SOITA 020 775 1350

Valesokkelin korjaus Haapajärvi

Valesokkelien korjaukset Haapajärvellä laadukkaasti ja vaivattomasti Primalta!

Toteutamme valesokkelien korjaukset Haapajärvellä patentoimallamme Laho-Stop-menetelmällä vaivattomasti ilman, että se häiritsee asumistasi. Meiltä saat valesokkelien korjaukset Haapajärven seudulla yli 30 vuoden rautaisella kokemuksella.

Vanhan valesokkelien korjaukset Haapajärven seudulla

Takavuosikymmeninä rakennettujen talojen ongelmana on usein maanpinnan tasalla tai sen alapuolella olevan sokkelin tai ”valesokkelin” yhteydessä olevien puisten osien (alajuoksut, runkotolpat) lahoaminen.

Sokkelien ja valesokkelien korjaukset ovat olleet suuritöisiä ja korjauksessa on jouduttu rikkomaan sisäpuolen rakenteita. Mutta ei enää!

Priman oma nerokas ratkaisu – Laho-Stop – mahdollistaa sokkelien ja valesokkelien korjaamiset pelkästään rakennuksen ulkopuolelta.

Laho-Stop on mallisuojattu Priman oma tuoteinnovaatio. Sen ansiosta vanhojen talojen sokkelien kunto ja puutteet eivät enää ole sellainen peikko, joka estäisi muutoin täydellisen talon hankinnan tai kunnostamisen.

Vanhan valesokkelin purkaminen meneillään.
Vanhan valesokkelin purkaminen meneillään.

99 %

Asiakastyytyväisyys

12 000

Uusittua kattoa

33 000+

Kunnostettua kotia

100

Alan huippuammattilaista

5/5

”Priman tekemä valesokkeliremontti meni hyvin. Asumiseen remontti ei aiheuttanut mitään häiriöitä, yllätyksiä ei ole tullut ja olemme olleet tyytyväisiä. Voimme mieluusti suositella Primaa vastaaviin kohteisiin.”

Miten Priman valesokkeliremontti eroaa muiden tekemästä valesokkeliremontista?

Priman patentoima Laho-Stop valesokkeliremontti on markkinoiden helpoin ja paras valesokkelin korjausmenetelmä. Remontti suoritetaan kokonaan talon ulkopuolelta, joten saat asua kotonasi.

Me Primalla olemme patentoineet Laho-Stop -menetelmän valesokkelien korjaukseen. Laho-Stop -korjausmenetelmä on perinteistä valesokkelin korjausta nopeampi ja talon omistajalle kaikista vaivattomin ja paras vaihtoehto valesokkeliremonttiin.

Laho-Stop -menetelmässä valesokkelin korjaus suoritetaan kokonaan talon ulkopuolelta kengittämällä. Talon sisätiloihin ei yleensä kosketa, eikä myöskään lämpöverkkoon (lämpöpatterit) ja alipainetelttoja ei rakenneta. Kaiken tämän vuoksi Laho-Stop valesokkelin korjausmenetelmä on talon asukkaalle vaivaton. Talossa voi asua koko valesokkelin remontin ajan ja remontin kokonaiskustannukset jäävät todennäköisesti pienemmiksi kuin perinteisessä valesokkeliremontissa, jossa valesokkeli korjataan talon sisäpuolelta käsin.

Valesokkelin korjausta vaativissa saneerauskohteissa on yleensä talon runkotolppien alaosa, alajuoksu ja mahdollisesti osa eristeistä vaurioitunut. Jotta nämä vauriot saadaan korjattua, vaatii se seinän avaamisen.

Meidän Laho-Stop -menetelmässä korjaus suoritetaan rakennuksen ulkopuolelta sahaamalla valesokkelipinta pois. Näin pääsemme käsiksi runkotolppiin ja alajuoksuun. Valesokkelin takana oleva orgaaninen materiaali poistetaan, puurunko kengitetään teräsjaloilla ja kaikki pilalle menneet eristeet vaihdetaan. Valesokkeliremontin yhteydessä on järkevä korjata ongelmien aiheuttajat, jotta vastaavilta remonteilta vältyttäisiin jatkossa. Lue lisää Priman Laho-Stop valesokkelin korjausmenetelmästä.

Mites se tehdään? Valesokkelien korjaukset Haapajärvellä Priman tyyliin

Priman patentoima Laho-Stop-korjausmenetelmä on vanhoja tapoja nopeampi, asukkaalle vaivaton ja markkinoiden paras vaihtoehto tehdä valesokkelien korjaukset Haapajärvellä.

Menetelmässämme valesokkelirakenne korjataan kokonaan talon ulkoseinien ulkopuolelta kengittämällä. Sisätiloihin ei tarvitse koskea, asuminen ei vaikeudu, talon sisältä ei tarvitse purkaa mitään, alipainetelttoja ei tarvitse rakentaa eikä lämpöverkkoon (lämpöpatterit) kosketa.

Valesokkelin korjaus Laho-Stop menetelmällä.

(1) PINTAMAAN POISTO

Pintamaa poistetaan sokkelin edestä siten, että anturasta näkyy korkeussuunnassa noin puolet.

(2) SOKKELILEVYN POISTO

Sokkelilevy leikataan irti anturan yläpinnan tasalta ja poistetaan.

(3) RUNKOTOLPAN KATKAISU

Runkotolppa katkaistaan n. 350 mm korkeudelta anturasta. Alajuoksu poistetaan katkaistun runkotolpan kohdalta. Sisäverhouslevyn alaosa sahataan poikki ja poistetaan.

(4) SÄÄTÖJALAN ASENNUS

Katkaistun tolpan alle asennetaan säätöjalka, joka kiinnitetään runkotolppaan pulttipuristusliitoksella ja LVI -ruuvilla. Säätöjalka kiinnitetään anturaan kiila-ankkureilla. Kun kaikki tolpat on kengitetty, suoritetaan huolellinen imurointi ja desinfiointi. Levyn saumakohta tiivistetään polymeeri- tmv. massalla.

Valesokkelin korjaus Laho-Stop menetelmällä.

(5) SÄÄTÖJALKOJEN ERISTYS

Asennetaan sopivan paksuiset XPS -eristeet säätöjalkojen väliin. Säätöjalkojen kohdat eristetään elastisella uretaanivaahdolla. Säätöjalat jäävät eristekerroksen väliin, joten kylmäsiltaa ei pääse muodostumaan. Sisäverhouslevyn alaosan kolo täytetään elastisella uretaanivaahdolla.

(6) ELEMENTTIEN TIIVISTYS JA SÄÄTÖ

Valmiiksi pinnoitetut sokkelielementit tukeutuvat XPS -eristeeseen. Elementtien nystyprofiloitu tausta mahdollistaa rakenteen tuulettuvuuden. Elementtien pystysaumojen vesitiiveys varmistetaan butyylitiivistenauhan ja elementtisaumausmassan avulla. Elementit säädetään vaakasuoraan säätäjalkojen avulla. Elementtien yläreuna kiinnitetään runkotolppiin.

(7) VIISTEEN ASENNUS

Mahdollisten vuotovesien poisjohtamiseksi tehdään anturan etureunaan viiste XPS -eristeellä. Vedenpitävyys varmistetaan liitoskohtaan asennettavalla bitumikermillä.

(8) VIIMEISTELY

Seinän vierustalle asennetaan salaojasepelikerros. Valesokkelin kengitys on valmis.

Selkeyden vuoksi tässä kaaviossa ei ole otettu kantaa salaojitukseen, maan kallistuksiin, sadevesien ohjailuun, routaeristyksiin ym.

Tilaa helppo valesokkelin korjaus Primalta.

Miksi valesokkelin korjaus Primalta Haapajärvellä?

Laadukkaat valesokkelien korjaukset Haapajärvellä

Yli 30 vuotta kokemusta. Oma Laho-Stop-korjausmenetelmä.

Asukkaalle vaivaton valesokkeliremontti

Remontti ei häiritse asumista, kun työ tapahtuu talon ulkopuolella.

Nopeampi kuin vanhat tavat

Laho-Stop-menetelmä on huippunopeaksi viilattu prosessi.

Olemme luotettava kumppani

Periaatteemme on tehdä aina reilua ja rehellistä remontointia.

Prima tunnustukset

 

Esimerkkikohde Priman valesokkelikorjauksesta

Lopputarkastus valesokkeliremontissa tehdään aina yhdessä asukkaiden kanssa.
Lopputarkastus valesokkeliremontissa tehdään aina yhdessä asukkaiden kanssa.

Usein kysyttyä - Valesokkelien korjaukset Haapajärvellä

Paljonko valesokkelien korjaukset Haapajärvellä maksavat?

Valesokkelin korjaamisessa hintahaarukka voi olla aika suuri riippuen rakennuksen koosta, kunnosta ja korjaustarpeen laajuudesta. Valesokkelien korjauksen keskimääräinen hinta on noin 750 € – 2 000 €/jm. Lue lisää valesokkelin korjauksen hinnasta.

Onko talon valesokkeli aina riski?

Valesokkeli on helposti riskirakenne, sillä se altistaa talon pohjan kosteusvaurioille. Talon puisten rakenteiden ollessa maan tasolla tai jopa sen alapuolella, maasta siirtyy helposti kosteutta rakenteisiin kapillaari-ilmiön avulla. Suosittelemme aina valesokkelin tarkistusta ammattilaisilla.

Mikä oikein on valesokkeli?

Valesokkeli on varsinkin 1970- ja 1980-luvulla yleisesti rakennuksissa käytetty maanvarainen perustus. Valesokkeli oli tyypillinen varsinkin ajan puurunkoisissa ja tiiliverhoilluissa rakennuksissa. Valesokkelia alettiin käyttää rakentamisessa jo 60-luvulla. Nykyrakennuksissa valesokkeleita ei käytetä.

Miten tunnistat valesokkelin?

Valesokkeli on helpoin tunnistaa rakennuksen oven kohdalta. Jos ovi on maan korkeudella ja sokkelin reuna ulottuu korkeammalle kuin oven alareuna, kyseessä on hyvin todennäköisesti valesokkeli.

Mitä haittoja valesokkelista voi olla?

Valesokkelin haitat ja ongelmat liittyvät usein kosteus- ja homevaurioihin ja niistä aiheutuviin sisäilma- ja terveyshaittoihin. Valesokkelin korjauksella tuetaan talon rakenteita ja parannetaan sisäilman laatua.

Lue lisää valesokkelista:
Mistä tunnistaa valesokkelin?

Kotitalousvähennys

Käytä vähennys kokonaisuudessaan eduksesi. Prima neuvoo.

Muista joustava rahoitus

Lainaa kerralla jopa 50 000 euroa.
Kysy lisätietoja alue-edustajaltamme.

Pyydä meidät maksuttomalle arviointi- ja suunnittelukäynnille.

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE VALESOKKELIN KORJAUS:

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin.

Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!

Alla listattuna paikkakunnat missä Prima tekee valesokkelin korjauksia:

LAPPI

Enontekiö  Inari  Kemi  Kemijärvi  Keminmaa  Kittilä  Kolari  Muonio  Pelkosenniemi  Pello  Posio  Ranua  Rovaniemi  Salla  Savukoski  Simo  Sodankylä  Tervola  Tornio  Utsjoki  Ylitornio 

POHJOIS-POHJANMAA, ETELÄ-POHJANMAA ja POHJANMAA

Alajärvi  Alavieska  Alavus  Evijärvi  Haapajärvi  Haapavesi  Hailuoto  Halsua  Ii  Ilmajoki  Isojoki  Isokyrö  Kalajoki  Kannus  Karijoki  Kaskinen  Kauhajoki  Kauhava  Kaustinen  Kempele  Kokkola  Korsnäs  Kristiinankaupunki  Kruunupyy  Kuortane  Kurikka  Kuusamo  Kärsämäki  Laihia  Lappajärvi  Lapua  Lestijärvi  Liminka  Lumijoki  Luoto  Maalahti  Merijärvi  Muhos  Mustasaari  Nivala  Närpiö  Oulainen  Oulu  Pedersöre  Perho  Pietarsaari  Pudasjärvi  Pyhäjoki  Pyhäjärvi  Pyhäntä 

KAINUU

Hyrynsalmi  Kajaani  Kuhmo  Paltamo  Puolanka  Ristijärvi  Sotkamo  Suomussalmi 

KESKI-SUOMI

Hankasalmi  Joutsa  Jyväskylä  Jämsä  Kannonkoski  Karstula  Keuruu  Kinnula  Kivijärvi  Konnevesi  Kyyjärvi  Laukaa  Luhanka  Multia  Muurame  Petäjävesi  Pihtipudas  Saarijärvi  Toivakka  Uurainen  Viitasaari  Äänekoski 

POHJOIS-SAVO

Iisalmi  Joroinen  Kaavi  Keitele  Kiuruvesi  Kuopio  Lapinlahti  Leppävirta  Pielavesi  Rautalampi  Rautavaara  Siilinjärvi  Sonkajärvi  Suonenjoki  Tervo  Tuusniemi  Varkaus  Vesanto  Vieremä 

POHJOIS-KARJALA

Heinävesi  Ilomantsi  Joensuu  Juuka  Kitee  Kontiolahti  Lieksa  Liperi  Nurmes  Outokumpu  Polvijärvi  Rääkkylä  Tohmajärvi 

SATAKUNTA

Eura  Eurajoki  Harjavalta  Huittinen  Jämijärvi  Kankaanpää  Karvia  Kokemäki  Merikarvia  Nakkila  Pomarkku  Pori  Rauma  Siikainen  Säkylä  Ulvila 

PIRKANMAA

Akaa  Hämeenkyrö  Ikaalinen  Juupajoki  Kangasala  Kihniö  Kuhmoinen  Lempäälä  Mänttä-Vilppula  Nokia  Orivesi  Parkano  Pirkkala  Punkalaidun  Pälkäne  Ruovesi  Sastamala  Tampere  Urjala  Valkeakoski  Vesilahti  Virrat  Ylöjärvi 

PÄIJÄT-HÄME

Asikkala  Hartola  Heinola  Hollola  Iitti  Kärkölä  Lahti  Orimattila  Padasjoki  Sysmä 

ETELÄ-SAVO

Enonkoski  Hirvensalmi  Juva  Kangasniemi  Mikkeli  Mäntyharju  Pertunmaa  Pieksämäki  Puumala  Rantasalmi  Savonlinna  Sulkava 

VARSINAIS-SUOMI

Aura  Kaarina  Kemiönsaari  Koski TL  Kustavi  Laitila  Lieto  Loimaa  Marttila  Masku  Mynämäki  Naantali  Nousiainen  Oripää  Paimio  Parainen  Pyhäranta  Pöytyä  Raisio  Rusko  Salo  Sauvo  Somero  Taivassalo  Turku  Uusikaupunki  Vehmaa 

KANTA-HÄME

Forssa  Hattula  Hausjärvi  Humppila  Hämeenlinna  Janakkala  Jokioinen  Loppi  Riihimäki  Tammela  Ypäjä 

KYMENLAAKSO

Hamina  Kotka  Kouvola  Miehikkälä  Pyhtää  Virolahti 

ETELÄ-KARJALA

Imatra  Lappeenranta  Lemi  Luumäki  Parikkala  Rautjärvi  Ruokolahti  Savitaipale  Taipalsaari 

UUSIMAA

Askola  Espoo  Hanko  Helsinki  Hyvinkää  Inkoo  Järvenpää  Karkkila  Kauniainen  Kerava  Kirkkonummi  Lapinjärvi  Lohja  Loviisa  Myrskylä  Mäntsälä  Nurmijärvi  Pornainen  Porvoo  Pukkila  Raasepori  Sipoo  Siuntio  Tuusula  Vantaa  Vihti