Kattoremontti Karkkilassa

Heiniöiden unelma yläkerrasta

Outi ja Jaakko Heiniö Karkkilasta tekivät Outin isoisän 1949 rakentamaan taloon suuren muodonmuutoksen. Katon uusimisen yhteydessä saatiin käytännössä kokonaan uusi yläkerta kattoterasseineen. Suuresta asumistilan lisäyksestä huolimatta kattorakenteiden korotus oli sen verran maltillinen, ettei talo eroa liikaa samantyyppisistä naapuritaloista.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tapaan, jolla Priman hoiti koko projektin, kehaisee Outi Heiniö. – Moni muu kattorakentaja jätti tarjouksen tekemättä, mutta Prima tarjoutui toteuttamaan suuren ideamme kanssamme. Olimme kuulleet Primasta hyviä suosituksia.

– Teimme katon ja kattoterassin lisäksi ulkoverhouksen uusiksi Priman kanssa. Kaikki sujui hallitusti ja ajallaan, ilman suuria yllätyksiä.

– Remontin kustannukset pysyivät kohtuullisella tasolla, osallistuimmehan itsekin melko paljon työn tekemiseen. Kotitalousvähennys myös osaltaan huojensi kustannuksia. – Unelmamme on tullut nyt todeksi. Oma rakas mummolani on nyt oman perheeni unelmien koti, sanoo Outi Heiniö tyytyväisenä.

Muutosprosessi

Heiniöiden koti Karkkilassa näyttää edelleen ulkoapäin lähes samanlaiselta kuin
naapurien talot, vaikka kattouudistuksen yhteydessä saatiin yläkertaa paljon uutta,
toimivaa ja valoisaa tilaa perheen asumiseen.

Pentti Leikkainen, Kajaani
"Ystävällisyys ja hyvä yhteistyö"
Read More
Mirja Auranen, Säkylä
"Erinomainen työn jälki"
Read More
Olavi ja Liisa Paajanen, Valko
"Ahkerat työntekijät ja hyvä jälki. Voikohan tuota enää parantaa! Hyvä!
Read More
Tapani Kukkonen, Oulu
"Myyjän vastuunkanto ja ammattitaito"
Read More