Kattoremontti Jyvaskylässä

bg-kattoremontti-jyvaskyla
Kattoremontti omakotitaloon Primalta.

Ammattitaitoista ja osaavaa palvelua!

Arto Vallenius asuu vuonna 1954 rakennetussa omakotitalossa Jyväskylässä. Muuttaessaan taloon vuonna 1998 Valleniukset tekivät kotiinsa ison remontin. Talon katto oli kuitenkin alkuperäiskuntoinen vuoteen 2015 saakka, jolloin aloitettu parvekeremontti laajeni kattoremontiksi. Remontin suoritti Prima-rakentajat.

Valleniusten kattoremontti Jyväskylässä sai alkunsa, kun vanha, vettä sisälle vuotanut ulkoparveke päätettiin muuttaa sisätilaksi ja kattaa. Samalla kertaa asukkaat päättivät uusia myös talon alkuperäiskuntoisen tiilikaton. Arto löysi netistä Prima-rakentajat Oy:n, joka valikoitui remontin tekijäksi.

– Kesäkuussa Prima-rakentajat alkoi purkaa vanhaa kattoa ja parveketta. Pinnoitteet purettiin kantavaan laattaan saakka, jonka jälkeen asentajat alkoivat tehdä uusia rakenteita ja pintaa, Arto kertoo.

Remontti sujui hyvin

Arto on tyytyväinen suoritettuun remonttikokonaisuuteen. Noin kaksi kuukautta kestänyt remontti oli hänen mukaansa etenkin parvekkeen muutostöiden osalta tarkkaa työtä.

– Voin sanoa, että remontti sujui tosi hyvin. Prima otti meidän vaatimukset hyvin huomioon ja hoiti siivoukset lopuksi. Meidän asumiseen remontti ei vaikuttanut, Arto toteaa.

Ilmeisen hyvin tehty

Sekä Prima-rakentajien palvelu että työn laatu miellyttävät asiakkaita. Parvekkeen muuntaminen sisätilaksi lisäsi tilankäyttöä, ja kosteudesta vahingoittuneet rakenteet on korjattu. Myös katto näyttää hyvältä.

– Hyvin tehty työ! Rappauksessakaan ei näy ongelmia ensimmäisen talven jälkeen, joten ilmeisen hyvin tämä on tehty.

– Prima on erittäin hyvin toimiva yritys. Ammattitaitoista ja osaavaa palvelua, jota saa niin puhelimessa kuin paikan päälläkin. Suosittelen!

Kattoremontti omakotitaloon.

Kuvagalleria

Pentti Leikkainen, Kajaani
"Ystävällisyys ja hyvä yhteistyö"
Read More
Mirja Auranen, Säkylä
"Erinomainen työn jälki"
Read More
Olavi ja Liisa Paajanen, Valko
"Ahkerat työntekijät ja hyvä jälki. Voikohan tuota enää parantaa! Hyvä!
Read More
Tapani Kukkonen, Oulu
"Myyjän vastuunkanto ja ammattitaito"
Read More