Taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti Primalta.
Taloyhtiön kattoremontti Primalta.

Taloyhtiön tasakatot harjakatoiksi

Kun taloyhtiö ryhtyy kattoremonttiin, haastetta on enemmän kuin yksittäisen talon kattoremontissa. Toimeksiantaja on vastuussa taloyhtiön asukkaille ja siksi kattoremontin toteuttajan taholta ei kestä tulla yllätyksiä, viivästyksiä, työn laadun vaihtelevuutta tai huonoja rakenneratkaisuja. Niin aikataulu- kuin hinta-arvionkin tulee pitää kutinsa, eikä laadusta voi lipsua. Prima – pintaa perusteellisemmin.

Muodonmuutos

Primaa suosittelevat varauksetta ne taloyhtöt, joiden kanssa olemme toteuttaneet vaativiakin katto- tai muita rakenneuudistuksia. Tasakatosta harjakatoksi useaan taloon on melkoinen projekti ja se sisältää vaiheen jos toisenkin. Mikä tahansa kattopellit vaihtava asennusporukka ei hallitse kunnialla näin suurta projektia. Kantavien rakenteiden vahvistus, piippujen korotusmuuraukset ja paljon muuta tulee eteen tekijöille, siksi hyvä projektin suunnittelu on jo puoli voittoa. Prima pitää riman korkealla suurissakin projekteissa, ja tässä auttaa laaja kokemus sekä Priman asentajien hyvä ammattitaito.

”-Prima-Rakentajat on taloyhtiön hallituksenkin kannalta mitä luotettavin toteuttajakumppani”, myhäilee Sorsantie 1-6 taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Tauno Korpua.

Muutosprosessi

Nurmijärvellä Sorsantie 1-6 on kuuden omakotitalon yhitö, joka päätti muuttaa
kaikkien talojen tasakatot harjakatoiksi. Priman tekemään työhön on hallituksen
puheenjohtaja Tauno Korpua hyvin tyytyväinen. ”-Suosittelemme Prima-rakentajia
vastaaviin hankkeisiin lämpimästi!”

Pentti Leikkainen, Kajaani
"Ystävällisyys ja hyvä yhteistyö"
Read More
Mirja Auranen, Säkylä
"Erinomainen työn jälki"
Read More
Olavi ja Liisa Paajanen, Valko
"Ahkerat työntekijät ja hyvä jälki. Voikohan tuota enää parantaa! Hyvä!
Read More
Tapani Kukkonen, Oulu
"Myyjän vastuunkanto ja ammattitaito"
Read More