Primas dörrar och fönster håller värmen inne och kylan ute.

Energieffektiva och lättskötta fönster samt robusta och trygga ytterdörrar.
Garanterad inhemsk kvalitet på fönster och dörrar, nyckelfärdig montering
som inte stör boendet, även på vintern.

KONTAKTA OSS

Priman-ikkunaremontit

Fönsterrenovering med stor yrkesskicklighet

Vid fönsterrenovering och tillverkning av fönster använder vi endast bästa möjliga råmaterial för att fönstren ska vara hållfasta och lättanvända. Du kan välja fönster med trä- eller trä/aluminiumbågar. Glas finns i flera olika alternativ. Prima-fönstren är oftast är energivänliga treglasfönster. Fasta Prima-fönster är numera också eftertraktade.

Vi tillverkar också fönster med specialmått och -former. Prima-fönstren har exakt passform eftersom de skräddarsys för varje hus.

Prima är en termodörr för finländska förhållanden

Ytter- och balkongdörrarna i Prima-kollektionen är framtagna för de krävande förhållandena i Finland. De tillverkas av förstklassiga material, till exempel en kombination av limträ och fanerträbalk. De vädertåliga termodörrarna är beklädda med HDF-skiva och stommen är förstärkt med stödfaner och aluminium. Prima-dörrarna bågnar inte. Därför ger vi tolv års garanti..

Ytterdörrarna har marknadens ledande värmetätning. Dörrarna har treglasfönster. Därför är Prima-dörrarna helt i en klass för sig när det gäller såväl ljud- och värmeisolering som användning.

Vi sköter planering, leverans och montering av Prima-dörrar till ditt hem eller din fritidsbostad som en totallösning med garanti. Din enda uppgift är att välja dörrmodell, färg, beslag och övriga tillbehör.

Be oss göra ett kostnadsfritt kalkylerings- och planeringsbesök.     Kontakta oss

Hushållsavdrag

Använd avdraget i sin helhet till din fördel.
Prima hjälper dig.

LÄS MER

Kom ihåg vår flexibla finansiering

Låna upp till 50 000 euro på en gång.
Be vår regionrepresentant om mer information.

LÄS MER