Blocks

99%

Tyytyväiset asiakkaat

33 419+

Kunnostettua kotia

12 523+

Uusittua kattoa

100

Alan huippuammattilaista

Prima on katon korotus -remonttien rautainen ammattilainen

Olemme Primalla tehneet jo yli 12 000 katon korotus -remonttia ja kattoremonttia ympäri Suomen.
Tekemiemme kattoremonttien myötä meille on syntynyt todella vahva osaaminen niiden tekemisestä.

Katon korotus -remontti on yksi talon kalleimmista remonteista. Ja katto on talon kokonaisvaltaisen kunnon kannalta tärkein osa, jonka on oltava kunnossa, laadukas ja kestävä. Siksi katon korotus -remontin tekijäksi ei kannata valita ketä tahansa.

Kun katon korotus -remontti tehdään, kannattaa sen tekijäksi valita kattoremonttien kokenut, rautainen ammattilainen, joka tekee laadukkaan, kestävän ja toimivan katon jopa seuraavaksi 50 vuodeksi eteenpäin.

Toimimme lähes kaikilla Suomen paikkakunnilla

Yli 33 000 onnistunutta remonttia antavat toimintaamme varmuuden – tyytyväiset asiakkaat ja perheet antavat toiminnallemme merkityksen.

Me olemme olleet 30 vuotta toteuttamassa asiakkaillemme onnistuneita remontteja. Onnistunut remontti ei ole vain laudan maalausta, katon asennusta tai ulkoverhouksen uusimista. Onnistunut remontti on sellainen, jonka jälkeen sinä tunnet olosi huolettomaksi ja tiedät, että remontti meni juuri niin kuin piti.

Mikään ei maistu niin hyvältä kuin aito kiitoksesi ja remontin jälkeen kanssasi keitetyt kahvit.

Näin remonttiprosessi etenee

01.

Maksuton kuntoarvio

Kuntoarvion perusteella selvitämme kotisi kunnostustarpeen. Tulemme paikalle sovittuna aikana ja käymme kuntoarvion tulokset kanssasi kohta kohdalta läpi.

02.

Sinun tarpeet & toiveet

Millaista kunnostusta olit itse ajatellut kotiisi? Sinun tarpeiden ja kuntoarvion tulosten pohjalta löydämme ne asiat, jotka vaativat korjausta ja jotka haluat myös korjauttaa.

03.

Tarjouksen teko

Annamme sinulle tarjouksen, joka pohjautuu aina kuntoarvion tuloksiin ja tarpeisiisi. Ongelma-ratkaisu -mentaliteetin ansiosta ratkaisemme remontilla asiakkaidemme ongelman ilman ylimääräisiä kuluja ja ilman tyrkyttävää lisämyyntiä.

04.

Remontin aloitus

Aloitamme remontin etukäteen sovittuna ajankohtana ja toteutamme sen alusta loppuun tarjouksessa sovitulla kiinteällä hinnalla sekä sovitulla toimitussisällöllä. Maksat vain etenemän mukaan, joten etukäteen sinun ei tarvitse maksaa mitään.

05.

Remontin toteutus

Keskustelemme kanssasi jatkuvasti siitä, mitä teemme seuraavaksi ja missä vaiheessa remontti on. Näin tiedät koko ajan, mitä olemme tekemässä.

06.

Remontin viimeistely

Viimeistelemme työmme huolella, jonka jälkeen teemme loppusiivouksen. Työmaan johtaja tekee remontille lopputarkastuksen kanssasi, jonka jälkeen remontti on valmis.

Huolettaako
remontin
kustannukset?

Ei huolta, meillä on ratkaisu!

Meiltä saat edullisen Prima-rahoituksen jopa 50 000
euroon saakka. Muista lisäksi hyödyntää
kotitalousvähennys. Autamme sinua molempien
hakemisessa.

Tyytyväiset asiakkaat

Nam natum volutpat elitr qui purto dicit, bonorum minimum assum tation homero assum dicit.

Pentti Leikkainen, Kajaani
"Ystävällisyys ja hyvä yhteistyö"
Read More
Mirja Auranen, Säkylä
"Erinomainen työn jälki"
Read More
Olavi ja Liisa Paajanen, Valko
"Ahkerat työntekijät ja hyvä jälki. Voikohan tuota enää parantaa! Hyvä!
Read More
Tapani Kukkonen, Oulu
"Myyjän vastuunkanto ja ammattitaito"
Read More

Priman kattoremontilla kestävä ja laadukas katto kotiin jopa 50 vuodeksi – pitkällä takuulla!

Olemme Primalla tehneet jo yli 12 000 kattoremonttia ympäri Suomen. Tekemiemme kattoremonttien myötä meille on syntynyt todella vahva osaaminen kattoremonttien tekemisestä.

Kattoremontti on yksi talon kalleimmista remonteista ja talon kokonaisvaltaisen kunnon kannalta tärkein osa, jonka on oltava kunnossa, laadukas ja kestävä. Siksi kattoremontin tekijäksi ei kannata valita ketä tahansa, joka tekee vain sinne päin.

Kun kattoremontti tehdään, kannattaa sen tekijäksi valita kattoremonttien kokenut, rautainen ammattilainen, joka tekee laadukkaan, kestävän ja toimivan katon jopa seuraavaksi 50 vuodeksi eteenpäin.

Kattoremontille Primalta pitkä takuu

Olet saattanut kuulla, että tyypillisesti kattoremonttien työn osuudelle annetaan 2-5 vuoden takuu. Me annamme kattoremontin työn osuudelle takuuta 10 vuotta. Kattopinnoitteille takuuta tulee jopa 25 vuotta ja tekninen takuu voi olla jopa 50 vuotta.

Usein kun takuuaika on vain 2-5 vuotta, niin kattoremontissa on panostettu siihen, että remontti tehdään mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti – massatuotteena.

Tietysti mekin Primalla teemme kattoremontin valmiiksi niin pian kuin mahdollista, mutta nopeus itsessään ei saa koskaan olla valintakriteerinä kattoremontissa. Ei koskaan. Syynä on se, että katto on talon ylivoimaisesti tärkein julkisivu. Se on talosi kaikkien rakenteiden suoja sekä koko talon ryhdin ja näyttävyyden luoja. Siksi me panostamme pelkän ajan sijaan tärkeämpiin asioihin, kuten laatuun, rakennustekniseen virheettömyyteen, katon yksilölliset piirteet huomioivaan ja kestävään rakennustapaan. Ja annamme työllemme reilun 10 vuoden takuun.

Huomaa, että jos huolellisella ja laadukkaalla työskentelyllä katolle saadaan jopa 50 vuotta ikää, eli 30-40 vuotta enemmän kuin rakennusteknisesti väärin ja/tai vääristä materiaaleista tehdylle katolle, niin laatuun panostaminen on enemmän kuin järkevää. Niin taloudellisesti kuin kaikilla muillakin mittareilla.

Usein kysytyt kysymykset – kattoremontti

Mitä Kattoremontti Maksaa?

Kattoremontin hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten katon koko, käytettävä katemateriaali jne. Tekemiemme kattoremonttien perusteella kattoremontti kokonaisuudessaan maksaa yleensä noin 10 000 € – 40 000 €. Lue lisää kattoremontin hinnasta.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Haitarin sisältö

Lue lisää kattoremonteista ja katon korotuksesta

Kattoremontti omakotitaloon.

Valitse kattoremontti, joka on täysin yksilöity ja räätälöity juuri sinun talosi katolle

Toteutamme jokaisen kattoremontin aina yksilöllisesti räätälöitynä. Ensin kokenut ammattilaisemme tekee kattosi tilanteesta kartoituksen, josta näemme yhdessä katon todellisen kunnon, sekä sen, mitä sille tulee tehdä ja mitä sille ei tarvitse tehdä. Seuraavaksi kuuntelemme toiveesi, koska pystymme toteuttamaan hyvinkin personoituja ratkaisuja.

Näin saat kattoremontin, joka on suunniteltu täysin taloasi ja tarpeitasi vastaavaksi. Remontoimamme katto ei sovi mihinkään muuhun kuin sinun taloosi, eikä mikään muu katto suojaa taloasi yhtä hyvin kuin tuo kyseinen katto.

Ja kun teemme työn kunnolla laatuun satsaten, niin voimme myös seisoa työn takana ylpeinä. Sen vuoksi annamme työllemme pitkän – jopa 10 vuoden – takuun!

Talon maalaus hinta.

Katon korottamisen myötä rakennuksen arvo on noussut oleellisesti. Uusi, paremmin eristetty katto näkyy myös pienempänä sähkölaskuna. Valitsen Prima-rakentajat jatkossakin kattoremontin suorittajaksi, sillä hinta oli kohtuullinen ja tekijät luotettavia. Uusi harjakatto on suuri mukavuustekijä.

Tutustu Priman ulkoverhousmalleihin

Ulkoverhousmalli vaakalaudoitus.

Prima-ulkoverhous vaakapaneloituna

Prima-vaakapaneloitu ulkoverhous tehdään usein lisäeristyksen kera. Kaikki Prima-verhousrakenteet tehdään hengittäviksi. Energiansäästöä seinistä.

Ulkoverhousmalli pystylaudoitus.

Prima-ulkoverhous pystypaneloituna

Prima-pystypaneloitu ulkoverhous tehdään ristiinkoolatun ja oikaistun seinäpohjan päälle. Tällöin varmistetaan rakenteiden asianmukainen tuuletus. Kaikki Prima-verhousrakenteet tehdään hengittäviksi. Tarjoamme tämän halutessasi lisäeristyksen kera.

Prima lämpöverhous Vaakapaneloituna 215x300.

Prima-lämpöverhous vaakakapaneloituna

Prima-vaakapaneloitu ulkoverhous voidaan tehdä myös puhallusvillan kera. Tämä tuottaa parhaan hyödyn hirsirunkoiseen taloon. Kaikki Prima-verhousrakenteet tehdään hengittäviksi. Prima-lämpöverhouksella uusi ilme kodille sekä energiansäästöä seinistä.

Lue lisää katon korotus
-remonteista ja kattoremonteista

Kuitusementti – nykyaikainen ja lähes huoltovapaa ulkoverhouspaneeli

Moderni kuitusementti tarjoaa näyttävän ja lähes huoltovapaan ratkaisun talollesi. Tässä blogissa pureudumme tämän ulkoverhouspaneelin…

Tasakatto – mitä ongelmia tasakatto voi aiheuttaa

Onko sinulla talossasi vanha tasakatto jonka kunto mietityttää? Tasakatot voivat näyttää tyylikkäiltä ja moderneilta….

Paras ulkomaali – Näin valitset sopivan

Paras ulkomaali hakusessa? Ulkomaaleja löytyy erilaisia ja erilaisiin tarpeisiin, ja sopivan maalin valinta voi…

Tällä hetkellä haemme
työntekijöitä seuraaviin tehtäviin!

Myyntiedustajaa

Pirkanmaan alueelle

Lisätietoja antaa
Juha Mutanen
050 528 7227

Myyntiedustajaa

Uudenmaan alueelle

Lisätietoja antaa
Juha Mutanen
050 528 7227

Myyntiedustajaa

Oulun/Meri-Lapin alueelle

Lisätietoja antaa
Markku Ervasti
040 705 9221

Asentajaa

Uudenmaan alueelle

Lisätietoja antaa
Harri Keski-Korpi
040 768 1339

Priman työntekijät kertovat:

Markku Ervasti.

”Pääsin Primalle myyjäksi vuonna 2009. Nykyään Priman aluemyyntipäällikkönä Pohjoisen myyntialueella liikun myyntitiimini tukena kaupanteossa ja huolehdin että sekä uudet että vanhat myyjät pystyvät keskittymään työhönsä mahdollisimman hyvin. Hae meille töihin, jos sinulla on hyvä myyntiasenne. Meillä Primalla saat kaikki ainekset menestyä työssäsi, kasvattaa osaamistasi, saada arvostusta ja saat luontaisetuna reilut, hyvät työkaverit.” Markku Ervasti

Markku Ervasti

Timo Haapaniemi

”Primalle tulin yli 20 vuotta sitten myyjäksi. Tuotevalikoimamme on laaja (ikkunat, ovet, katot, terassit, ulkoverhoukset, maalaukset) eli tarjoamme ”jokaiselle asiakkaalle jotakin”. Meillä myyjä voi myös halutessaan erikoistua tiettyyn tuoteryhmään.”

”Kehitämme systemaattisesti myyjien osaamista ja olemme myyjien tukena koko ajan, koska näin helpotamme myyjien työtä merkittävästi. Huolehdimme olosuhteet mahdollisimman hyviksi myyntityön tekijöille, ovathan he yksi tärkeimmistä voimavaroistamme. Hae meille, kun haluat päästä parhaimpaasi monella tavalla ja olla mukana hyvähenkisessä tiimissä.” Timo Haapaniemi

Timo Haapaniemi

Kattoremontit

Kokemuksia Prima.

Tarjouspyyntölomake

Olemme toteuttaneet yli 33 000 remonttia suomalaisiin kotitalouksiin. Kuntoarvio on vaivaton tapa aloittaa remontin suunnittelu. Saat ammattilaisen heti avuksesi. Palvelemme myös etänä!