Kattoremontti Tampereella

Kattoremontti Tampereella Primalta.
Kattoremontti Tampereella Primalta.

Uusi komea katto Ala-Pispalaan!

Tampereen Ala-Pispalassa asuva Michael Rossing havaitsi, että hänen 100 vuoden ikään ehtineen omakotitalonsa vanha konesaumakatto, jossa ei ollut tuulettuvaa kattorakennetta, oli päässyt hiukan vuotamaan. Kantaviin rakenteisiin oli jo tullut ensimmäisiä merkkejä kosteusvauriosta.

Micke päätti, että katto tulee uusia perusteellisesti, jotta ongelmista päästään lopullisesti eroon, eikä asiaa tarvitsisi enää jatkossa murehtia. Hän päätti, että ostopäätöksen pääkriteereinä olisivat korjauksen aikataulu, hinta, sekä luonnollisesti se, että urakoitsija on luotettava. Nämä mielessään hän etsi kattorakentamisen ammattilaisia internetistä ja löysi Prima-rakentajat.

Micke otti yhteyttä Priman edustajaan ja huomasi saavansa kiitettävällä tasolla olevaa asiakaspalvelua. Hän olikin hyvin tyytyväinen saatuaan jo ensimmäisessä keskustelussa selvyyden mahdolliseen toteuttamisaikatauluun.

Suunnitelmat kuntoon

Priman edustaja saapuikin suorittamaan katon kuntokartoituksen puhelinkeskustelusta parin tunnin kuluttua. Kuntokartoituksessa muun muassa koko kattorakenne, läpiviennit ja kattolyhtyjen rungot tarkastettiin. Tarkastuksessa havaittiin, että kattoniskoina oli käytetty nykystandardeja heikompaa materiaalia. Samalla keskusteltiin ja sovittiin mahdollisen kattoremontin laajuudesta.

Suunnitelmasta sopimukseen

Kuntokartoituksen ja käytyjen keskustelujen pohjalta Priman edustaja laski urakkatarjouksen, jossa huomioitiin myös se, että kattoremontin yhteydessä uudistettavat pellitykset ja paneloinnit haluttiin toteuttaa vanhaa tyyliä kunnioittaen. Micken mielestä Priman tarjous oli hinnaltaan kohtuullinen ja sisällöltään selkeä, eikä tilaajalle siksi jäänyt pelkotilaa mahdollisista piilokustannuksista. Niinpä sitten sovittiin, että urakka toteutetaan.

Kurkistus vintille kertoo monesti katon oikeasta kunnosta enemmän kuin pintapuolinen tarkastus
Kurkistus vintille kertoo monesti katon oikeasta kunnosta enemmän kuin pintapuolinen tarkastus
vanha eriste
vanha eriste

Muutakin kuin uutta terästä

Prima-rakentajien edustaja Kasperi Leppänen toteaa, että kuntotarkastuksessa havaitut ongelmakohdat korjattiin kattoremontin yhteydessä. Tärkeimpänä asiana oli luonnollisesti poistaa kattovuodon aiheuttanut ongelma, oikaista kattopohja, sekä toteuttaa kattoremontti tuulettuvalla kattorakenteella aluskatteen kera. Lisäksi kattoniskoja vahvistettiin ja katto pellitettiin laadukkaalla Weckman Progantti -lukkosaumakatteella. Micke toteaakin: ”Priman palvelun tehokkuus oli huippuluokkaa. Prosessi on hyvin virtaviivainen ja selkeä tilaajan näkökulmasta katsottuna.”

Loppu hyvin, kaikki Priimaa!

Lopuksi Micke toteaa: ”En ole kattoalan ammattilainen, mutta kokemukseni on hyvin positiivinen, kun katto ei enää vuoda ja on myös visuaalisesti kaunis. Palvelun toteutus oli kokonaisuutena ensiluokkaista ihan ensikontaktista, tarjoukseen ja varsinaiseen toteutukseen asti. Jokaiseen työvaiheeseen oli tarjolla ammattitaitoista henkilökunta. Pikkutarkkana ihmisenä todettakoon myös, että työn jälki on kiitettävällä tasolla. Olen jo suositellut Prima-rakentajia tuttavilleni!”

Kattoremontti Tampereella Primalta.
Kattoremontti Tampereella Primalta.
Pentti Leikkainen, Kajaani
"Ystävällisyys ja hyvä yhteistyö"
Read More
Mirja Auranen, Säkylä
"Erinomainen työn jälki"
Read More
Olavi ja Liisa Paajanen, Valko
"Ahkerat työntekijät ja hyvä jälki. Voikohan tuota enää parantaa! Hyvä!
Read More
Tapani Kukkonen, Oulu
"Myyjän vastuunkanto ja ammattitaito"
Read More