ILMAINEN KUNTOARVIO PYYDÄ TARJOUS »

OTA YHTEYTTÄ: 020 775 1350

Taidokkaasti tehty uusi ulkoverhous –ja talo on kuin uusi

Prima-ulkoverhous näyttää hyvältä, nostaa talon arvoa ja
erityisesti Prima-lämpöverhous tuo joka vuosi myös säästöä energialaskussa.
Aloitetaan yhteisellä suunnittelupalaverilla. Saat veloituksetta
ammattitaitomme käyttöösi remonttisi suunnittelussa.

Tilaa ilmainen kuntoarvio

Kokemuksia Prima-ulkoverhouksesta

Ulkoverhous toiveittesi mukaisena

Ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa talosi ulkoverhouksen Avaimet käteen. Oheinen video näyttää miten teimme ulkoverhouksen Vantaalla tiiliverhoiltuun 70-luvun taloon. Asiakkaan ideat ja Priman käytännön tietotaito loivat erittäin onnistuneen lopputuloksen. Myös tiilipintaiset päädyt verhoiltiin paneelilla. Talosta tuli kuin uusi. Tässä tapauksessa tehtiin ulkoverhouksen lisäksi kattorakenteiden uudistus.

Rakenteisiin ei jätetä materiaaleja, joissa on vaurioita. Mahdolliset laho- ja kosteusvauriot luonnollisestikin korjataan alta pois. Uutta ulkoverhousta rakentaessamme käytämme lämmöneristeenä huokoisia puukuitulevyjä. Ne pitävät hyvin tuulta mutta hengittävät hirren tavoin. Puukuitulevyt eivät vaikuta talon mittasuhteisiin eivätkä jätä ikkunoita ja ovia liian ”syvälle” rakenteisiin

Pyydä meidät ilmaiselle arviointi- ja suunnittelukäynnille.     Tilaa kuntoarvio

Miten ulkoverhousremontti tehdään?

Ulkoverhoustyö alkaa kuntokartoituksella ja suunnittelulla. Sitten asentajat tulevat purkamaan vanhat materiaalit. Korjaamme ammattitaitoisesti mahdolliset laho- ja kosteusvauriot ja valitsemme kohteeseen sopivat eriste- ja pintamateriaalit. Lämmöneristeenä käytämme puukuitulevyä tai muita kohteeseen sopivia materiaaleja. Näin kodin sisäilma pysyy raikkaana ja rakenteet terveinä. Hoidamme asiakkaan puolesta kaiken aina budjetoinnista suunnitteluun, asennukseen ja loppusiivoukseen. Otamme huomioon myös ympäristön ja talon kulttuurihistorian.

Kauanko remontti kestää?

Yleensä työaika on noin kaksi viikkoa. Prima-ulkoverhous syntyy nopeasti, myös keskellä talvea.

Milloin talon ulkoverhoilu on syytä uudistaa?

Seuraavat oireet ovat merkkejä siitä, että uusi ulkoverhous voi olla ajankohtainen:

 • Maalipinta hilseilee
 • Seinät ovat vinot tai kierot
 • Haluat vaihtaa mineriittilevyt kauniiseen ja turvalliseen puupintaan
 • Ulkoverhous on kärsinyt ikkunoiden alapuolelta
 • Vanhan verhoilun kiinnitys on irtoillut
 • Epäilet kosteus- tai homevahinkoa
 • Seinät eivät ole riittävän hyvin eristetty
 • Seinissä näkyy lahovaurioita
 • Nurkissa tuntuu vetoa

Prima seinäratkaisut

Prima-ulkoverhous,
Vaakapaneloituna

Prima-vaakapaneloitu ulkoverhous tehdään usein lisäeristyksen kera – pyydä tästä tarjous! Kaikki Prima-verhousrakenteet tehdään hengittäviksi. Energiansäästöä seinistä!

Prima-ulkoverhous,
Pystypaneloitu

Prima-pystypaneloitu ulkoverhous tehdään ristiinkoolatun ja oikaistun seinäpohjan päälle. Tällöin varmistetaan rakenteiden asianmukainen tuuletus. Kaikki Prima-verhousrakenteet tehdään hengittäviksi. Tarjoamme tämänkin halutessasi lisäeristyksen kera!

Prima-lämpöverhous,
Vaakakapaneloituna

Prima-vaakapaneloitu ulkoverhous voidaan tehdä myös puhallusvillan kera. Tämä tuottaa parhaan hyödyn hirsirunkoiseen taloon. Kaikki Prima-verhousrakenteet tehdään hengittäviksi. Prima-lämpöverhouksella uusi ilme kodille sekä energiansäästöä seinistä!

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia

Asiakastarinat-sivulla asiakkaamme kertovat miten olemme onnistuneet

LUE LISÄÄ

Muista joustava rahoitus

Lainaa kerralla jopa 50 000 euroa.
Kysy lisätietoja alue-edustajaltamme.

LUE LISÄÄ

Miksi Prima-remontti kannattaa?

 • Kodin arvo nousee
 • Energiatehokkuus tuo säästöjä
 • Huoletonta asumista
 • Pitävä aikataulu ja hinnoittelu
 • Prima työmaavastaava

bt-aluedustajat

Pyydä meidät ilmaiselle arviointi- ja suunnittelukäynnille.     Tilaa kuntoarvio

OHJEITA JA VINKKEJÄ

Kun haluat uusia ulkoverhouksen, tai kun tarvitset seiniin lisäeristyksen, varaa suunnitteluun riittävästi aikaa ja hyödynnä ammattilaisen tarjoama apu, jotta saat lopputuloksesta miellyttävän ja kestävän. Ulkovuorausmalleja on nimittäin useita ja niillä voidaan vaikuttaa kotisi (tai mökkisi) ulkonäköön todella paljon. Toisinaan asiakkaamme kertovat hakeneensa ideoita paneelimalleista, panelointisuunnasta tai vaikkapa värivaihtoehdoista omasta asuinympäristöstään ja ovat sitten ottaneet yhteyttä…

Julkisivuremontti on laaja termi, jonka alle voidaan laskea käytännössä kaikki remontit, jotka muuttavat talon ulkonäköä ulospäin. Esimerkkeinä ulkoverhousremontti, kattoremontti sekä ovi- ja ikkunaremontit. Julkisivuremontti tarkoittaa tämän artikkelin tapauksessa pääasiassa ulkoverhous- ja kattoremontteja, koska ne ovat kaksi selkeästi näkyvintä ja suurinta julkisivuremonttia. Uusi katto ja tyylikäs ulkoverhous tekevät talosta ryhdikkään, terveen ja nostavat sen arvoa. Julkisivuremontti…

Aivan ensimmäiseksi voidaan todeta, että tässä artikkelissa ei sanota ulkoverhouksen hinnasta minkäännäköisiä euromäärä-arvioita, koska se ei luotettavasti ilman perinpohjaista kohdekatselmusta onnistu. Jos johonkin taloon suunniteltu remontti maksaisi 18 700€, niin periaatteessa identtisen talon verhouksen hinta voi vaihdella jopa 16 300€ ja 26 300€ välillä toimitussisällöstä riippuen. Tässä artikkelissa perehdymme seikkoihin, jotka vaikuttavat ja määräävät ulkoverhouksen hinnan kunkin kohteen mukaan….

© 2020 Prima-rakentajat – Pintaa perusteellisemmin!