Hyödynnä ilmainen arviokäynti! Saat ammattilaisen näkemyksen talosi remonttitarpeesta.

Kuntoarviokäynnin tarkoituksena on tuoda sinulle selvyys kattosi tämänhetkisestä kunnosta ja vastata kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

  • Olemme arvioineet yli 10 000:nnen katon kunnon. Kokemus tuo kuntoarvion tekemiseen varmuutta ja rutiinia, ja teemme sen aina yhtä huolellisesti ja yksilöidysti – kotisi parhaaksi.
  • Käytämme arvion tekemiseen ja sen läpikäyntiin yleensä 1-2h kohteesta riippuen, jotta katon kunto saadaan kartoitettua täysin. Paikalle pääsemme parhaimmillaan jopa samana päivänä.

Kuntoarvio on täysin ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään.

Miksi sinun kannattaa hyödyntää ilmainen kuntoarviokäynti?

  • Estät mahdolliset alkavat home- ja kosteusvauriot, ennen kuin ne leviävät laajasti rakenteisiin.
  • Säästät rahaa kun teemme kartoituksen kaikista pienimmistäkin riskitekijöistä, jotka voivat aiheuttaa kattoon suuria vaurioita, ja jotka on helppo korjata nyt.
  • Saat tiedon, mitä katollesi kannattaa tehdä ja millä aikataululla. Yhtälailla saat tiedon siitä, mitä katolle ei tarvitse tai kannata tehdä.

Huom.

Ne, jotka valmistautuvat kattoremonttiin ajoissa ja hyödyntävät ilmaisen kuntoarvion, voivat säästää muutamassa tunnissa jopa kymmeniä tuhansia euroja, koska ennakoiva kunnostaminen on aina edullisempaa ja nopeampaa kuin vaurioita korjaava remontointi. Kattoremontti tulee kuitenkin jossain vaiheessa vastaan, ja siksi se kannattaa tehdä ennakoivasti.

Jos siis haluat estää suuret ja kalliit korjausremontit, niin kutsu meidät ilmaiselle kuntoarviokäynnille täyttämällä oheinen lomake nyt!

Saat ilmaisen kuntoarvion katostasi, etkä sitoudu mihinkään.

Saat lisätietoa soittamalla numeroon 020 775 1350