Ulkoverhousremontti Lahti

Ulkoverhousremontti tuo säästöä energialaskuun ja lisää asumismukavuutta – Primalta uusi ulkoverhous taloon Lahden alueella nopeasti!

Ovatko ulkoseinät päässeet huonoon kuntoon? Epäiletkö rakenteissa kosteusvaurioita? Tuntuuko talo vetoisalta ja kylmältä? Olisiko aika uusia talosi ulkoverhous?

Ei hätää. Täältä löydät ratkaisun ongelmaan.

Me Primalla teemme ulkoverhousremontteja ja julkisivuremontteja Lahden alueella ammattitaidolla ympäri vuoden – 30 vuoden rautaisella kokemuksella!

Taidokkaasti tehty uusi ulkoverhous tekee talostasi uudenveroisen ja oikein huollettuna se kestää kymmeniä vuosia eteenpäin. Prima-ulkoverhous näyttää hyvältä, nostaa talon arvoa ja erityisesti Prima-lämpöverhous tuo joka vuosi myös säästöä energialaskussa.

Aloitetaan talosi ulkoverhouksen korjaaminen yhteisellä suunnittelupalaverilla. Saat veloituksetta ammattitaitomme käyttöösi remontin suunnittelussa.

Ulkoverhousremontissa saat ammattitaitomme veloituksetta käyttöösi jo remontin suunnittelussa

Milloin talon ulkoverhous pitää uusia?

Uusi ulkoverhous voi olla tarpeellinen, kun:

 • Maalipinta hilseilee
 • Seinät ovat vinot tai kierot
 • Haluat vaihtaa mineriittilevyt kauniiseen ja turvalliseen puupintaan
 • Ulkoverhous on kärsinyt ikkunoiden alapuolelta
 • Vanhan verhoilun kiinnitys on irtoillut
 • Epäilet kosteus- tai homevahinkoa
 • Seinät eivät ole riittävän hyvin eristetty
 • Seinissä näkyy lahovaurioita
 • Nurkissa tuntuu vetoa
Ulkoverhous taloon nopeasti ja helposti Primalta.

Näin talon ulkoverhousremontti etenee Primalla Lahdessa

 • Ulkoverhoustyö aloitetaan maksuttomalla kuntokartoituksella ja suunnittelulla. Tutkimme perusteellisesti talon vanhan rakenteen ja kunnon sekä suunnittelemme yhdessä sinun kanssa remontoinnin ja lopputuloksen.
 • Ulkoverhousremontti puolestaan aloitetaan purkamalla vanhat materiaalit. Vanha pintamateriaali puretaan lähtökohtaisesti aina pois, että päästään tutkimaan rakenteet sekä niiden kunto.
 • Jos vanhassa rakenteessa havaitaan laho- ja kosteusvaurioita, ne korjataan ammattitaitoisesti.
 • Lisäeristäminen toteutetaan käytännössä aina jollain tasolla. Minimissään seiniin lisätään 15 mm tuulensuojalevy, jolla saadaan rakenteiden vetoisuutta ja ilmavuotoja vähennettyä ja näin asumismukavuutta jo nostettua.
 • Valitsemme kohteeseen sopivat eriste- ja pintamateriaalit. Lämmöneristeenä käytämme puukuitulevyä tai muita kohteeseen sopivia materiaaleja. Näin kodin sisäilma pysyy raikkaana ja rakenteet terveinä.
 • Hoidamme viimeistelytyöt, kuten vesikourujen syöksyputkien takaisinasennukset, seinätikkaiden ja pelastustikkaiden asennukset sekä valaisimien ja numerokylttien kiinnittämiset.
 • Hoidamme asiakkaan puolesta kaiken aina budjetoinnista suunnitteluun, asennukseen ja loppusiivoukseen. Otamme huomioon myös ympäristön ja talon kulttuurihistorian.
 • Yleensä työaika on noin kaksi viikkoa. Prima-ulkoverhous syntyy nopeasti, myös keskellä talvea.
Julkisivuremontti talvella.

Talvi on paras ajankohta ulkoverhousremontille

Kun suunnittelet ulkoverhousremonttia kotiisi, niin suosittelemme valitsemaan ajankohdaksi talven. Ja mielellään vielä sen hetken talvesta, kun maa on jäässä ja lumi maassa.

Talvi on paras ajankohta ulkoverhousremontin tekemiseen, sillä silloin ei ole vesisateita ja ilman kosteusprosentti on normaalia alhaisempi. Näin suojauksen tarve on vähäisempi. Talviaikaan myös piha säilyy turvassa lumen ja roudan alla.

Ulkoverhousremontti on iso urakka, joten työ on mahdollista jakaa kahdelle vuodelle, kun sitä tehdään yli vuodenvaihteen. Näin voit hyödyntää kotitalousvähennyksen molemmilta vuosilta ja säästää jopa 4500 €.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous ensi talven ulkoverhousremontista jo tänään! Talvi on paras aika tehdä ulkoverhousremontti.

Kysy meiltä lisätietoja, miksi talvi on paras ajankohta ulkoverhousremontille!

“Ulkoverhouksen uusimisen myötä rakennuksen arvo on noussut oleellisesti täällä Lahdessa. Uusi, paremmin eristetty ulkoverhous näkyy myös pienempänä sähkölaskuna. Suosittelen Prima-rakentajia talon ulkoverhousremontin ja julkisivuremontin tekijöiksi. Todella ammattimaista toimintaa ja täydellistä jälkeä.”

Ulkoverhousremontti Primalta.

99 %

Asiakastyytyväisyys

12 000

Uusittua kattoa

33 000+

Kunnostettua kotia

100

Alan huippuammattilaista

Miksi talon ulkoverhousremontti Primalta Lahdessa?

Saat maksuttoman kuntoarvion Lahdessa

Tilaa meiltä asiantuntija paikalle arvioimaan talosi ulkoverhouksen kunto sekä antamaan arvio ja alustava aikataulu remontista. Tämä ei sido vielä mihinkään.

Vaivaton projektin läpivienti

Me viemme ulkoverhousprojektin läpi vaivattomasti ja ammattitaidolla. Sinulla on sama yhteyshenkilö koko projektin läpi. Hoidamme puolestasi kaiken budjetoinnista suunnitteluun, asennukseen ja loppusiivoukseen.

Pitävä aikataulu ja hinnoittelu

Meidän kanssa sinun ei tarvitse miettiä, pitääkö annettu aikataulu ja tuleeko remontista yllättäviä lisäkuluja. Sovimme hinnan sekä aloitus- ja lopetusajankohdan aina etukäteen ja pysymme niissä.

Ammattimaista toimintaa

Olemme kunnostaneet jo yli 33 000 kotia, joten meillä on osaamista ulkoverhous- ja julkisivuremontteihin. Jätä talosi julkisivun remontointi meidän huoleksemme!

Ulkoverhouksen korjaukset ympäri vuoden Lahden alueella

Teemme ulkoverhousremontteja ympäri vuoden Lahteen. Talvi on yleensä suosituin ajankohta sille. Silloin ilmankosteus on matala ja uuden seinäpinnan saa maalattua lopulliseen maalipintaan heti keväällä, kun ilmat sallivat.

 

Prima tunnustukset

Kiinnostuitko? Kysy tarjous Priman ulkoverhousremontista Lahdessa

Ulkoverhousremontti kokemuksia – Mitä mieltä asiakkaamme ovat?

Tilaa Prima tekemään ulkoverhousremontti taloosi Lahden alueella - työ hoituu ammattitaidolla!

Talon ulkoverhouksen uusiminen on tärkeä sijoitus taloosi! Uusimalla huonokuntoisen ulkoverhouksen nostat nopeasti talosi arvoa, kohennat valtavasti sen ulkonäköä, parannat asumismukavuutta ja säästät rahaa talon lämmityskustannuksissa. Ammattitaitoisella julkisivuremontilla lisäät talosi käyttöikää kymmenillä vuosilla.

Primalta saat talon ulkoverhousremontin toiveidesi mukaan. Toteutamme sen taloosi avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme puolestasi kaikista remonttiin kuuluvista vaiheista, kuten budjetoinnista, suunnittelusta, asennuksesta ja myös loppusiivouksesta.

Paras ulkoverhousremontti.

Teemme aina ulkoverhousremontin kokonaisvaltaisesti. Tutkimme rakenteet huolellisesti. Rakenteisiin ei jätetä materiaaleja, joissa on vaurioita. Mahdolliset laho- ja kosteusvauriot korjataan pois. Rakennamme uudesta ulkoverhouksesta teknisesti toimivan, kuitenkin vanhaa rakennetta ja talon henkeä kunnioittaen. Uutta rakentaessa käytämme lämmöneristeenä huokoisia puukuitulevyjä. Ne pitävät hyvin tuulta, mutta hengittävät hirren tavoin. Puukuitulevyt eivät vaikuta talon mittasuhteisiin, eivätkä jätä ikkunoita ja ovia liian ”syvälle” rakenteisiin.

Tilaa Prima-rakentajat tekemään ulkoverhousremontti taloosi Lahdessa. Saat vaivattoman avaimet käteen -toteutuksen, ammattimaiset osaajat, ongelmitta sujuvan remontin sekä viimeistellyn ja tyylikkään uuden ulkoverhouksen kotiisi!

Ulkoverhousremontin hinta – Mitä maksaa ulkoverhousremontti Lahdessa?

Talon ulkoverhousremontin hintaan Lahdessa vaikuttavat monet asiat. Tiivistetysti sanottuna ulkoverhousremontin hinta määrittyy siitä, millainen talon vanha rakenne on sekä siitä, millainen uusi rakenne taloon tehdään. Koska nämä rakenteet vaihtelevat yksilöllisesti joka talossa, ei ulkoverhousremontista voida antaa minkäänlaisia euromääräisiä arvioita, vaan jokainen kohde on tutkittava perinpohjaisesti ennen hinta-arvion tekemistä.

Ulkoverhousremonttien hinnat vaihtelevat jopa kahden identtisen talon välillä. Esimerkiksi jos johonkin taloon suunniteltu ulkoverhousremontti maksaisi 23 700 €, niin periaatteessa identtisen talon vastaavanlaisen remontin hinta voi vaihdella jopa 18 300 € ja 36 300 € välillä toimitussisällöstä riippuen.

Helpoin tapa selvittää talosi ulkoverhousremontin hinta onkin varata meidän asiantuntija paikalle käymään ja tekemään kuntoarvio sekä hinta-arvio. Muista, että arviokäynti on aina MAKSUTON, eikä sido sinua vielä mihinkään!

Lue lisää ulkoverhouksen hinnasta sekä siitä, mistä se muodostuu.

Huolettaako remontin kustannukset?

Ei huolta, meillä on ratkaisu!

Meiltä saat edullisen Prima-rahoituksen jopa 50 000 euroon saakka. Muista lisäksi hyödyntää kotitalousvähennys. Autamme sinua molempien hakemisessa.

Usein kysyttyä - ulkoverhousremontti Lahdessa

Talon ulkoverhousremontin hintaan Lahdessa vaikuttavat monet asiat. Lyhyesti sanottuna hinta määrittyy talon vanhasta rakenteesta sekä tulevasta, uudesta rakenteesta. Nämä ovat yksilöllisiä jokaisessa talossa, joten minkäänlaisia euromääriä ulkoverhousremontista on mahdotonta sanoa. Hintavaihtelusta kertoo esimerkki, että jos johonkin taloon suunniteltu ulkoverhousremontti maksaisi 23 700 €, niin periaatteessa identtisen talon vastaavanlaisen remontin hinta voi vaihdella jopa 18 300 € ja 36 300 € välillä toimitussisällöstä riippuen. Siksi helpoin tapa saada selville oman talosi ulkoverhousremontin hinta, on kutsua asiantuntijamme kotiisi maksuttomalle arviokäynnille. Käynti ei sido sinua vielä mihinkään.

Ulkoverhousremontissa uusitaan jo aikansa elänyt ja työnsä tehnyt talon vanha ulkoverhous. Asiantunteva osaaja suunnittelee remontin hyvin. Suunnittelussa on huomioitu talon vanhat rakenteet, mahdolliset ongelmat, talon omistajan toiveet uudelle verhoukselle ja tyylillinen sopivuus talon luonteeesen. Onnistuneen remontin lopputuloksena saadaan rakenteellisesti toimiva, ammattitaidolla tehty, kauniisti viimeistelty ja näyttävä ulkoverhous taloon.

Julkisivuremontti on laaja termi, jonka alle voidaan laskea käytännössä kaikki remontit, jotka muuttavat talon ulkonäköä ulospäin. Julkisivuremonttiin kuuluvaksi lasketaan myös ulkoverhousremontti. Sen lisäksi julkisivuremonttiin sisältyy esimerkiksi kattoremontti sekä ovi- ja ikkunaremontit. Lue lisää julkisivuremontista.

Ulkoverhousremontin voi tehdä ympäri vuoden. Talvi on kuitenkin suosittua aikaa sille. Silloin ilmankosteus on matala ja uuden seinäpinnan pääsee maalaamaan lopulliseen maalipintaan heti keväällä, kun säät sallivat. Uuden ulkoverhouksen pintamaalaus on hyvä ajoittaa vähintään muutaman kuukauden päähän ulkovuoren valmistumisesta, jolloin puutavaran kosteuseläminen on ehtinyt tasaantua.

Primalla ulkoverhousremontin työaika on yleensä noin kaksi viikkoa.

Kyllä saa. Ulkoverhousremontti on kunnossapito- ja perusparannustyötä. Vuonna 2023 ulkoverhousremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 €/henkilö. Kun remontin tekee yritys, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin, saat vähentää 40 % työn osuudesta.

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE TALON ULKOVERHOUS:

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin.

Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

Alla listattuna paikkakunnat, missä Prima tekee talon ulkoverhousremontteja:

LAPPI

Kemi  Keminmaa  Simo  Tervola  Tornio 

POHJOIS-POHJANMAA, KESKI-POHJANMAA, ETELÄ-POHJANMAA ja POHJANMAA

Alajärvi  Alavieska  Alavus  Evijärvi  Haapajärvi  Haapavesi  Hailuoto  Halsua  Ii  Ilmajoki  Isojoki  Isokyrö  Kalajoki  Kannus  Karijoki  Kaskinen  Kauhajoki  Kauhava  Kaustinen  Kempele  Kokkola  Korsnäs  Kristiinankaupunki  Kruunupyy  Kuortane  Kurikka  Kuusamo  Kärsämäki  Laihia  Lappajärvi  Lapua  Lestijärvi  Liminka  Lumijoki  Luoto  Maalahti  Merijärvi  Muhos  Mustasaari  Nivala  Närpiö  Oulainen  Oulu  Pedersöre  Perho  Pietarsaari  Pudasjärvi  Pyhäjoki  Pyhäjärvi  Pyhäntä  Raahe  Reisjärvi  Seinäjoki  Sievi  Siikajoki  Siikalatva  Soini  Taivalkoski  Teuva  Toholampi  Tyrnävä  Utajärvi  Uusikaarlepyy  Vaala  Vaasa   Veteli  Vimpeli  Vöyri  Ylivieska  Ähtäri 

KAINUU

Hyrynsalmi  Kajaani  Kuhmo  Paltamo  Puolanka  Ristijärvi  Sotkamo  Suomussalmi 

KESKI-SUOMI

Hankasalmi  Joutsa  Jyväskylä  Jämsä  Kannonkoski  Karstula  Keuruu  Kinnula  Kivijärvi  Konnevesi  Kyyjärvi  Laukaa  Luhanka  Multia  Muurame  Petäjävesi  Pihtipudas  Saarijärvi  Toivakka  Uurainen  Viitasaari  Äänekoski 

POHJOIS-SAVO

Iisalmi  Joroinen  Kaavi  Keitele  Kiuruvesi  Kuopio  Lapinlahti  Leppävirta  Pielavesi  Rautalampi  Rautavaara  Siilinjärvi  Sonkajärvi  Suonenjoki  Tervo  Tuusniemi  Varkaus  Vesanto  Vieremä 

POHJOIS-KARJALA

Heinävesi  Ilomantsi  Joensuu  Juuka  Kitee  Kontiolahti  Lieksa  Liperi  Nurmes  Outokumpu  Polvijärvi  Rääkkylä  Tohmajärvi 

SATAKUNTA

Eura  Eurajoki  Harjavalta  Huittinen  Jämijärvi  Kankaanpää  Karvia  Kokemäki  Merikarvia  Nakkila  Pomarkku  Pori  Rauma  Siikainen  Säkylä  Ulvila 

PIRKANMAA

Akaa  Hämeenkyrö  Ikaalinen  Juupajoki  Kangasala  Kihniö  Kuhmoinen  Lempäälä  Mänttä-Vilppula  Nokia  Orivesi  Parkano  Pirkkala  Punkalaidun  Pälkäne  Ruovesi  Sastamala  Tampere  Urjala  Valkeakoski  Vesilahti  Virrat  Ylöjärvi 

PÄIJÄT-HÄME

Asikkala  Hartola  Heinola  Hollola  Iitti  Kärkölä  Lahti  Orimattila  Padasjoki  Sysmä 

ETELÄ-SAVO

Enonkoski  Hirvensalmi  Juva  Kangasniemi  Mikkeli  Mäntyharju  Pertunmaa  Pieksämäki  Puumala  Rantasalmi  Savonlinna  Sulkava 

VARSINAIS-SUOMI

Aura  Kaarina  Kemiönsaari  Koski TL  Kustavi  Laitila  Lieto  Loimaa  Marttila  Masku  Mynämäki  Naantali  Nousiainen  Oripää  Paimio  Parainen  Pyhäranta  Pöytyä  Raisio  Rusko  Salo  Sauvo  Somero  Taivassalo  Turku  Uusikaupunki  Vehmaa 

KANTA-HÄME

Forssa  Hattula  Hausjärvi  Humppila  Hämeenlinna  Janakkala  Jokioinen  Loppi  Riihimäki  Tammela  Ypäjä 

KYMENLAAKSO

Hamina  Kotka  Kouvola  Miehikkälä  Pyhtää  Virolahti 

ETELÄ-KARJALA

Imatra  Lappeenranta  Lemi  Luumäki  Parikkala  Rautjärvi  Ruokolahti  Savitaipale  Taipalsaari 

UUSIMAA

Askola  Espoo  Hanko  Helsinki  Hyvinkää  Inkoo  Järvenpää  Karkkila  Kauniainen  Kerava  Kirkkonummi  Lapinjärvi  Lohja  Loviisa  Myrskylä  Mäntsälä  Nurmijärvi  Pornainen  Porvoo  Pukkila  Raasepori  Sipoo  Siuntio  Tuusula  Vantaa  Vihti