Valesokkelin korjaus Tervo

Onko talossasi valesokkeli? Huolestuttaako sen kunto? Oletko havainnut kodissasi erikoisia hajuja? Epäiletkö kosteusvauriota?

Älä painiskele ajatusten kanssa yksin. Me olemme täällä sitä varten, että tulemme tekemään maksuttoman kuntokartoituksen talosi valesokkeliin ja joko vahvistamme ajatuksesi tai kumoamme ne.

Saat puolueettoman ja asiantuntevan arvion valesokkelin kunnosta sekä tarvittaessa remonttisuunnitelman ja tarkan hinta-arvion remontista. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään.

Meiltä saat maksuttoman valesokkelin kuntoarvion myös Tervon alueella!

Prima-rakentajilta markkinoiden helpoin ja vaivattomin valesokkelin korjaus – Laho-Stop

Mitä sinun tulee tietää valesokkelista?

Kerrataanpa ihan lyhyesti, mikä valesokkeli on ja miksi se on ongelmallinen korjaamattomana?

Valesokkeli on maanvarainen perustus rakennukselle. Sitä käytettiin rakentamisessa 1960-luvulta 1990-luvun puoleen väliin asti. Erityisen paljon valesokkeleita rakennettiin 1970- ja 1980-luvuilla. Valesokkelirakennetta käytettiin hyvin paljon matalissa omakotitaloissa ja rivitaloissa.

Kaikista helpoiten tunnistat valesokkelirakenteen katsomalla ulkoapäin talon ovia suhteessa maanpintaan ja sokkeliin. Jos oven alareuna on matalammalla kuin sokkelin yläreuna, on kyseessä yleensä valesokkeli.

Lue lisää valesokkelista ja siitä, mistä valesokkelin tunnistaa.

Valesokkelin suurin ongelma on kosteus. Valesokkelissa kosteus yleensä ennemmin tai myöhemmin saavuttaa rakenteet ja aiheuttaa mittavia esteettisiä, rakenteellisia ja jopa terveydelle haitallisia ongelmia.

Jos asut valesokkelitalossa, joiden rakenteet ovat vielä säästyneet kosteusvaurioilta, niin riski sille, että kosteusvaurio valesokkelirakenteisiin iskee, on kuitenkin erittäin suuri.

Siksi korjaamattoman valesokkelin kunto kannattaa tarkistuttaa asiantuntijalla heti. Ja valesokkeli kannattaa korjata mieluummin ennemmin kuin liian myöhään. Ennakoiva remontointi tulee paljon halvemmaksi kuin korjaava remontti.

Vanhan valesokkelin purkaminen meneillään.

Haluatko markkinoiden helpoimman ja vaivattomimman valesokkelin korjauksen Tervossa?

Priman patentoima Laho-Stop valesokkelin korjaus on markkinoiden helpoin ja paras valesokkelin korjausmenetelmä. Remontti suoritetaan kokonaan talon ulkopuolelta, joten saat asua kotonasi.

Me Primalla olemme patentoineet Laho-Stop -menetelmän valesokkelien korjaukseen. Laho-Stop -korjausmenetelmä on perinteistä valesokkelin korjausta nopeampi ja talon omistajalle kaikista vaivattomin ja paras vaihtoehto valesokkeliremonttiin.

Laho-Stop -menetelmässä valesokkelin korjaus suoritetaan kokonaan talon ulkopuolelta kengittämällä. Talon sisätiloihin ei yleensä kosketa, eikä myöskään lämpöverkkoon (lämpöpatterit) ja alipainetelttoja ei rakenneta. Kaiken tämän vuoksi Laho-Stop valesokkelin korjausmenetelmä on talon asukkaalle vaivaton. Talossa voi asua koko valesokkelin remontin ajan ja remontin kokonaiskustannukset jäävät todennäköisesti pienemmiksi kuin perinteisessä valesokkeliremontissa, jossa valesokkeli korjataan talon sisäpuolelta käsin.

Lue lisää Priman Laho-Stop valesokkelin korjausmenetelmästä. >>

Katso alta video meidän toteuttamasta Laho-Stop valesokkelin korjauksesta:

Kiinnostuitko? Kysy tarjous Laho-Stop valesokkelin korjauksesta Tervon alueella

Valesokkelin korjaus hinta – Mitä valesokkelin korjaus maksaa Tervossa?

Valesokkelin korjauksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten:

  • Rakennuksen koko
  • Rakennuksen kunto
  • Korjaustarpeen laajuus
  • Mahdolliset salaojatyöt, sadevesien ohjaukset sekä pintavesikaatoihin liittyvät maansiirtotyöt
  • Mahdolliset samassa yhteydessä tehtävät muut remontit

Koska nämä hintaan vaikuttavat tekijät vaihtelevat yksilökohtaisesti jokaisessa kohteessa, on tarkan hinta-arvion antaminen hankalaa ilman tarkkoja kohteen tutkimuksia. Siksi teemme maksuttomia valesokkelin kuntoarviokäyntejä Tervon alueella.

Valesokkelin korjauksen keskimääräinen hinta Prima-rakentajilla asettuu hintahaarukkaan 750 €–2 000 €/jm.

Keskimääräisen omakotitalon valesokkeliremontti saadaan tehtyä yleensä kahdessa-kolmessa viikossa.

Lue lisää valesokkelin korjauksen hinnasta >>

Huolettaako remontin kustannukset?

Ei huolta, meillä on ratkaisu!

Meiltä saat edullisen Prima-rahoituksen jopa 50 000 euroon saakka. Muista lisäksi hyödyntää kotitalousvähennys. Autamme sinua molempien hakemisessa.

Teräsjalkojen kiinnitys valesokkeliremontissa.

Prima on valesokkelin korjausten rautainen ammattilainen – yli 30 vuoden kokemuksella!

Helppo remontti

Meidän valesokkelin korjaus ei häiritse asumistasi.

Nopea remontti

Laho-Stop on huippunopeaksi viilattu prosessi.

Luotettava kumppani

Periaatteemme on tehdä aina reilua ja rehellistä remontointia.

Prima tunnustukset

99 %

Asiakastyytyväisyys

12 000

Uusittua kattoa

33 000+

Kunnostettua kotia

100

Alan huippuammattilaista

”Priman tekemä valesokkelin korjaus meni hyvin. Asumiseen remontti ei aiheuttanut mitään häiriöitä, yllätyksiä ei ole tullut ja olemme olleet tyytyväisiä. Voimme mieluusti suositella Primaa valesokkeliremontin tekijäksi Tervossa.”

Tilaa helppo valesokkelin korjaus Primalta.

Aletaanko hommiin ja laitetaan talosi valesokkeli kuntoon?

Usein kysyttyä – Valesokkelin korjaus

Valesokkeli on varsinkin 1970- ja 1980-luvuilla yleisesti rakennuksissa käytetty maanvarainen perustus. Valesokkeli oli tyypillinen varsinkin ajan puurunkoisissa ja tiiliverhoilluissa rakennuksissa. Valesokkelia alettiin käyttää rakentamisessa jo 1960-luvulla. Nykyrakennuksissa valesokkeleita ei käytetä.

Valesokkelin korjauksen hintahaarukka voi olla aika suuri riippuen rakennuksen koosta, kunnosta ja korjaustarpeen laajuudesta. Valesokkelin korjauksen keskimääräinen hinta on noin 750 € – 2 000 €/jm. Lue lisää valesokkelin korjauksen hinnasta.

Valesokkeli on helposti riskirakenne, sillä se altistaa talon pohjan kosteusvaurioille. Talon puisten rakenteiden ollessa maan tasolla tai jopa sen alapuolella, maasta siirtyy helposti kosteutta rakenteisiin kapillaari-ilmiön avulla. Suosittelemme aina valesokkelin tarkistusta ammattilaisilla. Lue lisää, miten toimia, jos havaitsee epäilyttäviä hajuja valesokkelitalossa.

Valesokkeli on helpoin tunnistaa rakennuksen oven kohdalta. Jos ovi on maan korkeudella ja sokkelin reuna ulottuu korkeammalle kuin oven alareuna, kyseessä on hyvin todennäköisesti valesokkeli. Lue lisää valesokkelista, miten tunnistat sen ja sen ongelmista.

Valesokkelin haitat ja ongelmat liittyvät usein kosteus- ja homevaurioihin ja niistä aiheutuviin sisäilma- ja terveyshaittoihin. Valesokkelin korjauksella tuetaan talon rakenteita ja parannetaan sisäilman laatua.

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE VALESOKKELIN KORJAUS:

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin.

Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

Alla listattuna paikkakunnat, missä Prima tekee valesokkelin korjauksia:

LAPPI

Kemi  Keminmaa  Simo  Tervola  Tornio 

POHJOIS-POHJANMAA, KESKI-POHJANMAA, ETELÄ-POHJANMAA ja POHJANMAA

Alajärvi  Alavieska  Alavus  Evijärvi  Haapajärvi  Haapavesi  Hailuoto  Halsua  Ii  Ilmajoki  Isojoki  Isokyrö  Kalajoki  Kannus  Karijoki  Kaskinen  Kauhajoki  Kauhava  Kaustinen  Kempele  Kokkola  Korsnäs  Kristiinankaupunki  Kruunupyy  Kuortane  Kurikka  Kuusamo  Kärsämäki  Laihia  Lappajärvi  Lapua  Lestijärvi  Liminka  Lumijoki  Luoto  Maalahti  Merijärvi  Muhos  Mustasaari  Nivala  Närpiö  Oulainen  Oulu  Pedersöre  Perho  Pietarsaari  Pudasjärvi  Pyhäjoki  Pyhäjärvi  Pyhäntä  Raahe  Reisjärvi  Seinäjoki  Sievi  Siikajoki  Siikalatva  Soini  Taivalkoski  Teuva  Toholampi  Tyrnävä  Utajärvi  Uusikaarlepyy  Vaala  Vaasa   Veteli  Vimpeli  Vöyri  Ylivieska  Ähtäri 

KAINUU

Hyrynsalmi  Kajaani  Kuhmo  Paltamo  Puolanka  Ristijärvi  Sotkamo  Suomussalmi 

KESKI-SUOMI

Hankasalmi  Joutsa  Jyväskylä  Jämsä  Kannonkoski  Karstula  Keuruu  Kinnula  Kivijärvi  Konnevesi  Kyyjärvi  Laukaa  Luhanka  Multia  Muurame  Petäjävesi  Pihtipudas  Saarijärvi  Toivakka  Uurainen  Viitasaari  Äänekoski 

POHJOIS-SAVO

Iisalmi  Joroinen  Kaavi  Keitele  Kiuruvesi  Kuopio  Lapinlahti  Leppävirta  Pielavesi  Rautalampi  Rautavaara  Siilinjärvi  Sonkajärvi  Suonenjoki  Tervo  Tuusniemi  Varkaus  Vesanto  Vieremä 

POHJOIS-KARJALA

Heinävesi  Ilomantsi  Joensuu  Juuka  Kitee  Kontiolahti  Lieksa  Liperi  Nurmes  Outokumpu  Polvijärvi  Rääkkylä  Tohmajärvi 

SATAKUNTA

Eura  Eurajoki  Harjavalta  Huittinen  Jämijärvi  Kankaanpää  Karvia  Kokemäki  Merikarvia  Nakkila  Pomarkku  Pori  Rauma  Siikainen  Säkylä  Ulvila 

PIRKANMAA

Akaa  Hämeenkyrö  Ikaalinen  Juupajoki  Kangasala  Kihniö  Kuhmoinen  Lempäälä  Mänttä-Vilppula  Nokia  Orivesi  Parkano  Pirkkala  Punkalaidun  Pälkäne  Ruovesi  Sastamala  Tampere  Urjala  Valkeakoski  Vesilahti  Virrat  Ylöjärvi 

PÄIJÄT-HÄME

Asikkala  Hartola  Heinola  Hollola  Iitti  Kärkölä  Lahti  Orimattila  Padasjoki  Sysmä 

ETELÄ-SAVO

Enonkoski  Hirvensalmi  Juva  Kangasniemi  Mikkeli  Mäntyharju  Pertunmaa  Pieksämäki  Puumala  Rantasalmi  Savonlinna  Sulkava 

VARSINAIS-SUOMI

Aura  Kaarina  Kemiönsaari  Koski TL  Kustavi  Laitila  Lieto  Loimaa  Marttila  Masku  Mynämäki  Naantali  Nousiainen  Oripää  Paimio  Parainen  Pyhäranta  Pöytyä  Raisio  Rusko  Salo  Sauvo  Somero  Taivassalo  Turku  Uusikaupunki  Vehmaa 

KANTA-HÄME

Forssa  Hattula  Hausjärvi  Humppila  Hämeenlinna  Janakkala  Jokioinen  Loppi  Riihimäki  Tammela  Ypäjä 

KYMENLAAKSO

Hamina  Kotka  Kouvola  Miehikkälä  Pyhtää  Virolahti 

ETELÄ-KARJALA

Imatra  Lappeenranta  Lemi  Luumäki  Parikkala  Rautjärvi  Ruokolahti  Savitaipale  Taipalsaari 

UUSIMAA

Askola  Espoo  Hanko  Helsinki  Hyvinkää  Inkoo  Järvenpää  Karkkila  Kauniainen  Kerava  Kirkkonummi  Lapinjärvi  Lohja  Loviisa  Myrskylä  Mäntsälä  Nurmijärvi  Pornainen  Porvoo  Pukkila  Raasepori  Sipoo  Siuntio  Tuusula  Vantaa  Vihti