Kokonaisvaltainen julkisivuremontti Laukaassa

Eeva Kotkanojan koti Laukaassa, Keski-Suomessa, sai uuden ilmeen Priman toimesta. Koska toteutus oli niin laaja, se jaettiin kahden eri vuoden puolelle. Eeva haluaakin nyt jakaa kanssasi tyytyväisen asiakkaan tarinan ja kertoa miten löysi Priman, kuinka sovitut asiat etenivät ja mitä mieltä hän on lopputuloksesta. Tässä tarinassa käydään läpi Eevan kokemukset yhteistyöstä Priman kanssa.

Julkisivuremontti Laukaa, kokemuksia Prima-rakentajista.
Asiakaskokemuksia Prima-rakentajat ennen.
Remonttikohde ennen remonttia. Klikkaa halutessasi isommaksi.

”Hyvää on helppo kehua!” – Eevan koti sai uuden ilmeen

Tämä upea omakotitalo sijaitsee Peurunkajärven rannalla. Alun perin tontilla on ollut talviasuttava huvila, jota on perheen kasvaessa laajennettu, sen käyttötarkoitus on muutettu vakituiseksi asunnoksi ja lopulta tämä kauniilla paikalla sijaitseva omakotitalo oli aika remontoida kattavasti.

Prima toteutti niin talon ulkopuolen uudistamiset kuin rantasaunankin kokonaisilmeen uudistamisen.

Talon osalta Priman asentajat uusivat talon ikkunat ja ulko-ovet, tarkastivat ja maalasivat ulkoverhouksen, tarkistivat ja osittain uusivat vesikaton, sekä asensivat uudet sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Lisäksi talon sokkeli levytettiin, sekä tehtiin terassit ja portaat.

Rantasaunan julkisivu maalattiin ja sen vesikatto uusittiin.

Kun Eevan kodin ulkoremontti tuli ajankohtaiseksi, hän sanoi etsineensä sopivaa tekijää netistä. ”Etsin ja löysin Prima-rakentajat ja olin tyytyväinen huomatessani, että tämä firma pystyy hoitamaan kodin ulkoremontteja hyvin kattavasti ja vieläpä paikallisin voimin.” Eeva kertoo, että hänelle oli tärkeää myös se, että Priman myyjä tuli yhteydenoton jälkeen nopeasti paikalle, se antoi hänelle luotettavan kuvan asioiden sujumisesta.

”Etsin ja löysin Prima-rakentajat ja olin tyytyväinen huomatessani, että tämä firma pystyy hoitamaan kodin ulkoremontteja hyvin kattavasti ja vieläpä paikallisin voimin."

Asiakaskokemuksia Prima-rakentajat jälkeen.
Remonttikohde remontin jälkeen. Klikkaa halutessasi isommaksi.

Kun remonttihaaveista ja -tarpeista alettiin keskustelemaan, huomasi Eeva Priman myyjän hyödyntävän ammattitaitoaan tuomalla keskusteluun runsaasti tarpeellista tietoa erilaisista toteutusmahdollisuuksista ja avustamalla päätöksenteossa, kuunneltuaan ensin hänen tarpeitaan. ”Olin erittäin tyytyväinen myyjän ammattitaitoon ja kykyyn kertoa jopa pienistäkin remontteihin liittyvistä yksityiskohdista.”

”Kari ei ollut vain myyjä, vaan myös aktiivinen suunnittelija, joka esitteli erilaisia vaihtoehtoja ja keskusteli niistä kanssani.”

Kun suunnitelma toteutettavista remonteista oli valmis ja sitä vastaava tarjous tuntui realistiselta ja kattavalta, olikin aika tehdä sopimus. Sopimus Priman kanssa tehtiin kirjallisesti, jolloin hinnat eri urakoiden osalta oli jo etukäteen selvillä, eikä Eevan tarvinnut miettiä yllättävien piilokulujen ilmaantumista.

Sitten olikin aika aloittaa työt.

Eeva kertoo sopineensa Priman kanssa töiden vaiheistamisesta kahdelle eri vuodelle. Lisäksi sovittiin, että työt aloitetaan rantasaunasta. Sen jälkeen jatkettiin talon ulkoverhouksen uusimisella. Näiden jälkeen uusittiin vielä autotallin nosto-ovet ja tehtiin kolmeen ilmansuuntaan avautuvat terassit.

Priman asentajat olivat Eevan mukaan huipputyyppejä. He olivat motivoituneita, käteviä ja kohteliaita. He pitivät hyvin yhteyttä ja huomioivat esiinnousseita toiveita työn edetessä. Yhteistyö eri osapuolten kanssa oli saumatonta ja koko iso projekti toteutui sovitussa aikataulussa ilman mainittavia viivästyksiä. Laadunvalvonta, tavaroiden toimitus ajallaan ja jätteiden väli- ja loppusiivoukset hoituivat erinomaisesti.

Lopputulokseen ja hinta-laatusuhteeseen Eeva on tosi tyytyväinen. Hän suosittelee Prima-rakentajia lämpimästi kaikille kodin ulkopuolen remontteja tarvitseville ja antaa Primalle arvosanaksi 11/10!

Priman porukka kiittää Eevaa mainiosti sujuneesta yhteistyöstä ja toivottaa onnellista asumista uudistetussa kodissa!

”Olin erittäin tyytyväinen myyjän ammattitaitoon ja kykyyn kertoa jopa pienistäkin remontteihin liittyvistä yksityiskohdista.”

Jos haluat keskustella kodin julkisivuremonteista ammattilaisten kanssa, ota yhteyttä Prima-rakentajiin jo tänään!

Pentti Leikkainen, Kajaani
"Ystävällisyys ja hyvä yhteistyö"
Read More
Mirja Auranen, Säkylä
"Erinomainen työn jälki"
Read More
Olavi ja Liisa Paajanen, Valko
"Ahkerat työntekijät ja hyvä jälki. Voikohan tuota enää parantaa! Hyvä!
Read More
Tapani Kukkonen, Oulu
"Myyjän vastuunkanto ja ammattitaito"
Read More