ILMAINEN KUNTOARVIO PYYDÄ TARJOUS »

OTA YHTEYTTÄ: 020 775 1350

terassin rakentaminen hinta

Talvi rupeaa taittamaan kohti kevättä ja auringon lämmittäessä viluisimmatkin meistä uskaltautuvat ulos paistattelemaan. Auringon lämmittäessä mieli suuntaa helposti tulevaan kevääseen ja kesään. Mitäpä jos tekisi terassin, huoneen kesäkahveille, paikan aamun rauhasta nauttimiselle tai tilan jossa vieraita kestitsisi jopa pitkälle syksyyn. Tekisinkö terassin itse vai teettäisinkö kuitenkin? Mitä terassin rakentaminen maksaa?

Terassin malli, koko ja perustukset vaikuttavat hintaan

Terasseja ja patioita on moneen lähtöön. On pienempiä terasseja ja on suurempia terasseja. Terassi voi olla katettu, osittain katettu tai kattamaton. Katemateriaalina käytetään yleisimmin lasia tai valokatetta, tehdäänpä silloin tällöin joku terassi peltikatollakin. Terassissa voi olla myös lasiseinät, jolloin kokonaan katetulla terassilla on kevään ensimmäiset lettukestit pidetty jo paljon ennen äitienpäivää. Oikeastaan juuri sen jokaisen oman haaveterassin vaihtoehtoja on vähintään yhtä monta kuin on haaveilijoitakin.

Terassin hintaan vaikuttaakin siis sen koko, olemassa olevat rakenteet, terassin perustamistapa mahdollisine maatöineen ja lopuksi materiaaleineen. Karkeasti voidaan sanoa, että puolet hinnasta koostuu tarvikkeista ja toinen puoli rakentamistöistä. Voidaan siis perustellusti sanoa, ettei ole olemassa yksiselitteistä vastausta hintakysymykseen, jokainen terassi on omanlaisensa yksilö.

Priman tapa rakentaa terassi

Me Primalla teemme terassin nopeasti ja laadukkaasti kokemuksemme opettamana. Täyden palvelun talona pystymme toteuttamaan terassit asiakkaan haaveiden ja toiveiden pohjalta ensin suunnitelmiksi ja sitten perustamisesta alkaen loppuun saakka. Huolellisesti ja laadukkaasti tehty terassi kestää, eikä ole moksiskaan vuodenaikojen vaihdellessa.

Meidän palveluumme kuuluu olennaisena osana asiakkaan toiveiden kuunteleminen. Yhdessä suunnitellen saa omiin ideoihin päteviä vastauksia ja lisäideoita – kuinka toive olisi käytännössä paras toteuttaa ja mikä minkäkin verran tulisi maksamaan.

Urakasta sovitaan aina kirjallisesti ja asennusajat varataan kalenterista toteutusta varten. Sovittuna aikana sitten Priman ammattilaiset toteuttavat terassin alusta alkaen ja loppusiivoukseen päättäen, voit aloittaa kesälomasi valmiista terassista nauttien.

Terassin rakentaminen ei ole mitään rakettitiedettä, mutta siinä missä äkkinäinen saattaa vain tärvellä hyvää rakennusmateriaalia osaamattomuudellaan, meillä ammattilaisilla on takanamme kokemus, jolla hyvä lopputulos saavutetaan.

Terassin perustus ja runko

Prima-terassit perustetaan maaperästä riippuen joko kierrepaaluperustuksella tai pilariperustuksella. Sopiva perustamistapa päätetään terassin alla olevan maaperän mukaisesti. Asennuskohteen ehdoilla oikein tehty perustus pitää terassin vuodenaikojenkin myötä liikkumattomana, eikä routa pääse tekemään sille tuhojaan.  Kierrepaaluilla tehty perustus ulotetaan tarvittaessa routarajan alapuolelle.

Oikein tehty liikkumaton perustus mahdollistaa terassin lasittamisen, josta ei ehkä alkuun edes haaveile, mutta joka saattaa tulla mieleen myöhemmin.  Tasainen terassi nostaa elämisen viihtyvyyttä, terassilla on helppo liikkua eivätkä kalusteet keiku eivätkä lattialaudat notku.

Prima-terassin runkorakenne tehdään riittävän lujaksi ja tarkoitukseen parhaiten soveltuvista materiaaleista.

Terassiremontin kesto

Koko terassin rakentaminen perustuksineen käy tottuneelta asentajalta nopeasti, vaikka siinä monta huolellisuutta vaativaa työvaihetta onkin. Terassin rakentaminen kaikkineen kestää yleisimmissä kohteissa 2-4 päivää. Ja mikä parasta, siitä tulee kerralla hyvä!

Kaikista vähimmällä selviää, kun antaa terassin rakentamisen suunnittelusta alkaen Priman ammattilaisille. Suunnitellaan ja toteutetaan haaveidenne mukainen kokonaisuus!

P.S. Muistathan, että Priman terassiremontti on myös kotitalousvähennyksen alaista työtä!

Lue lisää Prima-terasseista

 

© 2019 Prima-Rakentajat – Pintaa Perusteellisemmin!