat ja kestävät seuraavaksi 50 vuodeksi, jätä niiden asennus ammattilaisille.

Meiltä saat ikkunat ja ovet asennettuna avaimet käteen -periaatteella Laihialla. Teemme asennuksia, ilman haittaa asumisellesi, ympäri vuoden – myös talvella!

Ikkunaremontti, oviremontti.

Prima on kodin remonttien rautainen ammattilainen

Olemme kunnostaneet suomalaisia koteja yli 30 vuoden ajan ja voimme olla ylpeitä tekemästämme työstä.

Pidämme työstämme ja haluamme tehdä sen aina parhaalla mahdollisella tavalla, huolellisesti ja perusteellisesti.

Laatu on meille tärkeää, niin työssämme kuin käyttämissämme materiaaleissa ja rakennustekniikoissa. Olemme yli 30-vuotisen historiamme aikana todenneet, että pitkässä juoksussa tulee aina paljon edullisemmaksi tehdä remontit laadukkaista materiaaleista ja kerralla hyvin kuin säästää nyt ja olla hetken kuluttua remontoimassa uudestaan.

Tämän vuoksi myös asiakkaamme arvostavat meitä ja ovat tyytyväisiä työhömme.

Kun etsit ammattitaitoista ja vastuullista ikkunaremontin tai oviremontin tekijää Laihialla, ota yhteyttä meihin ja varaa maksuton arviokäynti jo tänään!

Prima tunnustukset

99 %

Asiakastyytyväisyys

12 000

Uusittua kattoa

33 000+

Kunnostettua kotia

100

Alan huippuammattilaista

Ikkunaremontin hinta – Mitä ikkunaremontti maksaa Laihialla?

Ikkunaremontin hinta muodostuu mm. vaihdettavien ikkunoiden lukumäärästä, koosta, mallista sekä siitä, onko tarvetta muuttaa ikkuna-aukon kokoa.

Ikkunaremontin hinta omakotitaloon Laihialla vaihtelee noin 7 000 € – 15 000 € välillä. Lue lisää ikkunaremontin hinnasta.

Mitä ikkunaremontti maksaa sinun kodissa, mökillä tai muussa kiinteistössä? Kysy tarjous tästä >>

Huolettaako remontin kustannukset?

Ei huolta, meillä on ratkaisu!

Meiltä saat edullisen Prima-rahoituksen jopa 50 000 euroon saakka. Muista lisäksi hyödyntää kotitalousvähennys. Autamme sinua molempien hakemisessa.

Ikkunaremontti hinta.

Oviremontin hinta – Mitä oviremontti maksaa Laihialla?

Oviremontin hintaan vaikuttavat mm. uusittavien ovien määrä, malli, lisävarusteet oveen, mahdollinen mittatilaustyö sekä se, tarvitseeko oviaukon kokoa muuttaa.

Yllä luetelluista syistä johtuen oviremontin hintaa on hankala sanoa.

Siksi kannattaa kysyä tarjous oviremontista tästä >>

Myös oviremonttiin on mahdollista saada Prima-rahoitus ja hyödyntää kotitalousvähennys. Lisätietoa ikkunaremontin hinta -osiossa.

Haluatko tietää tarkan hinta-arvion ikkunaremontille tai oviremontille Laihialla?

Usein kysytyt kysymykset – ovi- ja ikkunaremontit

Kyllä kannattaa. Kaikki ikkunat tulevat joskus elinkaarensa päähän, jolloin niiden toimivuus (eli kyky pitää lämpö sisällä ja viime ulkona) heikkenee huomattavasti. Tämä taas näkyy mm. lompakossa siten, että talon lämmityskustannukset nousevat. Ja myös asumismukavuus kärsii, kun kylmyys ja tuulet pääsevät sisälle taloon.

Ikkunaremontissa saat huonokuntoisten ikkunoiden tilalle nykyaikaiset, toimivat ikkunat. Nykyään ikkunat ovat huomattavasti kehittyneempiä, sillä niiden tiivisteet sekä lämmön- ja ääneneristyskyky ovat erinomaiset. Nykyajan ikkunoilla käyttöikä yltää helposti 50 vuoteen pienellä ylläpitävällä huollolla.

Uudessa ikkunassa huollettavia kohteita on hyvin vähän. Jotta ikkunaa on miellyttävä käyttää ja mekanismit toimivat moitteettomasti, kannattaa lukot, pitkäsalvat ja aukipitolaitteen kiskot rasvata kevyesti parin vuoden välein. Jos kolhuja on tullut, niin ne paikkamaalataan. Muutoin ikkunoiden kanssa pärjää tavallisilla pesutoimenpiteillä.

Tällä hetkellä ikkunaremontteja tehdään yleisimmin 1950–1980-lukujen omakotitaloihin, koska vanhojen ikkunoiden käyttöikä on noin 30 vuotta. Tämän ikäluokan ikkunoiden tiivisteet vuotavat, maalit hilseilevät ja ikkunat huurtuvat. Vedon tunne on yleisin ikkunan oire, joka saa asiakkaamme harkitsemaan ikkunaremonttia.

Ikkunaremontin hintaan vaikuttavat ikkunoiden määrä, ikkunoiden koko, ikkunoiden malli ja jakokarmien määrä, ikkunoiden lisäpuitteet, karmin leveys, tarvitseeko ikkuna-aukon kokoa muuttaa sekä erikoisvärit.

Ikkunaremontin hinta omakotitaloon vaihtelee noin 7 000 € – 15 000 € välillä.

Omakotitalon ikkunaremontti kestää yleensä 1-2 arkipäivää. Vaihdettavien ikkunoiden määrä vaikuttaa suoraan projektin kestoon. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että päivässä pystymme asentamaan viisi ikkunaa. Jos ikkuna-aukon kokoa täytyy muuttaa, niin viiteen ikkunaan menee keskimäärin kaksi päivää. Yleensä ikkunaremontti menee läpi yhdessä päivässä.

Voi tehdä ja usein jopa kannattaa tehdä, koska talvella asennetut ikkunat ovat edullisemmat, sillä ikkunavalmistajat pudottavat silloin hintojaan. Lisäksi kuiva pakkaskeli takaa erinomaiset olosuhteet ikkunoiden asentamiselle. Ikkuna-aukko on hyvin vähän aikaa avoinna vanhan ikkunan poistamisen ja uuden ikkunan asentamisen välillä, joten siitä ei tarvitse olla huolissaan.

Voi tehdä, mutta ikkunoiden asentaminen ei ole remontti, jonka kanssa kannattaa lähteä harjoittelemaan ja kehittämään remontointitaitojaan. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta ikkunoiden asentamisesta, niin tilaa ikkunat aina asennettuina. Tätä emme voi korostaa liikaa, sillä vääränlaisesta asennuksesta voi koitua pitkäaikaiset ja kalliit harmit. Laadukaskin ikkuna on laadukas vasta, kun se on asennettu oikein.

Oviremontin hintaan vaikuttavat mm. uusittavien ovien määrä, malli, lisävarusteet oveen, mahdollinen mittatilaustyö sekä se, tarvitseeko oviaukon kokoa muuttaa. Kysy tarkka hinta oviremontille tästä.

Onnistuu. Oviremontin voi tehdä ympäri vuoden. Oviaukko on avoinna vain vähän aikaa vaihdon aikana, joten siitä ei koidu mitään haittoja asukkaille.

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin. Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE:

Ammattitaitoinen ikkunaremontti ja oviremontti helposti Primalta: