“Naapuri ihastui niin terassiimme, että joutui auton pysäyttämään tien varteen, ja onhan tämä kuin jalokivi tässä!”

Kahveista nauttivat Matti Sorsa ja Sirpa Roivas upouudella lasitetulla terassillaan Polvijärven Huutokoskella, jossa kotitalo on seissyt vuodesta 1986. -Avoterassi tehtiin seuraavana kesänä. 30 vuotta meni, ennen kuin saatiin tähän seinät ja katto päälle, mutta kannattihan tätä odottaa, Sirpa nauraa nyt. Uusi terassi on Priman työtä, ja valmistui juuri sopivasti keväällä. -Yhteistyö Priman kanssa meni ihan nappiin, kiittelevät Sirpa ja Matti.

Lue lisää Prima-terassista

-Prima ei ollut meille entuudestaan tuttu firma, mutta naapurissa tekivät kattoremontin. Sitä aikaisemmin emme tienneet yrityksestä mitään. Priman paikallinen edustaja Tero Lemmetyinen oli taas siskoltani kuullut, että meillä on ollut tämmöinen terassi haaveissa. Tai oikeastaan jo viimeiset kymmenen vuotta ollaan haaveiltu, Sirpa ja Matti nauravat.

-Terohan tuli sitten meillä käymään ja siitä se alkoi tämä terassihomma! Ensin otettiin vähä mittoja ja sen jälkeen saimmekin jo ensimmäisen hahmotelman ja tarjouksen lasiterassista. Jo se ensimmäinen hahmotelma oli melkein niin kuin tämä lopputuloskin on, Matti tuumaa.

Ihan alusta asti meni, niin kuin oltiin sovittu. Tavarat tulivat sovitusti ja asentajat kävivät tutustumassa kohteeseen edeltävänä päivänä. -Mie muistan, kun Jukka (Priman työnjohtaja Jukka Hänninen) pomppasi tuossa ja sanoi: ”Tästä tulee makee mesta!”, Sirpa nauraa. -Seuraavana aamuna aikaisin aloittivat nakertamaan ja kolmen aikaan iltapäivällä oli runko pystyssä. Mie en ennättänyt kuin eestä mennä poikkeen, Matti myhäilee.

-Hommat sujuivat hyvin, eipä tainnut olla minkäänlaisia vastoinkäymisiä. Koko Priman porukka, joka meillä kävi, oli myös oikein mukavaa ja tultiin hyvin juttuun. Huumoriakin työmaalla riitti. -Se on aina oltava jonniinlainen pilike silimäkulumassa, pariskunta toteaa.

-Nyt uusi lasitettu terassi on ollut huhtikuusta asti ja onhan täällä istuskeltu ja kahviteltu. Hyvä kun sai ovet kiinni, niin Sirpa oli kalustamassa ja sisustamassa lasiterassia, Matti nauraa.

Lasitettu terassi pidentää terassikautta

– Kyllä lasitus pidentää hurjasti terassikautta. Ei tarvitse kuin vähän auringon välähtää, niin jo lämmittää. Käyttöä tulee varmasti paljon enemmän kuin aikaisemmalle avoterassille! Terassi pysyy puhtaana puunlehdistä ja muusta roskasta, eikä tarvitse olla keväällä lumia luomassa terassilta, kiittelevät Sirpa ja Matti uudistuksen tuomia plussia.

-Naapuri meille Primaa suositteli, ja kyllä mekin suosittelemme Primaa muille rakentajille, toteavat Sirpa ja Matti tyytyväisenä. -Priman asentaja aina soitti ja ilmoitti aikatauluista. Ja se piti aina mitä oltiin sovittu. Työ oli joutuisaa ja jälki on ollut erittäin hyvää.

-Asiakkaalle on erittäin tärkeää, että ilmoitetaan aina mitä tapahtuu, milloin tapahtuu ja vielä pidetään siitä kiinni. Tässä Prima onnistui.

Priman rakentama lasiterassi sisustettuna

Kuvagalleria

 • "Ystävällisyys ja hyvä yhteistyö"

  Pentti Leikkainen, Kajaani
 • “Erinomainen työn jälki”

  Mirja Auranen, Säkylä
 • ”Ahkerat työntekijät ja hyvä jälki. Voikohan tuota enää parantaa! Hyvä!”

  Olavi ja Liisa Paajanen, Valko
 • "Myyjän vastuunkanto ja ammattitaito”

  Tapani Kukkonen, Oulu