Terassilla saat toimivaa lisätilaa ja elämänlaatua

Vanhaankin taloon saa aivan uutta toimivuutta, kun siihen rakennetaan hyvin
suunnitellut terassitilat. Myös näyttävät ulkoportaat korostavat
talon tyyliä erinomaisesti. Prima-terassin saat halutessasi myös katettuna,
lasilla tai valokatteella.

Tilaa ilmainen kuntoarvio

 

 

Terassilla näyttävästi lisätilaa

Talon toimivuuteen terassitilojen suhteen ei 70- ja 80-luvulla kiinnitetty samalla tavalla huomiota kuin tänään. Siksi vanhoissakin taloissa on huimasti potentiaalia uudenlaiseen toimivuuteen terassitilojen osaavalla suunnittelulla ja toteutuksella. Terassi tuo uusia mahdollisuuksia yhdessäoloon ja monenlaisin aktiviteetteihin. Se on kuin toinen olohuone tai talvipuutarha, grillausjuhlien oivallinen pitopaikka. Katso talosi pohjapiirustusta, ja kuvittele mitä uusia mahdollisuuksia sen eri puolille tuovat hyvät terassitilat, katoksella tai ilman. Prima toteuttaa terassit alusta loppuun ammattitaidolla.

Terassi kesämökille

Mikä voisi olla suomalaisempaa kuin kesämökillä saunominen. Saunomisen välillä vilvoittelutauot sujuvat mukavasti kunnon terassilla, oli vuodenaika mikä tahansa. Saunomisen tauottua terassilla kokkaillaan kesän herkkuja sukulaisten ja ystävien kanssa ja nautitaan kesästä. Tai kun kesäaamuna heräät, otat kahvikupin ja istahdat terassille järveä katselemaan.

Terassin rakenne ja perustukset

Meille tärkeintä terassin teossa on se, että ne palvelisivat asiakastamme mahdollisimman hyvin ja pitkään. Suunnittelemme rakenteen siten, että terassi kestää kovaa käyttöä isältä pojalle notkumatta ja huojumatta.

Kunnon perustusten päälle terassi on hyvä rakentaa. Maaperästä riippuen käytämme joko ruuvipaaluja tai pilariharkkoperustusta, joilla saamme terassille takuulla kestävän ja pitkäikäisen perustuksen. Runkorakenne terassissa on kokonaan painekyllästettyä lujuusluokiteltua puuta ja kaikki kiinnikkeet ja ruuvit ovat ruostumattomasta teräksestä, niin kuin kuuluukin.

Katetuissa terasseissa vaihtoehtona ovat polykarbonaatti-valokate ja lasikatto, joilla molemmilla saadaan sade ja roskat pysymään poissa terassilta.

Terassin tekeminen vie Priman ammattitaitoisilta asennusporukoilta terassin koosta ja mallista riippuen keskimäärin 2-4 päivää. Asennuksen ja lopputarkastuksen jälkeen nautit terassistasi vuosikausia!

prima-portaat

Ulkoportaat talon henkeen

Ulkoportaat ja sisääntulo on kuin talon kruunu. Suunnittelemalla talon tyyliä korostavat ulkoportaat vanhakin talo saa uutta ryhtiä ja asumisen mukavuutta. Oikein suunnitellut portaiden mitoitukset, nousut ja etenemät helpottavat kulkemista. Riittävät tilat kaikelle tarvittavalle, ja tyylikkäät kaiteet lisäävät näyttävyyttä sekä toimivuutta. Prima-rakentajat suunnittelee ja toteuttaa parhaat ulkoportaikot oheisrakenteineen juuri sinun taloosi sopivina. Terassi- ja porrasremontit kuuluvat luonnollisesti kotitalousvähennyksen piiriin, eli työkustannuksista saat merkittävän kustannuksien vähennyksen, kun remontin toteuttaa rekisteröity työnantaja kuten Prima-rakentajat. Kysy meiltä asiasta tarkemmin.

Terassilla helpotusta kodinhoitoon

Kodinhoitohuoneen ovelle lisätila tuo käytännöllisyyttä. Kesäisin pyykkien kuivatus ulkona käy vaivattomasti, eivätkä kuurosateet pääse yllättämään. Arkisena kulkupaikkanakin hiekkaa ja vettä kulkeutuu sisälle vähemmän terassin ansiosta. Kuvan kohteessa terassi tehtiin katto- ja ulkoverhousremontin yhteydessä, jolloin lisäsiiven katon lapetta jatkettiin suunniteltuun pituuteen. Lopputulos on käytännöllinen, sopii kokonaisuuteen ja asiakas on tyytyväinen!

Rakennuslupa? Kotitalousvähennys?

Terassin rakentamisen vaatimat toimenpiteet rakennusviranomaisten suuntaan vaihtelevat esimerkiksi kunnittain, terassin koon ja tyypin mukaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kantaa niistä asioista huolta: Priman avaimet käteen -palvelu on vuosikausien ajan helpottanut asiakkaiden rakennusprojekteja tässäkin asiassa ja tarvittaessa voimmekin sisällyttää sopimukseen lupien ja kuvien hoitamisen. Valmiiksi tehdyt kuvat ja asiakkaan puolesta hankitut rakennusluvat ja naapurinkuulemiset tekevät terassin (ja miksei muidenkin tekemiemme muutostöiden) ostamisesta helppoa!

Kotitalousvähennys on mahdollista saada terassin rakentamiseen, tai ihan vain pelkkään olemassa olevan terassin lasittamiseen.  Lisää kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä voi lukea verottajan sivuilta täältä.

Toteutimme katetun terassin asiakkaallemme, tutustu asiakaskertomukseen täällä!

Pyydä meidät ilmaiselle arviointi- ja suunnittelukäynnille.     Tilaa kuntoarvio

Kotitalousvähennys

Käytä vähennys kokonaisuudessaan eduksesi.
Prima neuvoo.

LUE LISÄÄ

Muista joustava rahoitus

Lainaa kerralla jopa 50 000 euroa.
Kysy lisätietoja alue-edustajaltamme.

LUE LISÄÄ