Rintamamiestalo ulkoverhous

Tässä artikkelissa käsittelemme seuraavia asioita

Rintamamiestalon ulkoverhouksen uusiminen ei ole pelkästään esteettinen päivitys, vaan sen avulla voidaan parantaa talon energiatehokkuutta, sisäilman laatua ja asumismukavuutta. Sen yhteydessä on helppo tehdä myös kattoremontti tai ovi- ja ikkunaremontti.

Tässä artikkelissa kerromme rintamamiestalon ulkoverhousremontista. Jos olet suunnittelemassa ulkoverhousremonttia rintamamiestaloon, lue tämä ensin. Muista myös, että meiltä saat asiantuntijan tekemän kuntoarvion ulkoverhouksen remonttitarpeesta ilmaiseksi. Se on paras tapa aloittaa ulkoverhousremontin suunnittelu, eikä sido sinua vielä mihinkään. Lisäksi toteutamme laadukkaita ulkoverhousremontteja kaikkialla Suomessa ympäri vuoden ammattitaidolla ja rautaisella kokemuksella.

Mikä on ulkoverhousremontti?

Ulkoverhousremontissa rakennuksen ulkoseinien pintamateriaalit uusitaan tai korjataan. Tämä voi sisältää vanhan verhouksen poiston, mahdollisten rakenteellisten vaurioiden korjauksen, lisäeristyksen asentamisen ja uuden ulkoverhousmateriaalin asennuksen.

Ulkoverhousremontin tavoitteena on usein parantaa rakennuksen ulkonäköä, suojata sitä sääolosuhteilta, parantaa energiatehokkuutta ja lisätä asumismukavuutta.

Ulkoverhousremontti voi vaihdella yksinkertaisesta pintaremontista, kuten maalaamisesta tai laudoituksen uusimisesta, kattavaan peruskorjaukseen, jossa uusitaan koko ulkokuori ja ehkä lisätään lisäeristystä.

Uusi ulkoverhous taloon Primalta.

Rintamamiestalon ulkoverhouksen hinta

Rintamamiestalon ulkoverhouksen hinta on monen tekijän summa. Hintaan vaikuttavat mm.

 • Materiaalivalinnat – Esimerkiksi perinteinen ja suosittu puu on edullinen, kestävä ja esteettisesti miellyttävä. Verhoilun voi tehdä myös esimerkiksi tiilillä, joka on kalliimpi vaihtoehto.
 • Työn laajuus – Pienet paikkaukset ja korjaukset ovat luonnollisesti edullisempia kuin koko julkisivun uusiminen.
 • Rakennuksen kunto – Jos rakenteissa on merkittäviä vaurioita, kuten lahoamista tai kosteusvaurioita, ne on korjattava ennen uuden verhouksen asentamista. Tämä voi lisätä remontin kustannuksia, mutta on välttämätöntä rakennuksen pitkäikäisyyden ja turvallisuuden kannalta.
 • Erikoistarpeet ja -vaatimukset – Rintamamiestalojen kohdalla on usein tarpeen ottaa huomioon rakennuksen historiallinen arvo. Tämä voi tarkoittaa alkuperäisten yksityiskohtien säilyttämistä tai tiettyjen historiallisesti merkittävien rakennustapojen noudattamista.

Muista hyödyntää remontissa myös kotitalousvähennys, sillä se voi tuoda huomattavaa helpotusta remonttikustannuksiisi. Meiltä saat lisäksi talosi remontteihin joustavan Prima-rahoituksen jopa 50 000 € saakka.

Lue, mistä ulkoverhousremontin hinta muodostuu.

Kun suunnittelet rintamamiestalon ulkoverhouksen uusimista, on tärkeää konsultoida alan asiantuntijoita, jotka ymmärtävät hintaan ja remonttiin vaikuttavat tekijät.

Me Primalla tarjoamme laajan asiantuntemuksen ja kokemuksen rintamamiestalojen ulkoverhouksen suunnittelussa ja toteutuksessa, varmistaen, että projektisi on sekä kustannustehokas että korkealaatuinen.

Kysy meiltä tarjous remonttiisi!

Ulkoverhousmallit – miten valita oikea?

Rintamamiestalon ulkoverhouksen valinta on merkittävä päätös, joka vaikuttaa paitsi rakennuksen ulkonäköön, myös sen kestävyyteen, energiatehokkuuteen ja ylläpidon helppouteen.

Valittavissa on lukuisia ulkoverhousmalleja ja -tyylejä, joista jokaisella on omat etunsa ja haittansa.

Puupanelointi on perinteinen ja suosituin valinta rintamamiestaloille. Sen suosiolle on useita hyviä syitä:

 • se tarjoaa klassisen ja aikaa kestävän ulkonäön
 • sitä on saatavilla monenlaisina profiileina
 • se on helppokäyttöinen materiaali
 • se on suhteellisen helppo asentaa
 • sen voi maalata millä tahansa värillä tai väriyhdistelmällä
 • erilaisia muutoksia on helppo tehdä myöhemmin
 • puu on uusiutuva resurssi ja kun se hankitaan kestävän metsänhoidon periaatteen mukaisesti, se on ympäristöystävällinen valinta
 • se on luontaisesti hyvä eriste, joka auttaa pitämään talon lämpimänä talvella ja viileänä kesällä
 • se auttaa vaimentamaan ääniä, mikä parantaa asumismukavuutta, erityisesti meluisilla alueilla
 • se on luonnollinen materiaali, joka tarjoaa lämpimän ja kutsuvan ulkonäön
 • se sopii monenlaisiin arkkitehtonisiin tyyleihin, klassisesta moderniin
 • asianmukaisella hoidolla ja ylläpidolla puuverhoilu voi kestää vuosikymmeniä

Muita ulkoverhoiluvaihtoehtoja ovat:

Tiiliverhous on kestävä ja vähähuoltoinen vaihtoehto. Tiili on materiaalina huomattavasti kalliimpi kuin puu ja sen asennuskustannukset ovat myös huomattavasti kalliimmat. Ylläpitokustannukset jäävät sitten alhaisemmiksi kuin puuverhoilussa.

Metalliverhous, kuten alumiini tai teräs, tarjoaa modernin ulkonäön ja on erittäin kestävä ja vähähuoltoinen vaihtoehto. Sen asennuskustannukset ovat kuitenkin korkeat.

Kuitusementtilevyt ovat vahva ja kestävä ulkoverhousvaihtoehto, joka tarjoaa sekä modernin että perinteisen ilmeen riippuen asennustavasta ja viimeistelystä. Ne ovat kosteuden ja tuholaisten kestäviä, ja niitä on saatavilla monissa eri väreissä ja kuoseissa. Materiaali- ja asennuskustannukset ovat kuitenkin kalliimmat kuin puulla.

Kestopuut ja komposiittimateriaalit: Teknologian kehittyessä markkinoille on tullut uusia, innovatiivisia materiaaleja, kuten kestopuut ja komposiittimateriaalit. Nämä vaihtoehdot tarjoavat puun ulkonäön ja tuntuman, mutta pienemmällä huoltotarpeella. Niiden ympäristövaikutukset ovat haitallisemmat kuin puulla, ja materiaali- ja asennuskustannukset kalliimmat kuin puulla.

Lue lisää ulkolaudoitus malleista.

Ulkoverhous hinta.

Rintamamiestalon ulkoverhouksen uusiminen – lisäeristystä ja energiatehokkuutta

Lisäeristyksen lisääminen rintamamiestalon ulkoverhousremontin yhteydessä on tehokas tapa parantaa asumismukavuutta ja vähentää energiakustannuksia.

Energiatehokkuuden parantaminen on tärkeää paitsi ympäristösyistä, myös siksi, että se voi merkittävästi vähentää asunnon lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Rintamamiestalojen perinteiset rakenteet eivät useinkaan ole kovin energiatehokkaita, joten lisäeristys voi olla yksi tehokkaimmista tavoista parantaa asumismukavuutta ja vähentää energiankulutusta.

Lisäksi ulkoverhouksen yhteydessä voidaan tehdä – ja on usein myös hyvä tehdä – esimerkiksi kattoremontti tai ovi- ja ikkunaremontti. Uusitusta ulkoverhouksesta ei ole suurta hyötyä, jos samaan aikaan lämpö karkaa katon, ovien tai ikkunoiden kautta. On kaikin puolin järkevää ja myös kustannustehokkaampaa yhdistää isot remontit samaan kertaan.

Mistä sitten tietää, milloin on tarve remontille? Hyödynnä asiantuntijaamme ilmaiseksi. Teemme rintamamiestaloosi kuntokartoituksen. Näin saat luotettavan arvion todellisesta remonttitarpeiden tilanteesta. Yksi yrityksemme pääarvoista on, että remontoimme vain, kun remontille on aidosti tarvetta. Voit luottaa asiantuntijamme tekemään kuntoarvioon 100 %:sti.

Lue lisää rintamiestalon remontista.

Rintamamiestalon ulkoverhous ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti

Kun suunnittelet rintamamiestaloosi remonttia tai uutta ulkoverhousta, kokonaisvaltaisen ja ammattitaitoisen palveluntarjoajan valinta on tärkeää.

Me Primalla tarjoamme säästöjä energialaskuun ammattitaitoisten ja elämäsi helpoimpien julkisivuremonttien avulla.

Tarjoamme aina tukemme koko remontin ajan, alkaen maksuttomasta kuntokartoituksesta ja suunnittelusta aina remontin valmiiksi saattamiseen.

Meillä on yli 30 vuoden kokemus erilaisista julkisivuremonteista. Olemme onnistuneet nostamaan lukuisten asiakkaidemme rakennusten arvoa ja asumismukavuutta, sekä samalla pienentämään heidän sähkölaskua. Asiakastyytyväisyytemme on huimat 99 prosenttia. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Tutustu ulkoverhousremonttipalveluumme lisää.

Ulkoverhous taloon nopeasti ja helposti Primalta.

Lue muita blogiartikkeleita

Yläpohjan tuuletus

Yläpohjan tuuletus – mitä se tarkoittaa ja mitä siitä tulee tietää? Yläpohjan tuuletus on…

Energiaremontti omakotitalo – näillä remonteilla säästät energiaa ja lisäät kiinteistösi arvoa

Energiaremontti omakotitalo – mitä se tarkoittaa ja mitä hyötyä energiaremontin tekemisestä on? Tässä artikkelissa…

Ulkoseinän pesu ennen maalausta

Ulkoseinän pesu ennen maalausta on tärkeää, jotta ulkomaalaukseen nähty vaiva ei mene hukkaan, vaan…
Paras ulkoverhousremontti.

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme missä tahansa sinua askarruttavassa asiassa.

Vastaamme yhteydenottoosi haluamallasi tavalla joko sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian.

Voit myös halutessasi ottaa suoraan yhteyttä alueesi asiantuntijaan joko soittamalla tai sähköpostilla.