Kattoremontti ja ulkoverhous Lohjalla

bg-ulkoverhous-lohja
Priman ulkoverhous ja kattoremontti Lohjalla.

Mikko Lehtonen: “Prima-rakentajien vahvuudet ovat kokonaisvastuu ja hommien sujuvuus!”

Kristiina ja Mikko Lehtosella on kokemusta Prima-rakentajien kanssa tehdystä
yhteistyöstä jo useamman remontin tiimoilta. Viimeisimpänä yritys remontoi
Lehtosten Lohjalla sijaitsevan omakotitalon katon ja ulkoverhouksen. Kumppaniksi
Prima valikoitui heidän kantaman kokonaisvastuunsa ansiosta.

Lehtoset asuvat tätä nykyä Mikon isoisän 1930-luvun lopussa rakentamassa omakotitalossa. Talon seinät oli viimeksi maalattu 1970-luvun alkupuolella, ja katto oli täysin alkuperäinen. Tarve remontille juonsi juurensa Lehtosten pitkäaikaiseen unelmaan talon uudistamisesta ja laajentamisesta.

– Oltiin haaveiltu tällaisesta remontista jo aiemmin. Teetettiin Prima-rakentajilla iso remontti jo edelliseen omakotitaloomme ja siitä jäi hyvä kokemus. Kun he vaihtoivat meille muutaman ikkunan tähän taloon aiemmin, kysyimme, voisivatko he tehdä isommankin urakan, jossa talon ulkoasu muuttuu ja taloa laajennetaan, Mikko muistelee.

– Sehän onnistui! Kilpailutimme toki remontin, mutta Prima-rakentajat voitti sen selvästi: he olivat ainut yritys, joka pystyi tarjoamaan kaiken avaimet käteen -periaatteella. He suunnittelivat ja toteuttivat katon, julkisivun ja laajennuksen. Tarjous oli myös rahassa mitattuna edullisin.

“Parasta on se sujuvuus, millä hommat hoituvat!”

Laajassa remontissa Prima-rakentajat purki vanhan verhoilun ja katon pois, jonka jälkeen talo verhoiltiin uudelleen ja katto asennettiin. Samassa yhteydessä myös talon vanhan kuistin päälle rakennettiin uutta asuintilaa yhteensä yhdeksän neliön verran. Erityisen tyytyväisiä Lehtoset ovat siihen, miten hyvin remontti sujui.

– Se meni oikein hienosti! Remontti oli meidän kannalta todella helppo, koska Prima-rakentajat hoiti kokonaisuuden. Ei tarvinnut itse tilata jätelavoja tai muuta. Todella asiakaslähtöistä palvelua saimme heiltä, Mikko kehuu.

– Myös keskusteluyhteys yrityksen ja meidän välillä oli erinomainen. Heiltä on vastattu meille joka kerta, ja jos jotain aikataulumuutoksia on heidän puoleltaan tullut, meitä on pidetty hyvin ajan tasalla näistä etukäteen.

Talo näyttää nyt upealta

Pariskunta on tyytyväinen remontin lopputulokseen. Remontti valmistui perheen lomaillessa Lapissa, josta palatessaan Kristiina ja Mikko kiiruhtivat katsomaan uuden ulkoasun saanutta taloaan.

– Ei maltettu odottaa viikonloppuun asti, vaan vietiin lapset mummolaan ja tultiin vaimon kanssa jo katsomaan taloa ja polttamaan urakalla puita, jotta saatiin talo lämpimäksi, Mikko naurahtaa.

– Ei siinä ne TV-sarjoista tutut ihastuksen huudahdukset kaukana olleet, kun nähtiin talo! Vaikka itsellä oli vahvat mielikuvat siitä, miltä talo tulisi näyttämään, niin valmiin toteutuksen nähdessä ei voinut kuin todeta, että upea se on!

– Prima-rakentajia olen jo tuttaville suositellutkin hyvänä kumppanina tällaisiin hommiin. Meille merkitsi se, että voidaan luottaa työntekijöihin ja jättää avaimet heidän haltuunsa. Tämän yrityksen kohdalla tuetaan myös aidosti kotimaista työtä, koska raha jää Suomeen, Mikko toteaa lopuksi.

Lohja ulkoverhous ja kattoremontti.

Kuvagalleria

Pentti Leikkainen, Kajaani
"Ystävällisyys ja hyvä yhteistyö"
Read More
Mirja Auranen, Säkylä
"Erinomainen työn jälki"
Read More
Olavi ja Liisa Paajanen, Valko
"Ahkerat työntekijät ja hyvä jälki. Voikohan tuota enää parantaa! Hyvä!
Read More
Tapani Kukkonen, Oulu
"Myyjän vastuunkanto ja ammattitaito"
Read More