Ulkoverhousremontti Askola

Ovatko ulkoseinät päässeet huonoon kuntoon? Epäiletkö rakenteissa kosteusvaurioita? Tuntuuko talo vetoisalta ja kylmältä? Olisiko aika uusia talosi ulkoverhous?

Ei hätää, täältä löydät ratkaisun ongelmaan.

Teemme ulkoverhousremontteja ja julkisivuremontteja Askolassa ympäri vuoden – 30 vuoden rautaisella kokemuksella!

Taidokkaasti tehty uusi ulkoverhous tekee talostasi uudenveroisen ja oikein huollettuna se kestää kymmeniä vuosia eteenpäin. Prima-ulkoverhous näyttää hyvältä, nostaa talon arvoa ja erityisesti Prima-lämpöverhous tuo joka vuosi myös säästöä energialaskussa.

Ulkoverhousremontti Primalta.

99%

Tyytyväiset asiakkaat

33 419+

Kunnostettua kotia

12 523+

Uusittua kattoa

100

Alan huippuammattilaista

Ulkoverhous taloon nopeasti ja helposti Primalta.

Milloin talon ulkoverhous pitää uusia?

Uusi ulkoverhous voi olla tarpeellinen, kun:

  • Maalipinta hilseilee
  • Seinät ovat vinot tai kierot
  • Haluat vaihtaa mineriittilevyt kauniiseen ja turvalliseen puupintaan
  • Ulkoverhous on kärsinyt ikkunoiden alapuolelta
  • Vanhan verhoilun kiinnitys on irtoillut
  • Epäilet kosteus- tai homevahinkoa
  • Seinät eivät ole riittävän hyvin eristetty
  • Seinissä näkyy lahovaurioita
  • Nurkissa tuntuu vetoa

Miten talon ulkoverhous uusitaan?

01.

Maksuton arviokäynti

Ulkoverhousremontti aloitetaan maksuttomalla arviokäynnillä ja suunnittelulla. Tutkimme perusteellisesti talon vanhan rakenteen ja kunnon sekä suunnittelemme yhdessä sinun kanssa remontoinnin ja lopputuloksen.

02.

Suunnittelu

Hoidamme asiakkaan puolesta kaiken aina budjetoinnista suunnitteluun, asennukseen ja loppusiivoukseen. Otamme huomioon myös ympäristön ja talon kulttuurihistorian. Saat veloituksetta ammattitaitomme käyttöösi jo remontin suunnittelussa.

03.

Purkaminen

Ulkoverhouksen korjaaminen puolestaan aloitetaan purkamalla vanhat materiaalit. Vanha pintamateriaali puretaan lähtökohtaisesti aina pois, että päästään tutkimaan rakenteet sekä niiden kunto. Jos vanhassa rakenteessa havaitaan laho- ja kosteusvaurioita, ne korjataan ammattitaitoisesti.

04.

Rakentaminen

Lisäeristäminen toteutetaan käytännössä aina jollain tasolla. Minimissään seiniin lisätään 15 mm tuulensuojalevy, jolla saadaan rakenteiden vetoisuutta ja ilmavuotoja vähennettyä ja näin asumismukavuutta jo nostettua. Valitsemme kohteeseen sopivat eriste- ja pintamateriaalit. Lämmöneristeenä käytämme puukuitulevyä tai muita kohteeseen sopivia materiaaleja. Näin kodin sisäilma pysyy raikkaana ja rakenteet terveinä.

05.

Viimeistely

Hoidamme viimeistelytyöt, kuten vesikourujen syöksyputkien takaisinasennukset, seinätikkaiden ja pelastustikkaiden asennukset sekä valaisimien ja numerokylttien kiinnittämiset.

06.

Valmis

Yleensä työaika on noin kaksi viikkoa. Prima-ulkoverhous syntyy nopeasti, myös keskellä talvea.

Julkisivuremontti talvella.

Talvi on paras ajankohta ulkoverhousremontille

Kun suunnittelet ulkoverhousremonttia kotiisi Askolassa, niin suosittelemme valitsemaan ajankohdaksi talven. Ja mielellään vielä sen hetken talvesta, kun maa on jäässä ja lumi maassa.

Talvi on paras ajankohta ulkoverhousremontin tekemiseen, sillä silloin ei ole vesisateita ja ilman kosteusprosentti on normaalia alhaisempi. Näin suojauksen tarve on vähäisempi. Talviaikaan myös piha säilyy turvassa lumen ja roudan alla.

Ulkoverhousremontti on iso urakka, joten työ on mahdollista jakaa kahdelle vuodelle, kun sitä tehdään yli vuodenvaihteen. Näin voit hyödyntää kotitalousvähennyksen molemmilta vuosilta ja säästää jopa 4500 €.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous ensi talven ulkoverhousremontista jo tänään!

Kysy lisätietoja ulkoverhouksen uusimisesta talvella!

Talon maalaus hinta.

“Ulkoverhouksen uusimisen myötä rakennuksen arvo on noussut oleellisesti täällä Askolassa. Uusi, paremmin eristetty ulkoverhous näkyy myös pienempänä sähkölaskuna. Suosittelen Prima-rakentajia talon ulkoverhousremontin ja julkisivuremontin tekijöiksi. Todella ammattimaista toimintaa ja täydellistä jälkeä.”

Kokemuksia Priman ulkoverhousremontista

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Priman ulkoverhousremontista? Katso video Vantaalla tehdystä ulkoverhousremontista.

Play Video about drupsjo-andreas

Miksi ulkoverhousremontti Primalta Askolassa?

Saat maksuttoman arviokäynnin

Tilaa meiltä asiantuntija paikalle arvioimaan talosi ulkoverhouksen kunto sekä antamaan arvio ja alustava aikataulu ulkoverhousremontista. Tämä ei sido vielä mihinkään.

Vaivaton projektin läpivienti

Me viemme ulkoverhousprojektin läpi vaivattomasti ja ammattitaidolla. Sinulla on sama yhteyshenkilö koko projektin läpi. Hoidamme puolestasi kaiken budjetoinnista suunnitteluun, asennukseen ja loppusiivoukseen.

Pitävä aikataulu ja hinnoittelu

Meidän kanssa sinun ei tarvitse miettiä, pitääkö annettu aikataulu ja tuleeko remontista yllättäviä lisäkuluja. Sovimme hinnan sekä aloitus- ja lopetusajankohdan aina etukäteen ja pysymme niissä.

Ammattimaista toimintaa

Olemme kunnostaneet jo yli 33 000 kotia, joten meillä on osaamista ulkoverhous- ja julkisivuremontteihin. Jätä talosi julkisivun remontointi meidän huoleksemme!

Ulkoverhouksen korjaukset ympäri vuoden

Teemme ulkoverhousremontteja ympäri vuoden Askolassa. Talvi on yleensä suosituin ajankohta ulkoverhouksen uusimiseen. Silloin ilmankosteus on matala ja uuden seinäpinnan saa maalattua lopulliseen maalipintaan heti keväällä, kun ilmat sallivat.

Kiinnostuitko? Kysy tarjous ulkoverhouksen uusimisesta Askolassa!

Uusi ulkoverhous taloon Primalta.

Ulkoverhousremontti Askolan alueella ammattitaidolla

Talon ulkoverhouksen uusiminen on tärkeä sijoitus taloosi! Uusimalla huonokuntoisen ulkoverhouksen nostat nopeasti talosi arvoa, kohennat valtavasti sen ulkonäköä, parannat asumismukavuutta ja säästät rahaa talon lämmityskustannuksissa. Ammattitaitoisesti tehdyllä ulkoverhousremontilla lisäät talosi käyttöikää kymmenillä vuosilla.

Primalta saat talon ulkoverhousremontin toiveidesi mukaan. Toteutamme sen taloosi avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme puolestasi kaikista remonttiin kuuluvista vaiheista, kuten budjetoinnista, suunnittelusta, asennuksesta ja myös loppusiivouksesta.

Teemme aina ulkoverhousremontin kokonaisvaltaisesti. Tutkimme rakenteet huolellisesti. Rakenteisiin ei jätetä materiaaleja, joissa on vaurioita. Mahdolliset laho- ja kosteusvauriot korjataan pois. Rakennamme uudesta ulkoverhouksesta teknisesti toimivan, kuitenkin vanhaa rakennetta ja talon henkeä kunnioittaen. Uutta rakentaessa käytämme lämmöneristeenä huokoisia puukuitulevyjä. Ne pitävät hyvin tuulta, mutta hengittävät hirren tavoin. Puukuitulevyt eivät vaikuta talon mittasuhteisiin, eivätkä jätä ikkunoita ja ovia liian ”syvälle” rakenteisiin.

Tilaa Prima-rakentajat tekemään ulkoverhousremontti taloosi Askolassa! Saat vaivattoman avaimet käteen -toteutuksen, ammattimaiset osaajat, ongelmitta sujuvan remontin sekä viimeistellyn ja tyylikkään uuden ulkoverhouksen kotiisi!

Priman ulkoverhousmallit

Prima-ulkoverhous vaakapaneloituna

Prima-vaakapaneloitu ulkoverhous tehdään usein lisäeristyksen kera. Kaikki Prima-verhousrakenteet tehdään hengittäviksi. Energiansäästöä seinistä.

Prima-ulkoverhous pystypaneloituna

Prima-pystypaneloitu ulkoverhous tehdään ristiinkoolatun ja oikaistun seinäpohjan päälle. Tällöin varmistetaan rakenteiden asianmukainen tuuletus. Kaikki Prima-verhousrakenteet tehdään hengittäviksi. Tarjoamme tämän halutessasi lisäeristyksen kera.

Prima-lämpöverhous vaakapaneloituna

Prima-vaakapaneloitu ulkoverhous voidaan tehdä myös puhallusvillan kera. Tämä tuottaa parhaan hyödyn hirsirunkoiseen taloon. Kaikki Prima-verhousrakenteet tehdään hengittäviksi. Prima-lämpöverhouksella uusi ilme kodille sekä energiansäästöä seinistä.

Paras ulkoverhousremontti.

Ulkoverhousremontin hinta Askolassa

Talon ulkoverhousremontin hintaan Askolassa vaikuttavat monet asiat. Tiivistetysti sanottuna ulkoverhousremontin hinta määrittyy siitä, millainen talon vanha rakenne on sekä siitä, millainen uusi rakenne taloon tehdään. Koska nämä rakenteet vaihtelevat yksilöllisesti joka talossa, ei ulkoverhousremontista voida antaa minkäänlaisia euromääräisiä arvioita, vaan jokainen kohde on tutkittava perinpohjaisesti ennen hinta-arvion tekemistä.

Ulkoverhousremonttien hinnat vaihtelevat jopa kahden identtisen talon välillä. Esimerkiksi jos johonkin taloon suunniteltu ulkoverhousremontti maksaisi 23 700 €, niin periaatteessa identtisen talon vastaavanlaisen remontin hinta voi vaihdella jopa 18 300 € ja 36 300 € välillä toimitussisällöstä riippuen. Lue lisää ulkoverhousremontin hinnasta.

Helpoin tapa selvittää talosi ulkoverhousremontin hinta on pyytää maksuton arviokäynti. Se ei sido sinua vielä mihinkään.

Huolettaako remontin kustannukset?

Ei huolta, meillä on ratkaisu!

Meiltä saat edullisen Prima-rahoituksen jopa 50 000 euroon saakka tarjouksen teon yhteydessä. Muista lisäksi hyödyntää kotitalousvähennys.

Usein kysytyt kysymykset – ulkoverhousremontti

Talon ulkoverhousremontin hintaan vaikuttavat monet asiat. Lyhyesti sanottuna hinta määrittyy talon vanhasta rakenteesta sekä tulevasta, uudesta rakenteesta. Nämä ovat yksilöllisiä jokaisessa talossa, joten minkäänlaisia euromääriä ulkoverhousremontista on mahdotonta sanoa. Hintavaihtelusta kertoo esimerkki, että jos johonkin taloon suunniteltu ulkoverhousremontti maksaisi 23 700 €, niin periaatteessa identtisen talon vastaavanlaisen remontin hinta voi vaihdella jopa 18 300 € ja 36 300 € välillä toimitussisällöstä riippuen. Siksi helpoin tapa saada selville oman talosi ulkoverhousremontin hinta, on kutsua asiantuntijamme kotiisi maksuttomalle arviokäynnille. Käynti ei sido sinua vielä mihinkään.

Ulkoverhousremontissa uusitaan jo aikansa elänyt ja työnsä tehnyt talon vanha ulkoverhous. Asiantunteva osaaja suunnittelee remontin hyvin. Suunnittelussa on huomioitu talon vanhat rakenteet, mahdolliset ongelmat, talon omistajan toiveet uudelle verhoukselle ja tyylillinen sopivuus talon luonteeesen. Onnistuneen remontin lopputuloksena saadaan rakenteellisesti toimiva, ammattitaidolla tehty, kauniisti viimeistelty ja näyttävä ulkoverhous taloon.

Julkisivuremontti on laaja termi, jonka alle voidaan laskea käytännössä kaikki remontit, jotka muuttavat talon ulkonäköä ulospäin. Julkisivuremonttiin kuuluvaksi lasketaan myös ulkoverhousremontti. Sen lisäksi julkisivuremonttiin sisältyy esimerkiksi kattoremontti sekä ovi- ja ikkunaremontit.

Ulkoverhousremontin voi tehdä ympäri vuoden. Talvi on kuitenkin suosittua aikaa sille. Silloin ilmankosteus on matala ja uuden seinäpinnan pääsee maalaamaan lopulliseen maalipintaan heti keväällä, kun säät sallivat. Uuden ulkoverhouksen pintamaalaus on hyvä ajoittaa vähintään muutaman kuukauden päähän ulkovuoren valmistumisesta, jolloin puutavaran kosteuseläminen on ehtinyt tasaantua.

Primalla ulkoverhousremontin työaika on yleensä noin kaksi viikkoa.

Kyllä saa. Ulkoverhousremontti on kunnossapito- ja perusparannustyötä. Vuonna 2024 ulkoverhousremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 €/henkilö. Kun remontin tekee yritys, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin, saat vähentää 40 % työn osuudesta.

Lue aiheesta lisää blogistamme

Kuitusementti – nykyaikainen ja lähes huoltovapaa ulkoverhouspaneeli

Moderni kuitusementti tarjoaa näyttävän ja lähes huoltovapaan ratkaisun talollesi. Tässä blogissa pureudumme tämän ulkoverhouspaneelin…

Energiaremontti omakotitalo – näillä remonteilla säästät energiaa ja lisäät kiinteistösi arvoa

Energiaremontti omakotitalo – mitä se tarkoittaa ja mitä hyötyä energiaremontin tekemisestä on? Tässä artikkelissa…

Rintamamiestalo ulkoverhous

Rintamamiestalon ulkoverhouksen uusiminen ei ole pelkästään esteettinen päivitys, vaan sen avulla voidaan parantaa talon…
Kokemuksia Prima.

Tarjouspyyntölomake

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin. Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

Primalta ulkoverhouksen uusimiset ympäri Suomen

Äänekoski, Ähtäri, Akaa, Alajärvi, Alavieska, Alavus, Asikkala, Aura, Enonkoski, Espoo, Eura, Eurajoki, Evijärvi, Forssa, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Halsua, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Hamina, Hankasalmi, Hanko, Harjavalta, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinävesi, Heinola, Helsinki, Hirvensalmi, Hollola, Huittinen, Humppila, Hyrynsalmi, Hyvinkää, Ii, Iisalmi, Iitti, Ikaalinen, Ilmajoki, Ilomantsi, Imatra, Inkoo, Isojoki, Isokyrö, Jämijärvi, Jämsä, Janakkala, Järvenpää, Joensuu, Jokioinen, Joroinen, Joutsa, Juuka, Juupajoki, Juva, Jyväskylä, Kaarina, Kaavi, Kajaani, Kalajoki, Kangasala, Kangasniemi, Kankaanpää, Kannonkoski, Kannus, Karijoki, Karkkila, Kärkölä, Kärsämäki, Karstula, Karvia, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kauniainen, Kaustinen, Keitele, Kemi, Keminmaa, Kemiönsaari, Kempele, Kerava, Keuruu, Kihniö, Kinnula, Kirkkonummi, Kitee, Kiuruvesi, Kivijärvi, Kokemäki, Kokkola, Konnevesi, Kontiolahti, Korsnäs, Koski Tl, Kotka, Kouvola, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuhmo, Kuhmoinen, Kuopio, Kuortane, Kurikka, Kustavi, Kuusamo, Kyyjärvi, Lahti, Laihia, Laitila, Lapinjärvi, Lapinlahti, Lappajärvi, Lappeenranta, Lapua, Laukaa, Lemi, Lempäälä, Leppävirta, Lestijärvi, Lieksa, Lieto, Liminka, Liperi, Lohja, Loimaa, Loppi, Loviisa, Luhanka, Lumijoki, Luoto, Luumäki, Maalahti, Mäntsälä, Mänttä-Vilppula, Mäntyharju, Marttila, Masku, Merijärvi, Merikarvia, Miehikkälä, Mikkeli, Muhos, Multia, Mustasaari, Muurame, Mynämäki, Myrskylä, Naantali, Nakkila, Närpiö, Nivala, Nokia, Nousiainen, Nurmes, Nurmijärvi, Orimattila, Oripää, Orivesi, Oulainen, Oulu, Outokumpu, Padasjoki, Paimio, Pälkäne, Paltamo, Parainen, Parikkala, Parkano, Pedersöre, Perho, Pertunmaa, Petäjävesi, Pieksämäki, Pielavesi, Pietarsaari, Pihtipudas, Pirkkala, Polvijärvi, Pomarkku, Pori, Pornainen, Porvoo, Pöytyä, Pudasjärvi, Pukkila, Punkalaidun, Puolanka, Puumala, Pyhäjärvi, Pyhäjoki, Pyhäntä, Pyhäranta, Pyhtää, Raahe, Rääkkylä, Raasepori, Raisio, Rantasalmi, Rauma, Rautalampi, Rautavaara, Rautjärvi, Reisjärvi, Riihimäki, Ristijärvi, Ruokolahti, Ruovesi, Rusko, Saarijärvi, Säkylä, Salo, Sastamala, Sauvo, Savitaipale, Savonlinna, Seinäjoki, Sievi, Siikainen, Siikajoki, Siikalatva, Siilinjärvi, Simo, Sipoo, Siuntio, Soini, Somero, Sonkajärvi, Sotkamo, Sulkava, Suomussalmi, Suonenjoki, Sysmä, Taipalsaari, Taivalkoski, Taivassalo, Tammela, Tampere, Tervo, Tervola, Teuva, Tohmajärvi, Toholampi, Toivakka, Tornio, Turku, Tuusniemi, Tuusula, Tyrnävä, Ulvila, Urjala, Utajärvi, Uurainen, Uusikaarlepyy, Uusikaupunki, Vaala, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus, Vehmaa, Vesanto, Vesilahti, Veteli, Vieremä, Vihti, Viitasaari, Vimpeli, Virolahti, Virrat, Vöyri, Ylivieska, Ylöjärvi, Ypäjä