ILMAINEN KUNTOARVIO
PYYDÄ TARJOUS »

OTA YHTEYS:
020 775 1350

Onnellinen kattoremontti Prima-rakentajilta:

Yli 30-vuotiaasta, pitkästä tavarasta Eero-talon mallin mukaan paikalla rakennetusta talosta tuli nelihenkisen perheen koti 2012 elokuussa. Ensimmäiseksi perheen isä kiipesi katolle ja vaihtoi yli 550 naulaa ruuveihin.

Alkuperäiset pellit irvistelivät, olivat notkolla paljosta katolla kävelystä ja lisäksi autotalliosan tasakatto oli moneen kertaan paikattua huopaa, joka vuoti. Ohuiden peltien rakoihin oli kertynyt koivunsiemeniä, jotka imivät vettä katon alle.

Prima-rakentajien kanssa perheen toiveet ja tarjous uudeseta katosta kohtasivat toisensa

  • Katto valmistui samana päivänä. Kattopelliksi laitettiin Weckmanin kantikas 0,7 mm vahva pelli, jolla on hyvä kantokyky.
  • Piiput pellitettiin, rännit ja syöksytorvet asennettiin parin viikon kuluttua katon valmistumisesta.
  • Autotallin tasakattoa korotettiin toiselta laidalta 10 senttiä kaadon aikaansaamiseksi.

Kyllä kelpaa katsella uutta kattoa! Työn jälki on täysi kymppi. Lisäksi talo oli säältä suojassa vain kolmessa päivässä. Kattoa ei tarvinnut pressuttaa välillä, eikä asentajia tarvinnut odotella viikkoja. Nopeaa ja laadukasta työtä.

Pelkän uuden katon lisäksi saimme tuuletusputket viemäröinnille ja pannuhuoneelle, vedottoman makuuhuoneen ja olohuoneen itäpuolen seinän höyrynsulun tiivistyksen ansiosta, 15 cm lisäeristyksen yläpohjaan puhallusvillalla, kauniimman talon päätyjen räystäslevityksillä ja valkoisilla otsalaudoilla sekä autotallin kamalan ja rikkinäisen huopakaton tilalle peltisen pulpettikaton.

Talvi katon valmistumisen jälkeen oli edellistä lauhempi, joten on vaikea verrata kuinka paljon uusi katto säästi lämmityksessä. Asumismukavuus parani kuitenkin huomattavasti. Enää ei rouvan otsatukka heilu tuulessa, kun hän painaa päänsä illalla tyynyyn. Isäntäkin nukkuu yönsä ehjän katon ansiosta huomattavasti paremmin.

Katto on kuitenkin se kaikkein tärkein elementti talossa. Sen on syytä olla kunnossa.

Lue lisää Prima kattoremonteista

© 2015 Prima-Rakentajat – Pintaa Perusteellisemmin!