Julkisivuremontin hinta

Julkisivuremontin hinta kiinnostaa? Mitä julkisivuremontti maksaa? Kun edessä on julkisivuremontti, niin luonnollisesti sen kustannukset silloin kiinnostavat. Olet oikeassa paikassa. Tässä artikkelissa avaamme julkisivuremontin hinta-asiaa kokonaisuudessaan.

Haluatko tietää lisää omakotitalon ja taloyhtiön julkisivuremontista? Miten julkisivuremontti etenee, kauanko se kestää, mihin vuodenaikaan sen voi tehdä ja miten valita oikea tekijä julkisivuremonttiin? Lue kattava artikkelimme julkisivuremontista, niin saat tietää.

 

Tässä artikkelissa käsittelemme seuraavia asioita:

 • Mikä on julkisivuremontti?
 • Miksi julkisivuremontti kannattaa tehdä?
 • Mistä julkisivuremontin hinta muodostuu?
 • Mitä julkisivuremontti maksaa?
 • Julkisivuremontin rahoitus Primalta
 • Hyödynnä julkisivuremontin kotitalousvähennys
Julkisivuremontti.

Mikä on julkisivuremontti?

Julkisivuremonttiin sisältyy kaikki remontit, jotka muuttavat rakennuksen ulkonäköä ulospäin. Näitä ovat mm. ulkoverhousremontti, kattoremontti sekä ovi- ja ikkunaremontti.

Julkisivuremontti ei ole pelkästään ns. talon ulkonäköremontti, vaan on erittäin tärkeää toteuttaa remontti myös rakenteellisesti oikein. Esimerkiksi huomioiden, että rakenteesta tulee oikein tuulettuva.

Miksi julkisivuremontti kannattaa tehdä?

Julkisivuremontin tekeminen kannattaa monesta syystä. Julkisivuremontti:

 • parantaa talon ulkonäköä
 • nostaa talon jälleenmyyntiarvoa
 • lisää asumismukavuutta
 • parantaa rakennuksen energiatehokkuutta
 • korjaa talon rakenteelliset ongelmat
 • pidentää talon käyttöikää
 • nykyaikaistaa tai entisöi taloa

Milloin sitten on tarve julkisivuremontille? Se riippuu monestakin tekijästä, kuten miten laadukkaita materiaaleja talossa on käytetty, onko talo rakennettu rakennusteknisesti oikein ja kuinka hyvin julkisivua on huollettu vuosien varrella. Yleensä julkisivun peruskorjaamisen väli on 25-45 vuotta ja huoltomaalauksen väli 10-15 vuotta.

Lue lisää julkisivuremontista sekä julkisivuremontin tarpeista kertovista merkeistä.

Julkisivuremontti Primalta.

Mistä julkisivuremontin hinta muodostuu?

Julkisivuremontin hinta muodostuu muun muassa sen mukaan, mitä remontteja julkisivuun tehdään, miten laaja remontti on ja millaisia materiaaleja käytetään.

Jokainen remontoitava kohde on yksilöllinen omine julkisivuremontointi tarpeineen. Julkisivuremontti saattaa sisältää esimerkiksi ulkoverhousremontin ja ikkunaremontin tai kattoremontin ja oviremontin.

Tarkemmin yksilöitynä remonttien hinnat muodostuvat seuraavasti:

Ulkoverhousremontin hinta määrittyy tiivistetysti siitä, millainen talon vanha rakenne on sekä siitä, millainen uusi rakenne taloon tehdään.

Kattoremontin hintaan vaikuttavat taas mm. katon koko, katon kaltevuus, käytettävä katemateriaali, sadevesijärjestelmä, läpiviennit, yläpohjan tuuletusratkaisu ja erilaiset katon yksityiskohdat.

Ikkuna- ja oviremontin hintaan vaikuttavat taas mm. ikkunoiden ja ovien määrä, koko, malli ja tarvitseeko aukon kokoa muuttaa.

julkisivuremontin hinta

Julkisivuremontti hinta – Mitä julkisivuremontti maksaa?

Julkisivuremontin hintaa on vaikea sanoa, koska kuten yllä kerroimme, hinnan muodostumiseen vaikuttaa moni asia.

Jos mennään tarkemmin yksilöityihin remontteihin, niin:

Ulkoverhousremontin euromääräisen hinta-arvion antaminen on mahdotonta, koska hinnat voivat vaihdella todella paljon jopa samankokoisten remonttikohteiden välillä. Esimerkiksi, jos johonkin taloon suunniteltu ulkoverhousremontti maksaa 23 700 €, niin periaatteessa toisen samanlaisen identtisen talon ulkoverhousremontin hinta voi vaihdella jopa 18 300 € ja 36 300 € välillä toimitussisällöstä riippuen.

Lue lisää ulkoverhousremontin hinnasta.

Kattoremontin hinta on tekemiemme kattoremonttien perusteella noin 10 000 € – 40 000 € kokonaisuudessaan.

Lue lisää kattoremontin hinnasta.

Ikkunaremontin hinta omakotitaloon vaihtelee noin 7 000 € – 20 000 € välillä.

Lue lisää ikkunaremontin hinnasta.

Paras ja helpoin tapa saada tarkka hinta-arvio talosi julkisivuremontista on pyytää meidät maksuttomalle kuntoarviokäynnille. Arviokäynnillä saat puolueettoman ja asiantuntevan näkemyksen talosi julkisivuremontin tarpeesta sekä hinta-arvion remontin kustannuksista. Muista, että käynti ei sido sinua vielä mihinkään.

Monesti talon julkisivua remontoidaan osa kerrallaan. Esim. ensin katto, myöhemmin ulkoverhous jne. Kannattaa kuitenkin vakavasti harkita eri rakenteiden ja pintojen remontointia samalla kertaa. Etenkin, jos saat tietää, että esimerkiksi katto on nyt kriittinen, mutta ulkoverhous on remontoitava muutaman vuoden sisällä. Yksi isompi julkisivuremontti tulee halvemmaksi kuin useampi erillinen remontti. Lisäksi yhdestä isosta remontista koituu vähemmän vaivaa ja haittaa sinulle asukkaana.

Varaa maksuton kuntoarviokäynti nyt

Julkisivuremontin rahoitus Primalta

Jos julkisivuremontti on ajankohtainen, sen tekeminen kannattaa aloittaa mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään. Totuus on, että julkisivuremontin pitkittäminen voi tulla lopulta paljon kalliimmaksi kuin remontin toteuttaminen ajoissa. Remontti on joka tapauksessa tehtävä, ennemmin tai myöhemmin. Jos pitkität julkisivuremontin aloittamista vaikka vain vuoden, niin riski esimerkiksi sille, että vanha katto alkaa vuotamaan, kasvaa jatkuvasti. Ja siinä vaiheessa remontin kustannukset ovat nousseet jo huimasti vuoden takaisesta.

Muista, että vaurioiden korjaaminen on aina suurempi työ (=kalliimpaa) kuin ennakoiva remontointi.

Monesti kuitenkin rahan puute saa – ymmärrettävästi – talon omistajan/omistajat siirtämään isoa julkisivuremonttia johonkin myöhempään ajankohtaan.

Siksi me olemme Primalla neuvotelleet sinulle joustavan ja edullisen luoton kiinteällä korolla kotisi julkisivuremonttiin (käytössä kaikissa muissakin remonteissamme). Et tarvitse vakuuksia tai takauksia rahoituksen saadaksesi. Rahoitusta on mahdollista saada 750 eurosta jopa 50 000 euroon saakka.

Kotisi viihtyisyyden ja turvallisuuden parantumisen ei siis tarvitse jäädä rahasta kiinni.

Lue lisää Prima-rahoituksesta.

Hyödynnä julkisivuremontin kotitalousvähennys

Muista, että julkisivuremontista saa myös kotitalousvähennystä. Tänä vuonna (2023) julkisivuremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 €/henkilö. Kun julkisivuremontin tekee yritys, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin, saat vähentää 40 % työn osuudesta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Haluatko osaavan tekijän julkisivuremonttiin?

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin. Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE:

Alla listattuna paikkakunnat, missä Prima tekee kattoremontteja:

Alla listattuna paikkakunnat, missä Prima tekee ulkoverhousremontteja: